RR-bõl nincs is 1,8-as. a régi 2,1-es meg igazából kb 1,9, az újat még nem láttamRRNN kombó van vhol 1.8-as EVOban is? csak 2.1-est láttam mindenhol :-/
1,8- as NN van elvileg ebik-on is, persz piros...
RR-bõl nincs is 1,8-as. a régi 2,1-es meg igazából kb 1,9, az újat még nem láttamRRNN kombó van vhol 1.8-as EVOban is? csak 2.1-est láttam mindenhol :-/
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Hát, nem mértem le a szélességét, de inkább olyan 2.0-2.1 körül van.
Amúgy szerintem nem a minta, hanem az alapanyag teszi igazán jó gummává, tehát az alappal nem biztos hogy elégedett leszel :/
Oké
De figyelmeztetlek, a gumi csak az összes többi Continál jobb, a Schwalbe RR/NN némileg jobb nála, és szerintem a Z-max WCS is kicsit.
Meg ahogy korábban volt róla szó, skilles gumi, de mindenképp jó, mivel a protection hatékonyan védi az oldalát és nem is nehezíti nagyon.
Ja, meg kopik azért. Meg drága. Tehát 8.5/10 Ár/érték 7.5/10
RAUH-Welt
B E G R I F F
ja azt úgy gondoltam , terepen nem állok neki ragasztaniUST-s külsõt meg lehet ragasztani. Azért jobban megéri mint egy belsõt
Amúgy ha van rá $$$ akkor kipróbálhatod, lehet h. jobban tetszik majd. De az RR/NN párosnál nem tudok jobb kombót mondani általános terepre....
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
utóbbi 2 opciókerdes: ha egy ust-s kerekkel kapsz egy szuris defektet (es nincs benne semmi lo:tty), akkor az kuka? vagy megragaszt vagy belsovel tovabb?
Oké
De figyelmeztetlek, a gumi csak az összes többi Continál jobb, a Schwalbe RR/NN némileg jobb nála,
na ezek után kipróbálom a blak csilist, de ha szar lesz a nyakad köré tekerem Höri...Hát, nem mértem le a szélességét, de inkább olyan 2.0-2.1 körül van.
Amúgy szerintem nem a minta, hanem az alapanyag teszi igazán jó gummává, tehát az alappal nem biztos hogy elégedett leszel :/
Hát nem kicsit jobb, az explorer az egy ritka retek gumi, nem tudom ki miért szereti. A Black Chili Protectionos változat az igazán királyság, csak hát drága.