backontrack
pár évről visszamaradt conti gp-t idén tavasszal még elővettem, és használtam gond nélkül hátsó keréken, aztán levettem, és jó szorosan összegumizva csücsült a fiókomban.
Ma délelőtt nem igazán tetszett már a hátsó diamante futófelülete, gondoltam, előkeresem a contit, és fölteszem, de akadt egy kis bibi.
Felkerült a felnire a gumi, megforgatva látszott rajta, hogy nem teljesen kerek. Gurulgattam vele, és szó szerint ütött, mint egy tojásos külső v deformált felni. Megnéztem megint, s tényleg: a gumi oldalán gy nagy kitüremkedés, maga a futófelület meg szintén nem volt teljesen kerek, inkább ovoidnak mondanám.
Újra levettem, átnéztem, visszatettem, ugyanúgy ütött, tojásnak érződött. Elegem lett az egészből, kaptam kölcsön egy másik gumit, azzal meg semmi probléma, iszonyat jól fut, szépen szalad, remek.
Előfordulhat, hogy esetleg tároláskor megtört a pereme, deformálódott?
Elég jó gumma, igaz, volt már rajta repedés-szakadás, de használtam úgy több ezer km-t (első keréken) és semmi bajt nem észleltem. Kb. 6-7 ezret futott első keréken, alig 1300-at hátul, és még tényleg lenne benne élet bőven, de így, hogy üt, sajnos nem hiszem, hogy bármire jó lesz 
egyébként 22mm széles black chillis grand prixről van szó, ekkora csirke méretben sajnos, már a kis tojás is nagyot üt