Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igen, a nobby nicre gondolok, jó gumi, cc-re, am-re tökéletes, csak az alacsony nyomást, a sziklákat és a stílusomat tartósan nem szeretik ezek a 600g alatti gumik, könnyen kiszakad az oldalfaluk.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Mjani, Noby Nicre gondolsz hogy hártyavékony? Azt néztem ki hoyy ki kéne próbálni mert harapósabb aamostanimnál, és sok XC gépen látom, szal vszínû nem lehet nagyon sok az ellenállása...

Köszi Hörcsög!

elég minimális görd ellenállása van neki

én még a 2,25-öst nem bírtam felütni a 110 kilómmal

szerk : ha mentem volna 24 órásra kipróbálhattad volna, dawg-on elõl hátul az van....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mjani, Noby Nicre gondolsz hogy hártyavékony? Azt néztem ki hoyy ki kéne próbálni mert harapósabb aamostanimnál, és sok XC gépen látom, szal vszínû nem lehet nagyon sok az ellenállása...

Köszi Hörcsög!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Albert jó is, meg olcsó is, az van most edzõgépemen. Csak vizes aszfaltot ne kapjon, mert nagyot lehet vele esni. Meglepõen nagyot. Tapasztalat...
NN meg drága, és nem jobb annyival, bár én csak a 2.1eset próbáltam.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Elöre technikas terepre 2.25 ös Nobby vagy 2.25 Albert? A 2.1 es NN gyenge lett. Melyiket rakjam eköre? Szerdan megyünk 5 napra olaszba.

Thx

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Pite, a ricsi tényleg jobb. Mindkettõt volt szerencsém elkoptatni nem egyszer. A ritchey excavader etalon gumma, csak hát a súly:o
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
mindhárom jó kiindulásnak. sztem az enduro sport a legjobb választás ezek közül.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hátsó gumit keresek enduro/kemény am használatra (elõl 2,2es enduro d2-t használok), 10km-t kell tekernem aszfalton, hogy kiérjek terepre szóval nem játszanak a nagyon puha összetételû és nagyon nagy gördülési ellenállású gumik, a hártyavékony gumikat (nn és társai) sem használnám szívesen. Amin gondolkozom az a 2,35ös high roller, 2,2es enduro sport, 2,25 rubena harpie. Vélemények, ötletek?

A sebesség mindent megold.

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 posts
Pite, az én explorerem narancssárga közepû és kevláros, jah és nem rég mértem 493 g / db, szvsz ezért az áron kevláros, és még szuper súlyú is, nagyon megéri.
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Csak a dobozon Explorer felirat van, meg a minta is az ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ok, köszi!

Van; kevláros szürke közepû, és alacsony mintájú amit láttam/fogtam.

Az a Twister amirõl beszélsz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ok, köszi!

Van; kevláros szürke közepû, és alacsony mintájú amit láttam/fogtam.

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 posts
Pite,
ha jössz GT-talira, akkor tesztelheted a conti explorert 2,1-es, szûz újonnan lesznek felrakva most a bringámra...
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Az 1,9es Explorer menynivel defekesélyesebb a 2,1esnél?

Létezik 1.9-es explorer!? Vagy csak én vagyok lemaradva?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Edge agresszívebbnek tûnik, de meglesem.

edge a conti õszi/téli gumija, dszuvába. Ilyen szemmel nézd!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Edge agresszívebbnek tûnik, de meglesem.

Az 1,9es Explorer menynivel defekesélyesebb a 2,1esnél?
Mert ahogy láttam ma a boltban az 1,9esen jóval kisebb a minta is... kb mint a Twisteren.

2,1es árában (1,5× annyi mint az 1,9es) viszont találok sztem Excavader compot, és akkor nincs dilemma, mert ugyan érdemben nem tudtam tesztelni Explorert, szerintem jobb a ricsi...

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Most elbizonytalanodtam. Bikemagban elolvastam a tesztjét, ott agyondicsérik, itt meg mindenki szídja. Ignitorral 2 éve nem kaptam defektet, de lehet hogy a gumik miatt, vagy a terep miatt amerre járok. Lehet hogy aztán a végén mégis Explorer lesz.

A Speed King-bõl 4 fajta létezik: wire, foldable, Duraskin, Supersonic kivitelek. A Duraskin kivitel már lehet, hogy nem lyukad annyira, de drágább is mint a wire vagy a foldable.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
lol én az explorerrel mindig kikaptam az akáctüskét mégha kanyarba nem volt azon ahelyen akác:D
pite te meg végy neki edgét!nekem nagyon tetszik!egy kölcsönbicón volt de marha jó!

és viszont kérdésem lenne hogy lazább terepre, semmiképpen nem kövesre ki milyen gumit ajánl.explorer nem érdekel...kb 3000ft-os határ legyen.a súly meg azért annyi hogy cécóra kell.köccönöm a segítséget elõre.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

2,0-2,1es olcsó relatív agresszív XC(/AM) gumit nagyon olcsóért (húgomnak építek maraton gépet) Conti Explorert néztem ki (Nagyon olcsónál kicsit drágábban, de sokan szeretik úgyhogy remélem nem ok nélkül :D)
Kenda, Rubena, mindenféle gyöngy jöhet. (Rubenából az elõzõ bikemagban volt egy jó; de most a kis gördülési ellenállás elé tettem kicsivel a jó tapadást, ha már fully és lejtõzés, akkor harapjon a gumi is - persze ésszerû öntisztulási határok és 600gr-os határ mellet.)

Conti Explorert tovább teszteltem a hétvégén. Bár a városban sikerült nemrég defektet kapnom, terepen eddig semminek nem sikerült átszúrnia. Beleborultam ágas-bogas-csalánosba, utána szántás mellett üvegszilánkokon és egyéb autótörmeléken gurultam :mad: - azt kibírta :D

Kendám egyszer volt (igaz valami alap) - na olyat soha többet...

OFF: húgodnak üzenem, hogy mázlista. Az én bratyómnak eszébe nem jutna, hogy bringát építsen nekem :(

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Most elbizonytalanodtam. Bikemagban elolvastam a tesztjét, ott agyondicsérik, itt meg mindenki szídja. Ignitorral 2 éve nem kaptam defektet, de lehet hogy a gumik miatt, vagy a terep miatt amerre járok. Lehet hogy aztán a végén mégis Explorer lesz.

Ha kis gördülési ellenálás számít a tûrhetõ tapadás mellett akkor ajánlom az Excavadert is figyelmedbe, én azzal tolom (sok utánajárás után az Excavader/Explorer Pro/Nobby Nic trióból).