Erre csak azt tudom mondani, hogy meg kell tanulni normálisan kanyarodni.
itt nem azon volt a hangsúly hogy nyúgdíjasan bevegyem a kanyart...de azon sem hogy elnyaljak
Erre csak azt tudom mondani, hogy meg kell tanulni normálisan kanyarodni.
én is contactot használok, tök átlagos belsõvel, és nem volt defektem vele (rubena v50-el kicsit más volt a helyzet...)Nekem van egy continental contactom (és még nem is security kivitel). 5000 km alatt egy defektet kaptam vele, azt is oldalról. És minden nap üvegtengreken megyek keresztül.
A sebesség mindent megold.
fire xc pro rl hallottam már jókat, csakhát kicsit nehéz
fire xc pro rl hallottam már jókat, csakhát kicsit nehéz...
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Aha, szóval nem kondom hanem postirnor..Balu, ez nem arra való
ez esemény utáni cucc
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Balu, ez nem arra valóAz jó dolog ha tényleg mûködik.
Nekem volt valami ehhez hasonló: http://ebike.hu/termekek/defektgatlo/475 de hazai termék.
Az jó dolog ha tényleg mûködik...ez kérlek defekt-tömítõ folyadék. belenyomsz egy fél tubust a belsõbe a szelepen át, és ha véletlenül kiszúrná egy tüske, a folyadék betömíti a lyukat.
hát igen igenGoogle is your friend
nem, ez kérlek defekt-tömítõ folyadék. belenyomsz egy fél tubust a belsõbe a szelepen át, és ha véletlenül kiszúrná egy tüske, a folyadék betömíti a lyukat. még a külsõt sem kell leszedni.Ez micsuda? Köpeny amiben valami hasonló réteg van beépítve?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A tipusa itt látható:Balu mi ennek a szalagnak a tipusa és hol lehet kapni?ilyet kerestem eddig de ahol körbenéztem mindenhol csak egy vékony szalagot láttam defektszalag címen..
Ez micsuda? Köpeny amiben valami hasonló réteg van beépítve?defektgátló szallag helyett kényelmesebb és gyorsabb megoldás a schwalbe doc blue.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.