Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem létezik olyan belsõ alapanyag, hogy butex? Mintha már hallottam volna ilyet.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Még nem próbáltam lötyit, de erõsen gondolkozom butyl+lötyin edzésre és a latex csak versenyre felálláson.
Dave, a latexet nem a súlyáért (ugyanannyi mint egy jó butylnak), hanem a defektállóságáért szeretjük.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite, és akkor ugyanott vagy a latex+defektgátló lötyivel súlyban, minta vennél egy könnyû és jó butylt fele annyiért...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ajjaj, nekem is tesó... (mislen)

1, defektgátló löttyöt belenyomom így defektvédelem még nõl is, és elvileg nem lesz gond az eresztés
2, 2,1"
Elöbbit nem próbáltad még?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Michelin, elõl adrenalin (akkora, mint a 2,25-ös NN), hátul z-max 2,1, elõl 2,3 bar-on használtam, napi 0,2 bar-t eresztett (ezért mindennap fújtam), hátul 3 bar volt és napi 0,1 bar alatt eresztett.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Sokkal (nálam 3szor) gyorsabban ereszti a levegõt.

Milyen márkájú belsõ és mekkora ajánlottja és mekkorában használod?
Sûrûbb fújás így mennyi, heti 2?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

vendég_sajt16_*

vendég_sajt16_*
  • vendég
Hi.
Tudnátok tanácsot adni, hogy mit vegyek?
Kb 3000-4000Ft-ért, városba, és dirt-re.
Ezeket néztem. Conti Diesel 2.5, Kenda K-rad 2.3
K-rad árát nem tudom, és kevés helyen kapni. Ezeken kívül tudtok még mondani valami jót? Kb 2.3-2.5-ös legyen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sokkal (nálam 3szor) gyorsabban ereszti a levegõt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
OKés, de a butilosokat eleve nem kell 1(-2) hetente fújnod, szal más tészta kicsit. Ha nem érkezik ellenjavaslat bevállalom, de ha nem szeretik egymást inkább latex+2,1 mint butil+2,25.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Remélem legalább egy évet kibír nálam is; WCSekbõl is 3× annyit préseltem ki mint mások/egyesek, talán még a 4× annyi is menne... Gondolom Tigris se húzza sokat a fékkarokat meg aszfaltot se nagyon szereti...

Senki nem használja 2,1nél nagyobb külsõvel a latexes belsõjét? Gondolok persze 1,7-2,1 ig ajánlott latexes belsõre elsõsorban...

Ha a 1,9-2,1"-ig ajánlott maxxis flyweight-emmel nem volt gond 2,3"-os gumiban, akkor a latex sem fog eldurranni.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Remélem legalább egy évet kibír nálam is; WCSekbõl is 3× annyit préseltem ki mint mások/egyesek, talán még a 4× annyi is menne... Gondolom Tigris se húzza sokat a fékkarokat meg aszfaltot se nagyon szereti...

Senki nem használja 2,1nél nagyobb külsõvel a latexes belsõjét? Gondolok persze 1,7-2,1 ig ajánlott latexes belsõre elsõsorban...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

nekem 2000 fölött van a NN-ben (2,25) és még kb 80%-os, sztem simán 5000 fölött fog bírni

Ez érdekes dolog. Èn 3-4 szett NN fogyasztottam el 2.1 töl 2,.25 ig és aszthiszem max. 1800km volt.
Lehet geologia oka lehet :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

:)

Tigris, a NN vándorlás okairól mondasz vmit a nagyérdemûnek? (Hátha nem csak én vagyok lemaradva... pár helyütt RR+NN párosítást látok hogy az az ideális, van akik azt mondták hogy nem szeretik inkább e-h NN; szívem szerint ha lenne egy hely ahol ki lehet ezeket próbálni már pattanék is jármûbe oszt tesztelném...)

ilyen meg nagyobb szutyokban mint most van a king jim azért picit jobb volt, viszont annak van gördülési ellenállása rendesen tehát ezért inkább csak elõre teszem. meg amúgyis elõl legyen a jobban tapadó gumi.

a rr-nak azért kisebb az ellenállása viszont sárban nem jó....tehát nyáron (ha nem angolos az idõjárás :) ) akkor NN/RR,szutyokba meg KingJim/NN.....bár most épp elõl hátul NN van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tyû VV, ez a te géped? Grat, cíp!

Tigris, #5663

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Még nehezen elérhetõ produktum, és nem olcsó. Egy helyen találtam, és 10e felett van a 2,25-s kevláros.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
1ébként -bár itthon nem beszerezhetõ- de igen csak "jól néz ki" AM bringába a maxxis ardent 2,25.

http://www.maxxis.co...ail.asp?id=5653
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor még a finisbe egy véleményt azoktól akik próbálták a latexes belsõket nagyobb külsõbe mint amibe valók hogy ennyi kis pluszt simán kibírnak ezek is mint a butilosok és köv héten rendelés...
:prosze:

(Azért még a Premotionra kíváncsi vagyok mit tudhat, ha vki talál róla vmit ne tartsa vissza :prosze:)

Tigris, a NN vándorlás okairól mondasz vmit a nagyérdemûnek? (Hátha nem csak én vagyok lemaradva... pár helyütt RR+NN párosítást látok hogy az az ideális, van akik azt mondták hogy nem szeretik inkább e-h NN; szívem szerint ha lenne egy hely ahol ki lehet ezeket próbálni már pattanék is jármûbe oszt tesztelném...)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite,

bikemarket.hu-n a 2.25ös nobby nic (570 gramm) 8050 forint, ez pedig már csak 550 forint difi guminként, illetve 1100 a szállítás, szóval végülis 2200 forinttal lenne bikemarketrõl drágább 2 darab 2.25ös NN, mint onnan 2 darab 2.1es, ahonnan te veszed. megfontolandó, azért ez nem olyan nagy különbség.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Evolution nem rossz minta sztem.

A ricsi külsõk ok nélkül vannak lehúzva, Excavader pl. szerintem elég jó gumi, a Zmax wcs evolution is amivel most megyek.

Mérföldekkel jobb mint a néhányak által istenített Explorer..

Nem akartam írni, hogy anno Veled különbözött a véleményem :)

ZMax zsír, lehet hogy az én bénaságom, de amikor váltottam a Millenniumról az Evolutionra, utánna némely kanyarban bizonytalanul éreztem magam vele.
Másrészt gyorsan kopott el.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Evolution nem rossz minta sztem.

A ricsi külsõk ok nélkül vannak lehúzva, Excavader pl. szerintem elég jó gumi, a Zmax wcs evolution is amivel most megyek.

Mérföldekkel jobb mint a néhányak által istenített Explorer..
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala