Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is kaptam mar akkora defektet a UST gumival hogy ragasztani kellett mert a bontrager lotyi nem tudta eltomiteni a lukat.

akkor a helyszinen potbelso bele [ugye nem indulsz el nelkule?] aztan amikor alkalmasabb lesz a hely es ido akkor lehet javitani. ha akkora a szakadas a kulson hogy kilog belole a belso, akkor tokmindegy hogy eredetileg volt e benne, mindenkeppen setalni fogsz haza.

szoval nalam bontrager super juice + egy potbelso, plusz mini defekt javito kit az alapcsomag. nyereg alatti kistaskaban pont elfer. meg a leszedo is.

amugy most en is azon hezitalok hogy mit vegyek

UST gumi kell, 2.1 -2.2 meretben.

explorer, Mountain king, NNic a harom versenyzo jelenleg.

nekem bejott az explorer, mert eleg sokat megyek sarban is, es oda is jo. Igaz most NN van es az is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

UST-s külsõt meg lehet ragasztani. Azért jobban megéri mint egy belsõt :D
Amúgy ha van rá $$$ akkor kipróbálhatod, lehet h. jobban tetszik majd. De az RR/NN párosnál nem tudok jobb kombót mondani általános terepre....

ja azt úgy gondoltam , terepen nem állok neki ragasztani

ust-s külsõt persze otthon ragasztanám aztán menne tovább használatba
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Sziasztok. Félve kérdezem meg, de Pana Razer XC-t próbált már valaki..? Speed Balster Aramid-os kapható kishazánkban?

Köszi,
X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
UST-s külsõt meg lehet ragasztani. Azért jobban megéri mint egy belsõt :D
Amúgy ha van rá $$$ akkor kipróbálhatod, lehet h. jobban tetszik majd. De az RR/NN párosnál nem tudok jobb kombót mondani általános terepre....
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

kerdes: ha egy ust-s kerekkel kapsz egy szuris defektet (es nincs benne semmi lo:tty), akkor az kuka? vagy megragaszt vagy belsovel tovabb?

utóbbi 2 opció
nálam szok lenni belsõ is, ust guminál is...ragasztani meg belsõt se szoktam..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
kerdes: ha egy ust-s kerekkel kapsz egy szuris defektet (es nincs benne semmi lo:tty), akkor az kuka? vagy megragaszt vagy belsovel tovabb?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

:D Oké :) De figyelmeztetlek, a gumi csak az összes többi Continál jobb, a Schwalbe RR/NN némileg jobb nála,

akkor nem játszik....

akkor marad az idei verziós UST 2,25 RR hátra NN elõre kombó...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
:D Oké :) De figyelmeztetlek, a gumi csak az összes többi Continál jobb, a Schwalbe RR/NN némileg jobb nála, és szerintem a Z-max WCS is kicsit.
Meg ahogy korábban volt róla szó, skilles gumi, de mindenképp jó, mivel a protection hatékonyan védi az oldalát és nem is nehezíti nagyon.
Ja, meg kopik azért. Meg drága. Tehát 8.5/10 Ár/érték 7.5/10

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hát, nem mértem le a szélességét, de inkább olyan 2.0-2.1 körül van.
Amúgy szerintem nem a minta, hanem az alapanyag teszi igazán jó gummává, tehát az alappal nem biztos hogy elégedett leszel :/

na ezek után kipróbálom a blak csilist, de ha szar lesz a nyakad köré tekerem Höri...:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát, nem mértem le a szélességét, de inkább olyan 2.0-2.1 körül van.
Amúgy szerintem nem a minta, hanem az alapanyag teszi igazán jó gummává, tehát az alappal nem biztos hogy elégedett leszel :/

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Hát nem kicsit jobb, az explorer az egy ritka retek gumi, nem tudom ki miért szereti. A Black Chili Protectionos változat az igazán királyság, csak hát drága.

azt gondolom, h a chilis jó, de ócsón csak az alap van :-/
Azért kipróbálom majd kösz. Méretre mekkora? Itt is igaz, h a conti az U profilt kedveli inkább? Mert a 2.1-es explorer a z-max után elég csirke, remélem a 2.2 MK kicsit ballonosabb lesz...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát nem kicsit jobb, az explorer az egy ritka retek gumi, nem tudom ki miért szereti. A Black Chili Protectionos változat az igazán királyság, csak hát drága.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Mountain kinget használ már vki?
Érdekelne, h explorerhez képest milyen a 2.2-es

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Feltöltött kép

gravity (26*2,3) van az orange-on nem diesel

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
azt szertném kérdezni, hogy mekkora gumija lehet a képen látható bicajnak?

http://www.pinkbike.com/photo/1445870

sztem continental diesel lehet és 2,5ösnél kisebb méret.
de: - keresõt használva ,korábban már érkezett válasz arra a kérdésre, hogy milyen széles egy 2,5ös maxxis high roller és egy diesel 2,5ös - 61,5 a conti és 57mm széles a maxxis.

én most 2,5es mobsterrõl váltanék 2,5es dieselre, de a revelationomban a contival még 2-2 mm se maradna a fenti méretek alapján. gyári honlap szerint nincs kisebb diesel a 2,5nél.
a linkelt képen is rs van, és ha jol látom diesel.

van vmi hiba az itt leirtakban? /pl nem ilyen a diesel mintája/

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ha jól gondolom, akkor 622 gumiméret. Városi használatra olcsó gumi: Continental Contact 32x622, ez kifejezetten jó városba, és a ballonossága is mefelelõ, plusz nagyon jó a defekállósága. Itt pedig olcsón hozzájuthatsz:

http://piacter.bikem...=113845&cat=500

X.

Ps.: csak tipp, hogy 622 a gumid, sokat segítene, ha idemásolnád az oldaláról az adatokat...

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Sziasztok!

Erre a bicajra szeretnék új külsõgumikat, mert ami most rajta van, már nem sokáig húzza. Városi használat fõleg, és olcsó legyen, az a lényeg, nem sokat használom

köszi, ha tudtok valami jót, ne habozzatok írni:)

Feltöltött kép

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ma rendeltem 26x1,75 MARATHON PLUS HS348 B-SK+RT SG 980G SMART
GUARD-t. Ára: 5432Ft

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Ma mentem esõben a michelin speedium 2 gumikkal, és már megibt szétvágta egy üveg. Valalahogy esõben mindíg szétvágja ezt a gumit valami. grrrr....

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Háát, outira nem hiszem hogy jó egyik sem a nagy nyomás miatt... Mindegyik lötyi azelõtt kijönne hogy eltömitené a lyukat. Talán kevlárszalagot érdemes megpróbálni, bár nemtom hogy van-e outis méretben, meg azt is van ami átszúrja.... Sztem jó külsõ kell, az a legbiztosabb...

Nekem a Tufo szingóba volt gyári Tufo defektjavítóm, és elvileg 2 mm lyukat is tud tömíteni, és tapasztalataim is alátámasztják, kb. 3 defektet szépen megfoltozott a lötyi.

Nem tudom, hogy belsõs rendszerekbe is jó-e, mert a tufóban nem is nagyon van hagyományos értelemben vett belsõ, de 12 baron mûködik a lötyi, az tuti. Sõt, van tufó, ami 15 barig fulyható és annál is mûködik elvileg.