le kellene mérnem õket súlyra

de mindkettõ 2,00" méretben van csak. nálunk legalábbis nagykerben nincs már 2,2" fast trak, elfogytak. persze ez nem zárja ki, hogy kiskerben nem kapható.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik...
fejbõl nem vágom, de szerintem csak az LK ennyire könnyû.rob: a speci fast trak pro 2,2 tényleg 500gr körül van?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hajrá. Nekem nem sikerült.
(hónapokig vadásztam rá) Még amiben reménykedtem (Ritchey Mobybite) is csak drótos (Comp) verzióban van. De most komolyan, ha már 2-es slick kell, akkor mit problámázol 40 grammon?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
köszi.
akkor tovább kell keresgélni 2,0-ás hajtogatós slick gumi után.
lesz pár uj specialized gumi február-márciustól, pl a "the captain" szerintem érdemes lesz kipróbálásra.Nincsenek rossz súlyban, de nem is az a gond velük. Hanem hogy Maxxis. Egyik sem túl CC-s gumma, köveken elpörög, nekem Larsen TT volt hátul, de elég retek volt, ha nem száraz földúton mész, kidobja a farát, elöl meg ne is beszéljünk róla. Ignitor, Dy-No-Mite vagy mi megint ratyi mindkettõ, High roller nem tudom, olyanom még nem volt. Maxxlite-ot vagy flyweight-ot gondolom nem akarsz venni ($$$) Medusa meg sárban jó inkább.
Gyakorlatilag highrolleren kivül mindent kilõttem...
Megpróbálhatnád a Ritchey Excavadert 2.1 es méretben, csak kevlárosban az megint drága.
Contiból meg az újak jók, black chili anyaggal, csak az megint 10 ezer fölött van / db.
Michelin-t nem próbáltam, azt mondják van ami nagyon jó, de az is ($$$) meg nem is könnyû
Speckót még bevállalnék az Adrenalint vagy Revolutiont vagy mit.
Black Jack viszont könnyû, nem drága(6-7 ezer) és bár nem mondom hogy életem legjobb gumija, mérföldekkel megelõzi az összes maxxist... (meg jó még a RR meg a NN de az megint ($$$))
hosszú lett bocs
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960a schwalbe kojak 2,0-ás méretben lesz hajtogatós kivitelben is kapható?
valaki?
ezek szerint nema schwalbe kojak 2,0-ás méretben lesz hajtogatós kivitelben is kapható?
valaki?
TribleB!Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on
Az a baj, hogy nektek nem dirt bicajotok van mint nekem (Kona Scrap) ahogy nézegtem a képeket így a külsõ amit ajánlotok nem találok erre való méretben vagy legalábbis jóval drágábban