Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fast trak-ból most van egy valag sport (drótos) 3990 huf meg pro lk hajtogatós 7190 huf
le kellene mérnem õket súlyra :)
de mindkettõ 2,00" méretben van csak. nálunk legalábbis nagykerben nincs már 2,2" fast trak, elfogytak. persze ez nem zárja ki, hogy kiskerben nem kapható.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás

Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ. :)

nem tudom, van-e vami elõnye a 2,0-ás slicknek? nekem 1,5-ös xenith van, elég gyors és annyira azért nem kényelmetlen... ja, és hajtogatós. :D

amúgy most a merev cc-s bicajra kéne lassan vmi gumit választani.
eddigi jelölteim:

schwalbe NN/RR 2,25 vagy NN/NN
scpecialized Fast Trak Pro LK 2,2 (asszem ez a méret létezik :) )
WTB Exiwolf Team XC 2,1 (csak sajna ez elég nehéz: 580gr)

:chin:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik... :D

Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob: a speci fast trak pro 2,2 tényleg 500gr körül van?

fejbõl nem vágom, de szerintem csak az LK ennyire könnyû.
olyan mint a koptatott farmer :D fele minta már gyárilag nincs rajta :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás

Hajrá. Nekem nem sikerült. ;) (hónapokig vadásztam rá) Még amiben reménykedtem (Ritchey Mobybite) is csak drótos (Comp) verzióban van. De most komolyan, ha már 2-es slick kell, akkor mit problámázol 40 grammon? :D

nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik... :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

köszi.

akkor tovább kell keresgélni 2,0-ás hajtogatós slick gumi után.

Hajrá. Nekem nem sikerült. ;) (hónapokig vadásztam rá) Még amiben reménykedtem (Ritchey Mobybite) is csak drótos (Comp) verzióban van. De most komolyan, ha már 2-es slick kell, akkor mit problámázol 40 grammon? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás
rob: a speci fast trak pro 2,2 tényleg 500gr körül van?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nincsenek rossz súlyban, de nem is az a gond velük. Hanem hogy Maxxis. Egyik sem túl CC-s gumma, köveken elpörög, nekem Larsen TT volt hátul, de elég retek volt, ha nem száraz földúton mész, kidobja a farát, elöl meg ne is beszéljünk róla. Ignitor, Dy-No-Mite vagy mi megint ratyi mindkettõ, High roller nem tudom, olyanom még nem volt. Maxxlite-ot vagy flyweight-ot gondolom nem akarsz venni ($$$) Medusa meg sárban jó inkább.
Gyakorlatilag highrolleren kivül mindent kilõttem...
Megpróbálhatnád a Ritchey Excavadert 2.1 es méretben, csak kevlárosban az megint drága.
Contiból meg az újak jók, black chili anyaggal, csak az megint 10 ezer fölött van / db.
Michelin-t nem próbáltam, azt mondják van ami nagyon jó, de az is ($$$) meg nem is könnyû
Speckót még bevállalnék az Adrenalint vagy Revolutiont vagy mit.
Black Jack viszont könnyû, nem drága(6-7 ezer) és bár nem mondom hogy életem legjobb gumija, mérföldekkel megelõzi az összes maxxist... (meg jó még a RR meg a NN de az megint ($$$))
hosszú lett bocs

lesz pár uj specialized gumi február-márciustól, pl a "the captain" szerintem érdemes lesz kipróbálásra.
vagy ugye ha nem jönne be, ott az uj schwalbe RR/NN páros. de szeritnem a speci olcsóbb lesz.
7990 az s-works 2bliss és 7390 a control 2bliss
http://img153.images...ecaptainli6.jpg
emellett ugyanugy lesz fast trak lk control 2bliss 6990-ért.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
és ezáltal kiszúrja mindig az új belsõdet:)
ismerõs a probléma...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tüske a külsõben, ami lassú defektet okoz..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

pyroboy

pyroboy

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok! Az a problémám hogy napközben amikor használom a bringát nem ereszt le eccer sem de éjszaka vhogy mindig kimegy belõle a levegõ... ( Nem belsõ hiba, mert lett az is cserélve... ) Vmi ötlet vki?

Elõre thx: Csüli

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás
köszi.

akkor tovább kell keresgélni 2,0-ás hajtogatós slick gumi után.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

a schwalbe kojak 2,0-ás méretben lesz hajtogatós kivitelben is kapható?
valaki?

Csak 1.35-ös méretben létezik hajtogatósban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

valaki?

ezek szerint nem

http://www.schwalbe....ubPoint=On Tour
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás
valaki?

bombás

bombás

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
tud valaki mihelin xcr dry 2 röl es az xcr all terrain gumikról valamit mondani?megéri megfizetni a magas áraikat?

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on

TribleB!

Lesz ebbõl a képbeolvasásból valami? ;)
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Continental Slash-t - esetleg a Protection valtozatat - hasznalta mar vki?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Az a baj, hogy nektek nem dirt bicajotok van mint nekem (Kona Scrap) ahogy nézegtem a képeket így a külsõ amit ajánlotok nem találok erre való méretben vagy legalábbis jóval drágábban :(

Space-Puncture Protection

eszement

eszement

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Az a baj, hogy nektek nem dirt bicajotok van mint nekem (Kona Scrap) ahogy nézegtem a képeket így a külsõ amit ajánlotok nem találok erre való méretben vagy legalábbis jóval drágábban :(