Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

schwalbe xxlight belsõrõl valaki tapasztalat?

A schwalbe-t fél év után ki szoktam dobni, mert szétrepedezik. A maxxis flyweight is abban a sulyban van, de hosszabb életû.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Rendben kösz,ha tudsz majd mit,irhatnál róla,mert én még felrakni se nagyon tudom egy darabig:(

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás
annyit, hogy elég jól néz ki a bringán.
sajna két hete nem tekertem, csak egy fél órácskát a városban, rögtön miután megvettem/feltettem. :( hegyre ki sem jutottam, de talán majd a hétvégén. :hope:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

nagy nehezen sikerült eldöntenem a gumi kérdést.:D a gyõztes a specialized fast trak pro LK 2.0 lett. gratulálunk. :) 486/499 gr-ot mutatott a mérleg. kíváncsi vagyok milyen lesz, csak ki kéne várni a jóidõt. az még hány hónap is???

a többek által emlegetett aszfalton hátráltató nagy gördülési ellenállás biztos nem lesz szempont, kb öt perc a hegyig. :D :D :D

Üdv
Azóta sikerült valamennyi tapasztalatot szerezni a gumikról?
Én is emellett döntöttem,ma kaptam meg õket,de sajna kb. egy hónapig semmi bringázás nem lesz egy kéztörés miatt:cry:
Tehát érdekene a véleményed róla.
Köszi

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

Tényleg nagyon könnyen lyukad, néha azt hittem már, hogy egy porszem is kilyukasztja. Nem javaslom senkinek.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

magától szétjön...a belsõ felén a gyári "forrasztásnál"
szar!
ha jól tudom ez a 90g-s de avan a 120g-os az már egész jó!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Smart Sam-en nem gondolkoztál még? Nekem az lesz a következõ gumim, pont a vegyes felhasználás miatt.

smart samet is neztem, de nem tudom mennyire birja a kiralydinnyet. mivel szeptemberben szinte minden egyes bringazas utan cserelhettem belsot, inkabb probalok dragabb, de defektallo(bb) (tudom, nincs olyan :) silly hope) kulsot keresni, ami meg nem masfel kilo.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Defektérzékeny, könnyen szakad.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nekem is hátul, sõt versenyezni is azzal fogok.

háát, jah... vagy marad a conti:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Maxxis High Roller-er kapcsolatban van vkinek tapasztalata?

2.35 2ply
jó, de legalább nehéz. Betonon se annyira halál..... Conti után jött, ég és föld.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Maxxis High Roller-er kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem is hátul, sõt versenyezni is azzal fogok.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Smart Sam-en nem gondolkoztál még? Nekem az lesz a következõ gumim, pont a vegyes felhasználás miatt.

nekem is..

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

amugy meg aszfalton a conti explorer is kopik rendesen, en pont azert keresek vmi kisebb gordulesi ellenallasu, kevesbbe kopos gummat, mert sokat megyek aszfalton, es az explorer "elfogyott" julius ota.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

amugy meg aszfalton a conti explorer is kopik rendesen, en pont azert keresek vmi kisebb gordulesi ellenallasu, kevesbbe kopos gummat, mert sokat megyek aszfalton, es az explorer "elfogyott" julius ota.

Ha elkopik, elkopik. Legalább olcsó.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A RR terepre való versenygumi. Betonon tök felesleges elkoptatni....

csak ha az ember nem az erdõszélen lakik és kell a terepig 15-20 km-t tekernie aszfalton, viszont szereti azt a mintázatot,akkor tudomásul veszi hogy hátsó kereékre 2 havonta vesz egy új RR-t.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Thommey, így igaz. De annyit nem versenyzek vele, akkor meg már használom edzésre meg közlekedésre. Az anyag öregedése miatt jövõre amúgy is cserélni kell. Plusz elölre rakva nem kopik, akkor meg nem mindegy? Nem vagyok az a naponta külsõt cserélgetõs fajta.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

A Racing Ralph 2.1-es elöl nem kopós. Többet használom aszfalton, mint terepen, kb. 6000km van már benne. Nálam úgy tûnik a kopást megelõzi a gumi öregedése (több, mint 2 éves), mert már repedezni látszik a gumi felülete.
Hátul biztosan nem bírna feleennyit sem, ott jelenleg egy Conti Explorer 2.1 van, de a Ritchey Z-Max 1,9-es is jól bírja. Utóbbit akkor kedvelem, amikor már alig van mintája, még ekkor is jól kapaszkodik felfelé, ráadásul aszfalton igen alacsonnyá válik a gördülési ellenállása.

A RR terepre való versenygumi. Betonon tök felesleges elkoptatni....