Ha õszi téli gumee kell, nézzétek meg a Conti CrossCountry-t. 1.5 széles, terepminta, nem nehéz, nem kopik. Személyesen nem ismerem, de bikkmakkban volt pár éve egy meggyõzõ cikk róla.
Március elsõ hetében, mikor volt valami hóféle -emlékeztek, ónosesõs hétfõvel kezdõdött- , ezzel jártam melóba (csak elöl).
Klasszul befér a sárvédõ alá, hasított a latyakban.
Szerintem van értelme némi mintának efféle idõben, hiszen -bocsánat, nem tudom tudományosabban fogalmazni-, összetömöríti maga alatt a masszát és igy stabilizálódik a dágványban ellentétben a sima vagy negatív mintás gumival, ami ha "nem ér már le" az aszfaltig a súlyodtól, kezelhetetlenné válik/válhat. Lehetsz bármilyen penge bicajos, ha lenyom a busz a kitaposott/sózott nyomvonalról, és "felúszol" a latyakon.
Egyébként a Panaracer Pasela is nagy kedvencem, bátran ajánlom bárkinek, az idén nyáron is fenn hagytam végig... De errõl már írogattam itt.
Ja, csak nekem még így is nyúlt a folt annyit felfújt állapotban, hogy a hasadás simán 2-3 mm-re kitágult. Ezt pedig elsõ keréken nem vállaltam. (sörösüvegszilánk)
Hát ja, a emberes szálszakadásra / vágásra nem megoldás már ez sem. "Golyvás" marad = kuka.
Mindenesetre kultúráltabb a pillanatragasztózásnál.