Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor 2,25ös méretben. (ez lemaradt)

:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Excavadereim vannak (Pro és WCS), elégedett vagyok velük, szárazon istenek, jól gördül, jól mászik, közepesen fékezhetõ... de...

Nobby nicet próbálnám még ki; sok jót hallok róla, hogy nem gördül olyan rosszul ahogy kinéz, és elég harapós (agresszív CC) gumi...

Érv/ellenérv?

(Másik, hogyha hasonló jót tudtok 8-10K /pár áron akkor az is érdekl, Smart Sam ahogy tetszett papíron régen most lightosnak tûnik, RR helyett NN ha ennyiért nézelõdök, Conti Vapor papíron ide való, de Excavader Comppal szemben nem tudom mit tudna felmutatni...)

Fõleg 2,1et nézek, de ha latex szeresse a 2,25ös gumit (1,7-2,1ig ajálnják, nem tudom mennyivel gyorsabban eresztene/egyéb káros hatása lenne a 2,25ös külsõ használatának... Michelin a drága ha vki próbálkozott már vele)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!
A MICHELIN Transworld City 622x35 vagy a Continental Contact 622x37 gumit tartjátok jobbnak?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nno, hát annyira gyorsan azért nem kopik, meg aztán az Endless Edge mintázat szerencsére a kopás ellenére kb. egyenletes teljesítményt nyújt, és ha ezt megfejeled azzal, hogy az elsõ-hátsó gumit váltogatod, akkor végképp kompenzáltad a dolgot.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

A Sport nem tûnik valami bíztatónak esõben, esetleg errõl van tapasztalatotok?

Sajnos van... :) Amúgy k..va jó gumi, de víziszonyos!!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát akkor nem veszem meg, ha gyorsan kopik...nem f*som a pénzt sajna. :( akkor marad a smartsam.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Kevlaros. Több tpi-s. Elvileg a gumma is másféle, a supersonicok mindig is gyorsan kopnak.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ezt gondoltam ,hogy könnyebb. de anyagában van különbség vagy valami?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
könnyebb?!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha fõleg aszfalton mész, és a terepezés is kimerül néhány föld meg murvaútban, akkor inkább valami semislick gumit nézegess szerintem. :)

kéééérrddéééééss: az apróban van 2 conti explorer supersonic...ez, hogy suprsonic, pontosan mit jelent? mert szerettem az exploreremet, de az csak ilyen olcsó bringabutikos fajta volt...

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
meylik a jobb?:maxxis Ranchero v. michelin country trail? legtöbbet aszfalton megyek kössz.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Sziasztok!Melly külsóket ajánáltok,túra aszfaltra töltésen is tekerek,622-37/40/35-ös.cross trekking bico.Fontos nagy defektvédelem,ár kb 3000ft körüli?hali

Conti Contact, 37x622. Jó defektvédelem, aszfalton jól gördül, döngölt talajon is jó. Olcsó.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!Melly külsóket ajánáltok,túra aszfaltra töltésen is tekerek,622-37/40/35-ös.cross trekking bico.Fontos nagy defektvédelem,ár kb 3000ft körüli?hali

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
helló a caprine epi 30-ba hanyas gumi fér bele?a 2,2-es belefér?

zsero

zsero

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Butikban biztos berendelik. Írj nekik emailt.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
sehol nem kapok Z MAX-ot. Tud valaki illyen gumit valahol?2,1-es kéne

zsero

zsero

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Végül is Contact lett. Kerestem rajta hibát, és a tülrözödõ csík 1 cm-en maszatos. Na bumm. Ennyiért inkább veszek maszatosat, mint 2x ennyiért jót. Az is elkopik.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Igen, esõben, aszfalton.

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zsero

zsero

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Én már estem vele nagyot. :)

SportContact-tal?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Mit ajánlanátok montis városi használatra, félig hegyi kátyús utakra, félig belvárosi közlekedésre? Fontos lenne, hogy esõben is jól tapadjon és jó legyen a defekttûrése.

Eddig outim volt, a BB-ben vett dobozos Contikkal (kb. 3500 Ft/db) semmi bajom nem volt. 8 bárhoz képest egyszer sem lyukadtak ki. Ellenben ezek az 1300 Ft-os gumik nem tudom milyenek.

kicsit (sokkal) drágábban [7790 huf] van specialized crossroads armadillo (26*1,95 és 622*38 méretben) ami gyakorlatilag teljesen kiszúrhatatlan defektvédelemmel van ellátva.
Posted Image

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.