Shcwalbe honlap ilyet ír;
In addition, latex tubes are very sensitive to oil, daylight and heat. The tube must also be replaced every time a tire is changed. Ez komoly?
http://twogrip.com/g...os&tn_subPoint=
valaki tudja esetleg, hogy a 2008-as Racing Ralph itthon kb. mikortól lesz kapható?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
már kapható pár változat (csak az ust-sek nem érkeztek meg, de azok is jönnek, ehét vagy jövõ hét)valaki tudja esetleg, hogy a 2008-as Racing Ralph itthon kb. mikortól lesz kapható?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
Nem akarom kipróbálni. Majd te teszteled
.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hehe, gondolod nem csináltam? Már újra is tettem a gumit(levesz,feltesz), nem csak leeresztettem, de még mindig 8as van benn. Szerintem leeresztve tárolták a bringát, és tuti nem felakasztva. Mivel tavalyi modellt vettem, ezért sokáig állhatott........Leengedted puhára a gumit és próbáltad helyretenni, vagy csak vársz a csodára?
az expl. a conti gyari adat szerint is 54-559 ETRTO, tehat 54 mm szeles..
A sebesség mindent megold.
Mértem egy Conti Explorert, mintázat szélessége 54mm, az oldalfalnál mérve 46mm, és a gumi magassága a felnitõl mérve 44mm. Tömeg: 500g
Srácok: Új bringámon a maxxis tomakawk gumikban találtam nyolcasokat, és jeleztem is. Azt mondták, hogy vszleg kijön, de két hét alatt nem nagyon változott a helyzet...
Szerintetek várjak még ,vagy az elsõ szervíznél kérjek rá újat?
Köszi, Gábor