Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

kisebb ge?

pontosan

de mintha írtam is volna
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kisebb ge?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
mtbr-t olvasgatva NN-bõl inkább a snake skinesre tartalékoljam a manit?

Hátul miért jó/jobb a RR mint a NN? (Több helyütt így látom)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem, tárcsát gyorsabban kifúrtam :D
Viccet félretéve össz 2 gumi van versenybe, amibõl úgy néz ki egyiket nem kapni... szal ne parázz

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite,

ezen is annyit fogsz agyalni, mint anno a tárcsafúráson??? már kicsit idegesítõ...vegyél 2.1es nobby nicet bikemarketrõl, azzal biztosan nem fogsz rosszul járni anyagilag sem. az pedig, hogy egy picit elõbb kophat, szerintem megesik, elvégre kopó cucc...ha meg nem válik be, akkor így jártál, végülis tudsz vele tekerni ígyis úgyis, legközelebb meg veszel majd valami mást...tapasztalni csak úgy lehet, ha kísérletezel...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jól látom hogy monti méretben leváltották az Excavadert???

Olyan jó lett a Z Max Intuition (ösztönös megérzés)? :chin: (Mintában az van a legközelebb hozzá...)

Remélem, mert légedett voltam/vagyok vele, az elvileg kategóriatársa Explorert gördülésben erõsen, kanyarsabességben és mászásban picit alázza, szinte semmiben nem rosszabb (fékezhetõség talán, de hangyányit ha igen, erõsen más jellegû teló miatt nem tudok olyan pontosan viszonyatani) ... Ha nem vonzanának annyira a veszélyesebb singletracekek hanem haladni szeretnék csak ezerrel, maradnék ennél...

Ricsin kívûl másutt is szoktak lenni asszimetrikus, de elölre/hátra azonos irányban felrakandó gumik? Mert úgy nézem az újaknál is ez a recept... (Sokáig filóztam hogy megfordítom a jobb fékezhetõség miatt az elsõt, de eleinte lusta voltam, késöbb meg megszoktam...)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Kik ricsi külsõt vesznek (Z-Max Intuition 2.0 (WCS, PRO and COMP)
Z-Max Premonition 1.9, 2.1 and 2.25 (WCS, PRO and COMP)
Excavader Cross 700 x 35c (PRO and COMP) )olvassák hát az igét:

http://www.ritcheylo...5131/28531.html

MJani, ez engem is érdekelne... 3.jára hívom a bácsit ár/beszerezhetõség miatt de ma sem kaptam választ :mad:

Amúgy azt hittem az Elõérzet (Premonition) sártûrése nem faca, és kiderül hogy felületre majdnem kevesebb mnt az Excavader... (ami elég jól bírja) Ettõl még lehet nem faca, de rosszabbra számítottam elsõ ránézésre...
http://www.ritcheylo...monition2.1.jpg
http://www.ritcheylo...derCross35c.jpg
(nagyok, inkább kiszedtem és csak linkelem)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A defektgátló lötyivel a latex belsõ eresztését nem fogod megakadályozni. A belsõ porózus anyaga miatt ereszt és ezen semmivel nem fogsz tudni változtatni.

Attat én tudom ám', viszont remekül tömít a lötyi; ami a kezemre csöpen pár sec után olyan állaga/kinézete van mint a ragtapasznak... ezért gondoltam hogy ezen nem nagyon fog átmenni már sok levegõ (persze kb a 2/3áig keni max össze a lötyi a belsõt, az is igaz).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tényleg nincs 2,1es Nobby Nic a nagykerben (vagy csak a boltos nézte el)?

A sebesség mindent megold.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

neuzer forgalmazza a michelin latex belsõket.
de a decathlonban olcsóbban megkapod.

http://ebike.hu/term...o/26-coll/3486/
http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1953

én használtam (tán még most is benn van valamelyik kerékben), elvileg a szúrásos defekt ellen jobban véd, bár nekem sikerült így is defektet kapni. sima folttal tudtuk javítani

Köszönöm, nem tudom mit bénáztam el, pedig mindkét portálon rákerestem.
Azt hiszem kipróbálom.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Pana Razer XC-t nem próbált senki? Vennem kéne valam könnyût, jót, Shwalbe ár alatt...Probike azt mondta jó kis külsõ...

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Nem 2,1"-es, hanem 2,2"-es. Ha meg bringabandás vagy, akkor kérdezd Dobos Ferit, õ próbálkozott a hegyikirályokkal, írt is a BB-fórumra.

Az õ hatására vettem meg, de elég hamar lecserélte, most pedig nem elérhetõ, tehát nem kérdezhetek tõle.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Mrteo, már nagyon sokszor volt róla szó.
Mindig (rövid i-vel).

Vazze elírtam, bocs.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mrteo, már nagyon sokszor volt róla szó.
Mindig (rövid i-vel).

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Pár szóban írnátok a latex belsõkrõl?
Én mindíg "hagyományos" belsõt használtam, de versenyen örülnék, ha defektbiztosabb lenne a kerék.
A latexes belsõket nehezebb kiszúrni?
Néztem 1-2 internetes boltban, de nem találtam ilyen belsõt.

Más: Van tapasztalat arra, hogy a 2,1-es Mountain King hogy viselkedik saras, nedves terepen?

Nem 2,1"-es, hanem 2,2"-es. Ha meg bringabandás vagy, akkor kérdezd Dobos Ferit, õ próbálkozott a hegyikirályokkal, írt is a BB-fórumra.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
neuzer forgalmazza a michelin latex belsõket.
de a decathlonban olcsóbban megkapod.

http://ebike.hu/term...o/26-coll/3486/
http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1953

én használtam (tán még most is benn van valamelyik kerékben), elvileg a szúrásos defekt ellen jobban véd, bár nekem sikerült így is defektet kapni. sima folttal tudtuk javítani

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Pár szóban írnátok a latex belsõkrõl?
Én mindíg "hagyományos" belsõt használtam, de versenyen örülnék, ha defektbiztosabb lenne a kerék.
A latexes belsõket nehezebb kiszúrni?
Néztem 1-2 internetes boltban, de nem találtam ilyen belsõt.

Más: Van tapasztalat arra, hogy a 2,1-es Mountain King hogy viselkedik saras, nedves terepen?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ajjaj, nekem is tesó... (mislen)

1, defektgátló löttyöt belenyomom így defektvédelem még nõl is, és elvileg nem lesz gond az eresztés
2, 2,1"
Elöbbit nem próbáltad még?

A defektgátló lötyivel a latex belsõ eresztését nem fogod megakadályozni. A belsõ porózus anyaga miatt ereszt és ezen semmivel nem fogsz tudni változtatni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nem szeretem szerelgetni, én 1 változatot akarok...

NN és Premonition közt fõ difik (elvileg) hogy elöbbi jobban tisztul, utóbbi jobban tapad vizes kövön/aszfalton?

sztem premonit nem sokan próbálták még...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem szeretem szerelgetni, én 1 változatot akarok...

NN és Premonition közt fõ difik (elvileg) hogy elöbbi jobban tisztul, utóbbi jobban tapad vizes kövön/aszfalton?