Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Melyik a jobb defektmentesítõ lötty, a Schwalbe Doc Blue, vagy a Joe's NoFlats "Super tej"? Esetleg van még valami, ami árban hasonló, itthon elérhetõ, és jobb, mint az említettek?

Blue Dr. használtam. ( XX Light belsövel). o.k volt.
A használati utasitásban irja, hogy 3 havonta untána kell lötyenteni ( kiszárad). Ha csereled a külsöt akkor vigyázni kell mert hama összeragad lool.

Latexet belsöt használok, azota minden o.k, csak pumpálni kell.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Gumi köpeny vásárlás elõtt állok.:help:
Két márka között gondolkodom a Bontrager jones XR 26x2,25 és a Continental 26x2,1-2,3.ig terjedõ méretig.:scratchhe
Namost az a helyzet hogy a mivel TREK fan vagyok és már több mint 5 éve nyúzom gyárilag a bringához adott Bontrager J gumikat és nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével csak kb 2-3db defektem vólt vele,(azis az én hibámból adodóan) tehát nálam nagyon bevált.(én gyári felszerelés fan is vagyok vagyis szeretem ugyanazokat a cocokat ujitani mint amivel gyárilag szerelték.):)

Viszont hogy ki próbáljak valami újat is nagyon szemezek a Continental balonosabb külsõi valamelyikével mint pld:Gravity,Speed King,Slash,Mountain King-el is(26x2.2-26x2,3 méretek között).:chin:
Ezek közûl olyan kellene ami minden út felületre alkalmas vagyis valamennyire univerzális.:wtf:

Valakinek tapasztalata valamelyikkel esetleg?:confused:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Michelin XC Hard Terrian gumit használ valaki? - tapasztalatokat várok:)
http://two-wheels.mi...6185037&lang=EN
30% beton a maradék 70-ben kemény mez.gaz földúton lenne használva
amúgy a Michelin gumik mennyire kopósak?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
NN milyen nálaD?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Maxxis hard drive-ot használ(t) valaki? Kiváncsi lennék, hogy milyen. Tetszik a mintázata.

A sebesség mindent megold.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani nekem, hogy mit jelent a Specialized Bliss2 techológiája? Mi ennek a lényege?
A válaszaitokat elõre is köszönöm!

Speci topikban keress rá, ott kibeszéltük ezt nem is olyan régen. Ja, és "2bliss"-re keress rá!
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Melyik a jobb defektmentesítõ lötty, a Schwalbe Doc Blue, vagy a Joe's NoFlats "Super tej"? Esetleg van még valami, ami árban hasonló, itthon elérhetõ, és jobb, mint az említettek?

nagypálya

nagypálya

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani nekem, hogy mit jelent a Specialized Bliss2 techológiája? Mi ennek a lényege?
A válaszaitokat elõre is köszönöm!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tudom, hogy nem nyugtat meg, de máshol se nagyon van.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha lenne még, mert már nem csinálja a ricsi... ezért is Premonutionozok... amit vettem volna, ha lehetne kapni. Ezek a ******** reklámozzák, de minek ha nem hoznak belõle? :maD:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mondtam én Neked tavaly hogy Excavader kell, az a jó ;)

Én annál maradnék. Nem ér csalódás...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Rá akarod tukmálni mindenkire a pre.-t hogy ne neked kelljen megvenni? :D
Amúgy nem lehet rossz az a gumi a mintája alapján, de sokat sem várnék tõle. Maraton közép/hosszú, nagyobb méretben AM. Sztem.

Hogy ne lehetne átszúrni? :D Simán átbököm bármivel, bármelyik kevlaros XC külsõt, ami van olyan hegyes mint 1 akáctüske...

Tapasztalatokat akarok, sokat :D
Nekem is jónak tûnik, és jövõre sztem az lesz ha korekt latexxel. Még 1× ennyit nam adok ki gumira; és egyértelmûen nem mondanám idáig rá hogy jobb mint a elõzõ gummáim - fele annyiból.

A kevlár defektvédõ szallagon nem nyomsz át te semmit kézzel az tuti ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Rá akarod tukmálni mindenkire a pre.-t hogy ne neked kelljen megvenni? :D
Amúgy nem lehet rossz az a gumi a mintája alapján, de sokat sem várnék tõle. Maraton közép/hosszú, nagyobb méretben AM. Sztem.

Hogy ne lehetne átszúrni? :D Simán átbököm bármivel, bármelyik kevlaros XC külsõt, ami van olyan hegyes mint 1 akáctüske...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Akkor ha súlyban/lendüleben ott leszel mint egy kb 480gr-os külsõvel, de kevesebb minta van rajta mire mész vele?:chin:

Elnézést, ezt benéztem, másik hsz-re gondoltam.

Hogy on legyen: Premonution?
Löttyöt nem próbáltad? Kevlárt ne mlehet átzsúrni az igaz, de többször okozott kidörzsöléses defektet 8nekem nem, 2 ismerõsömnek 3× igen).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Asszem idén ezt próbálom ki. Egy defektgátló szalagot szerintem még teszek bele akkor. Mindenesetre köszi az infot :)

Akkor ha súlyban/lendüleben ott leszel mint egy kb 480gr-os külsõvel, de kevesebb minta van rajta mire mész vele?:chin:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Z-Max Evo: Szárazon nagyonkirály, legalább mint a régi Zmax csak sokkal kisebb súlyban. Defektállóságra nem a legjobb, már 2 volt vele. Tüske. Nedves idõben még so-so, de amikor sár van akkor halál. Köveken nem tudom, nem próbáltam. Kopásállóságra is elég jó, sokat használtam betonon és még tart. Kanyarban nagyon lehet gyorsan meni vele, a fékezhetõsége is elég jó. Igazából a hátsó kerék pörög néha, ez a leggyengébb pontja.

Asszem idén ezt próbálom ki. Egy defektgátló szalagot szerintem még teszek bele akkor. Mindenesetre köszi az infot :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tjah; azon a "terepen", ahol már nincs szívás ezzel a külsõvel, már jobb váltani vmi 1.5-ös kopaszra :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát ha 2X olyan jó, mint a 330 grammos Flyweight (amit nem hiszek), akkor sem éri meg. Ha olyan bringára kell, amit nem használsz (vagy nagyon keveset) és az a cél hogy egy nagyon könnyû bringát összerakj dísznek, akkor még OK.
Ha használod is (>2000 km/év) akkor nem.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
maxxisék 310grammos ügyességérõl van valakinek tapasztalata,érdemes belefektetni?nem túl vékony,mert úgy láttam,elég kicsi bütykök vannak rajta,bár ez nem függ annyira össze

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nekem spec az a logikusabb, hogy ballonosabb guminál ugyanakkora betüremkedés (térfogat 'vesztés') kisebb ellenállást okoz/kevesebb energiával megy be mert több levegõt tud összenyomni/kevésbé kell összenyomi a a levegõt.