Thx Tigrincs!
Mivel mind a 3 2,35ös könnyebb volt mint a 2,1esek gondolom a mintájukat ritkíthatták. Érdekes... ahogy a Premonitionok is 2,1rõl 2,25re hízásokkor iszonyatosan meghíznak; itt is gondolom a bütykök is és esetleg az oldalfal is változott nem csak linerásan szélesedett.
Öhm, méréssel akadnak gondok; vidéki bolt, azt hoz le amit kérek, és nem hoz le többet azért hogy megméregessük és 10 évig itt álljon neki. Hogy felmenjek a gumiért azzal még 3Kval nem akarom az árát növelni, nagykerben meg nem biztos leméregetik... ha tudtok olyat ahol ráérnek szóljatok, tudom hogy rob néha játszik ilyenekkel, de nem mindig ér rá.
Az indultak még kategóriában amiket olvasgattam:
-RR kanyarsebességérõl nem sok jót, amúgy ok
-Speci Enduro Pro D2 elvileg jó AM külsõ, viszont vizes aszfalton veszéles és a 800gr és 7K miatt elsõsorból kiesett
-Mutano Raptor 2,24 súlya és görd ellenállása miatt(990g)
-Tioga Factory 1,9+1,75ös páros kicsit csirke (bár harap) de így is majd 900 grammosak, ill szúrásos defekre eléggé hajalmosak állítólag.
nulladik sorban a versenyzõk jelenleg:
- Nobby Nic 2,1 495gr 7500Ft/db

Akkor elvileg jól gördül, jól kapaszkodik, jól fékezhetõ, kanyarban is gútos.
2,25ös 570 grammal lenne a legfincsibb, de kevés helyen látok, 9900 körül van ha van; az kicsit (q..a) sok

Defektet hogy bírja, mert elég ritkásak a bütykök; tapasztalatok?
-Z-MAX PREMONITION PRO 2,1 572g, a 2,25ös 740gr (suxx)
6900ért dobálják a 2,1est, 8900ért a 2,25öst (sokacsaka

)

Elég friss gumma, legalábbis alig találok róla visszajelzést, elvileg viszont egész korrektnek tûnik. Szinte 1beérõ minta-jól gördül, elvileg jól tapad/fékezhetõ/kanyarban, nem nehéz a 2,1es.
Ezen a kettõn kívûl érdemes vmit bennhagynom?
Tudom hogy NN-et többen is szeretik, de ha találok olcsóbban hasonlót akkor az a nyerõ (defekt/(vizes)aszfalt/kopás szempontjából
elvileg van legalább olyan jó ez a ricsi is, aztán e hónapban már le kéne a mostaniakat dobnom amíg eladhatók 65-70%osként esetleg...
:prosze: