Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
nekem a bicohoz adott contiexplorerrel azon kivul, h. tuskemagnes, nem volt bajom. nem utott csak ha szarul raktam fel, vagy ha szarul volt benne a defektvedo csik.
most 2.3 gravity protection van, 670 gramm, kevlaros, 4500-at fizettem erte, es se nem ut, se defektet nem kaptam meg vele, pedig vedoszalag sincs benne. sarat birja, me'g en is tudok vele maszni, egyedul aszfalton lassabb kicsit, mint az explorer volt, viszont a ballonossaga miatt jobban tudok vele "ugralgatni" utcan.
valoszinuleg nem a vilag legjobb gumija, ezert a penzert viszont nekem nagyon megerte, a par araert 1 db un. minosegi gumit kaptam volna, amit vlszleg az en igenyeimmel es tapasztalatommal semmivel sem talaltam volna jobbnak, mint ezt.

szoval sztem sem kellene egy az egyben lefikazni a conti gumikat.
sry a hosszu hozzaszolasert.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
nincs ezzel gond csak azért illene a vásárlóval is tudatni, hogy azért ilyen olcsó mert....mégha egyébként nincs is vele gond

országútisokat köszönöm.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én csak azt nem tudom, hogy miben mutatkozik meg a Contiknál, h gagyi? Van 2.3-as Verticalom, és barátnõm használja a ProTractiont, és elégedettek vagyunk velük, pedig tényleg nagyon olcsók voltak...
Esetleg a többi cég is rászokhatna erre a módszerre :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

kösz..én is ezeket nézem elsõre, csak ne utálnám annyira a contit :)

meg esetleg michelinrõl vkinek tapasztalat ?

Nekem a michelin speedium 2 hajtogatós van, ami elvileg 5-bõl 4 pontot kapott a defektállóságra. A tapasztalat: kényelmes, jól tapad, a hátsó gumit 200 km után a múlthéten voltam kénytelen kukába dobni, mert az ennyi idõ alatt beszerzett 2-3 vágásból az egyik végzetesnek bizonyult, az elsõ keréken még ez van, de már jókora vágással (amúgy annyira új, hogy még az öntõforma csíkja is rajta van a futófelületen). Én nem veszek többet michelint.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
CJ, most normális külsõkrõl beszélek, gondolom Btiggernek is jóféle kell, nem ilyen drótos 33 vagy hány tpi-s libakergetõ retekség...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Én pedig nagyon szar úton mentem vele, néha fel sem volt fújva, és attól sem lett semmi baja. Mentem át vele üvegen is, azt is bírta.

A hiba önnél van... :D :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Michlein nemjo, szétvagdossa a fûszál is. Stelvio detto.

SmartSam nem rossz, mindenes gumi. Tehát mindenhova és sehova. De 1 próbát mindenképp megér.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hmm, a utolsó 1-1.5 oldalt elolvasva most már értem, hogy miért ütött az explorerem egy kicsit mindig, bárki is rakta fel (a szerelõnél is ütött, azt mondta, ez ilyen...és tényleg látszott, hogy az egyik oldalfal picit hosszabb, és a csík az oldalon sem egyenes vonalban fut)...nem volt zavaró terepen, szerettem, csak hát mindkettõnek rongyossá szaggattam az oldalfalát (sziklák, murva, illetve pár kilógó ág) illetve a hátsó mintája már totál elkopott...illetve kicsit megijedtem mindig, amikor lepillantottam, és csak azt láttam a szemem sarkából hátsó gumi elsõ váltó felõli részén, hogy néha üt egyet.

de a városin a sportcontact is ilyen, azt sem lehet úgy felrakni, hogy egy picit ne üssön. görgõn volt vicces, hogy minden körben volt egy pont, ahol jobban kellett nyomni, mert ott ütött és jobban tapadt:D

de hát ez van, nekem megfelel. sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy csak egy pár jó gumira költsek majd' 20 ezret. most is azért kérdezgetem, hogy milyen a smartsam, mert bár a drótos picit nehézkes, de ha tényleg olyan jó, mint amit a mtbr-en olvastam, akkor azt teszek fel.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem maradok a sport contactnál, van is itt a boltban 1750 ft-ért :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hozzá 49 g-os Ultremo belsõ. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Fel kell fújni... :)
Jelen pillanatban 23mm-essel tudunk szolgálni.

De nagyon helyes felvetés!!! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nehogy már ez kérdés legyen, Neked mint RR/NN prófétának kötelezõ a
Schwalbe Ultremo Evolution. :)
Ha meg ragaszkodsz a 25-öshöz (be fog férni a vázba?) akkor Stelvio.

mondasz valamit :)

de azért az a 195 gramm kissé riasztó, figyelembe véve hogy legjobb esetben vagyok legkevesebb 90 kiló
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.022 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Nehogy már ez kérdés legyen, Neked mint RR/NN prófétának kötelezõ a
Schwalbe Ultremo Evolution. :)
Ha meg ragaszkodsz a 25-öshöz (be fog férni a vázba?) akkor Stelvio.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Dynamic nekem nagyon bejött, elõzõ bringán. Elég sokat mentem vele. Bár esõbe felfele kapar. De ha szárazon estem kanyarba, akkor az sosem a gumi miatt volt. Nagyon fajinul tapad. És nem is drága. (bár ez nem volt szempont)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Contit vegyél tigger, GP4000, 4000S, esetleg Attack/Force vagy 4 season. Mind nagyon jól tapad, bár nem saját tapasztalat (bár a 4seasont, meg a 4000s-t próbáltam).
4000bõl és 4seasonból van 25-ös, utóbibból 28-as is.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Contit vegyél tigger, GP4000, 4000S, esetleg Attack/Force vagy 4 season. Mind nagyon jól tapad, bár nem saját tapasztalat (bár a 4seasont, meg a 4000s-t próbáltam).
4000bõl és 4seasonból van 25-ös, utóbibból 28-as is.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nemtom mit kell ezen kiakadni. Attól, hogy nem elsõosztályú, attól még nem egy végtelenített sz@rcsík. Sokkal jobb még így is, mint az alap szar drótos gumik. Akinek nem tetszik, ne vegye, legalább több marad nekem. :)
Nekem pl. nincs pénzem 6-9rongyos gumikra amiket 2havonta elkoptatok és ezzel még sokan vannak így az országban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
melyik a legjobb virsligumi , amennyiben a (lehetõleg minden viszonyok közt) tapadás az elsõdleges szempont , az ár és az élettartam nem számít. ja és lehetõleg legyen belõle valós 28-as méret, de legalább 25-ös.

edit : más ipar, de az itthoni pl seagate hdd vásárlók nagy többsége sem tudja hogy 4. osztályú cuccot vesz.....vagy az occsó ram modulon is csak samsung felirat van a csipen az hogy szintén kb 4, osztályú az nincs

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Dehogy tudják.

Sõt, nem értik a többi márka gumija miért olyan rohadt drága, mikor a conti :)

Tudatosan rendelik akik intézik.

A vásárlók meg örülnek hogy olcsó gumi.

Autóra (sem) vennék így ha adódna lehetõség :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
2 ezres Mountain King...

Azonnal nyomom a német fórumokba, pl. olyanba, ahol a Conti MTB túrát szervez az alpokba és utánna agyonra dicsérik a "meghivottak" a forumokban a gumikat.

Szóval akkor az tudatos dolog és mindenki tugya, hogy most 2. osztályút vett?

Egy világcég ( egyik) minöségi ellenöre ként nemtudom elhinni, hogy ilyen is van. Gondoltam az "ostblock" filozófia nem létezik többet.