Ismétlem önmagam, létezik aszfaltgumi, s létezik terepgumi. A FT terepgumi. Minden használható aszfalton, én pl már felnin is mentem 20 kilómétert. Mennyire gurul? Szarul, de jobban, mint mondjuk egy 2.1-es Zmax Evo. Mennyire kopik? Nagyon, de kevésbé, mint egy Fire Mud Pro. Ne haragudj, hogy nem vagyok túl konstruktív, de a kérdésednek ("mennyire") nincs nagyon értelme.
Jogos,igazad van igy visszaolvasva valoban elég idétlen volt a kérdésem.
Akkor nekifutnék bõvebben.
Alapvetõen könnyû,500g alatti terepgumi vásárlását tervezem,de sajnos nincs módom arra hogy csak terepen használjam,mert itthonról kb. 25 km a hegy ahová szeretek tekerni,ezt a távot kénytelen vagyok aszfalton megtenni oda vissza.
Tehát ebbõl adódóan olyan terepgumit keresek aminek relativ alacsony a gördülési ellenállása,és nem kopik el 500-1000 km alatt aszfalton.
Igazából 3 tipussal szemeztem,ezek:racing ralph 2.1 2008-as,michelin xcr dry2,ill a fent emlitett fast track pro 2.0.
A schwalbe-ról többen mondták hogy nagyon kopik,de a másik kettõrõl erdekelne a véleményetek,tapasztalatotok.Vagy esetleg másik tipus ezeken kívül,az ár másodlagos.
köszi.