A belsõbe nyomandó defektjavító trutyik mûködnek latex belsõvel?
Még mindig érdekelne.
A belsõbe nyomandó defektjavító trutyik mûködnek latex belsõvel?
bocs hogy ide írok,nem tud valaki oylan bringa boltot ami nyitva van,szétszállt a belsöm azt nemtudok sehonnan keriteni:(
bocs hogy ide írok,nem tud valaki oylan bringa boltot ami nyitva van,szétszállt a belsöm azt nemtudok sehonnan keriteni:(
amennyit kell annyit tapadÉjtöm, szal gurul is annyival jobban hogy megérje amivel kevésbé tapad ezexerint... Bár a max grip elsõre jobban vonz egy kicsit...
pontosan
de mintha írtam is volna
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
pontosankisebb ge?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A defektgátló lötyivel a latex belsõ eresztését nem fogod megakadályozni. A belsõ porózus anyaga miatt ereszt és ezen semmivel nem fogsz tudni változtatni.
A sebesség mindent megold.
neuzer forgalmazza a michelin latex belsõket.
de a decathlonban olcsóbban megkapod.
http://ebike.hu/term...o/26-coll/3486/
http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1953
én használtam (tán még most is benn van valamelyik kerékben), elvileg a szúrásos defekt ellen jobban véd, bár nekem sikerült így is defektet kapni. sima folttal tudtuk javítani
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Az õ hatására vettem meg, de elég hamar lecserélte, most pedig nem elérhetõ, tehát nem kérdezhetek tõle.Nem 2,1"-es, hanem 2,2"-es. Ha meg bringabandás vagy, akkor kérdezd Dobos Ferit, õ próbálkozott a hegyikirályokkal, írt is a BB-fórumra.