pontosankisebb ge?
de mintha írtam is volna
pontosankisebb ge?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A defektgátló lötyivel a latex belsõ eresztését nem fogod megakadályozni. A belsõ porózus anyaga miatt ereszt és ezen semmivel nem fogsz tudni változtatni.
A sebesség mindent megold.
neuzer forgalmazza a michelin latex belsõket.
de a decathlonban olcsóbban megkapod.
http://ebike.hu/term...o/26-coll/3486/
http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1953
én használtam (tán még most is benn van valamelyik kerékben), elvileg a szúrásos defekt ellen jobban véd, bár nekem sikerült így is defektet kapni. sima folttal tudtuk javítani
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Az õ hatására vettem meg, de elég hamar lecserélte, most pedig nem elérhetõ, tehát nem kérdezhetek tõle.Nem 2,1"-es, hanem 2,2"-es. Ha meg bringabandás vagy, akkor kérdezd Dobos Ferit, õ próbálkozott a hegyikirályokkal, írt is a BB-fórumra.
Vazze elírtam, bocs.Mrteo, már nagyon sokszor volt róla szó.
Mindig (rövid i-vel).
A sebesség mindent megold.
Pár szóban írnátok a latex belsõkrõl?
Én mindíg "hagyományos" belsõt használtam, de versenyen örülnék, ha defektbiztosabb lenne a kerék.
A latexes belsõket nehezebb kiszúrni?
Néztem 1-2 internetes boltban, de nem találtam ilyen belsõt.
Más: Van tapasztalat arra, hogy a 2,1-es Mountain King hogy viselkedik saras, nedves terepen?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A defektgátló lötyivel a latex belsõ eresztését nem fogod megakadályozni. A belsõ porózus anyaga miatt ereszt és ezen semmivel nem fogsz tudni változtatni.Ajjaj, nekem is tesó... (mislen)
1, defektgátló löttyöt belenyomom így defektvédelem még nõl is, és elvileg nem lesz gond az eresztés
2, 2,1"
Elöbbit nem próbáltad még?
sztem premonit nem sokan próbálták még...Nem szeretem szerelgetni, én 1 változatot akarok...
NN és Premonition közt fõ difik (elvileg) hogy elöbbi jobban tisztul, utóbbi jobban tapad vizes kövön/aszfalton?