schwalbe xxlight belsõrõl valaki tapasztalat?
A schwalbe-t fél év után ki szoktam dobni, mert szétrepedezik. A maxxis flyweight is abban a sulyban van, de hosszabb életû.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nagy nehezen sikerült eldöntenem a gumi kérdést.
a gyõztes a specialized fast trak pro LK 2.0 lett. gratulálunk.
486/499 gr-ot mutatott a mérleg. kíváncsi vagyok milyen lesz, csak ki kéne várni a jóidõt. az még hány hónap is???
a többek által emlegetett aszfalton hátráltató nagy gördülési ellenállás biztos nem lesz szempont, kb öt perc a hegyig.![]()
![]()
Tényleg nagyon könnyen lyukad, néha azt hittem már, hogy egy porszem is kilyukasztja. Nem javaslom senkinek.schwalbe xxlight belsõrõl valaki tapasztalat?
Smart Sam-en nem gondolkoztál még? Nekem az lesz a következõ gumim, pont a vegyes felhasználás miatt.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960háát, jah... vagy marad a conti:)Nekem is hátul, sõt versenyezni is azzal fogok.
Maxxis High Roller-er kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
Smart Sam-en nem gondolkoztál még? Nekem az lesz a következõ gumim, pont a vegyes felhasználás miatt.
amugy meg aszfalton a conti explorer is kopik rendesen, en pont azert keresek vmi kisebb gordulesi ellenallasu, kevesbbe kopos gummat, mert sokat megyek aszfalton, es az explorer "elfogyott" julius ota.
Ha elkopik, elkopik. Legalább olcsó.amugy meg aszfalton a conti explorer is kopik rendesen, en pont azert keresek vmi kisebb gordulesi ellenallasu, kevesbbe kopos gummat, mert sokat megyek aszfalton, es az explorer "elfogyott" julius ota.
csak ha az ember nem az erdõszélen lakik és kell a terepig 15-20 km-t tekernie aszfalton, viszont szereti azt a mintázatot,akkor tudomásul veszi hogy hátsó kereékre 2 havonta vesz egy új RR-t.A RR terepre való versenygumi. Betonon tök felesleges elkoptatni....
A Racing Ralph 2.1-es elöl nem kopós. Többet használom aszfalton, mint terepen, kb. 6000km van már benne. Nálam úgy tûnik a kopást megelõzi a gumi öregedése (több, mint 2 éves), mert már repedezni látszik a gumi felülete.
Hátul biztosan nem bírna feleennyit sem, ott jelenleg egy Conti Explorer 2.1 van, de a Ritchey Z-Max 1,9-es is jól bírja. Utóbbit akkor kedvelem, amikor már alig van mintája, még ekkor is jól kapaszkodik felfelé, ráadásul aszfalton igen alacsonnyá válik a gördülési ellenállása.