Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Schwalbe még mindig ezt a bütyökleszakadós témát adja elõ?
Ami a ballonos, nagy külsõket illeti, nálam még mindig az IRC Kujo XC a best buy.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
....... ok

O.o

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Vegyetek Silento II-t, azzal nincs baj. Isteni egy gumi. Nem is lesz soha Sport Contact-om. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

más is szívott már bringabutikból vásárolt continental sport contact gumikkal?
szerintem gyártási hibásak lehetnek, ezért tudja a csóka olcsón adni, mert feltéve valahol mindig beleesik jobban a felnibe mint kéne így végül tojás lesz rendesen a kerék...
egyik haverom is mondta, hogy ugyanezt tapasztalta

már mintha lett volna emlitve hogy ezek az occsó kontik másodosztályu cuccok azért occsók...általában nincs gond velük, néha meg van, mint a példa mutassa...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az összes magyarországra behozott conti ilyen :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
enyém 1.5-ös ha minden igaz, lehet ezt a bezinkútas verziót még kipróbálom, köszi szépen!

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Nem tudom mennyit segit, de nekem is volt es van is 26x1.1-es Sport Contactom, Made in India. Nekem is vacakol sokszor, de benzinkutnal kompresszorral hirtelen nagynyomassal ha megkuldom, akkor szepen egyenletesen felfekszik. Kezi pumpaval elvetve sikerul csak :(

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
más is szívott már bringabutikból vásárolt continental sport contact gumikkal?
szerintem gyártási hibásak lehetnek, ezért tudja a csóka olcsón adni, mert feltéve valahol mindig beleesik jobban a felnibe mint kéne így végül tojás lesz rendesen a kerék...
egyik haverom is mondta, hogy ugyanezt tapasztalta

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Köszi Bikertigger :) 2. pár 2.1-es Jimmy-m van, végülis szeretem õket. A 2. párat az ára miatt vettem, olcsó volt és hirtelen szükség volt egy új gumira. Az egyikkel volt annyi bajom, hogy a Magas-Tátrában tett túránk alkalmával 2 bütyök a szövetig leszakadt....gondolom egy erõs fékezésnél, vagy a kövek kivágták, gõzöm sincs hogy történhetett. Megjegyzem, farolni nem szoktam mint a hülyegyerekek.

Big Jim-en a minták 2.1-es méretétõl arányosan nagyobbak, vagy ugyanakkorák mint a 2.1-esen, csak ballonosabb a "lufi"? :D

nagyobbak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
ezer elnézést :(

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Schwalbe Big Jim 2.25, Conti Gravity 2.3, továbbra sincs senkinek tapasztalata? :(

a kerdesed elott kb 5 hozzaszolassal irtam rola epp:

http://forum.bikemag...&postcount=5840

butyok nem szakadt meg le rola, pedig a hetvegen a Kevelyrol lefele huztam a feket rendesen a kovesen.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Köszi Bikertigger :) 2. pár 2.1-es Jimmy-m van, végülis szeretem õket. A 2. párat az ára miatt vettem, olcsó volt és hirtelen szükség volt egy új gumira. Az egyikkel volt annyi bajom, hogy a Magas-Tátrában tett túránk alkalmával 2 bütyök a szövetig leszakadt....gondolom egy erõs fékezésnél, vagy a kövek kivágták, gõzöm sincs hogy történhetett. Megjegyzem, farolni nem szoktam mint a hülyegyerekek.

Big Jim-en a minták 2.1-es méretétõl arányosan nagyobbak, vagy ugyanakkorák mint a 2.1-esen, csak ballonosabb a "lufi"? :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
két posttal elõtted írtam hogy olyat akarok :P
kéne valami mer' conti explorer + schw blackjack páros...hogyismondjam...nemismondomsehogy.

Mér, ilyeneid vannak?
fúúú megyek és veszek... Matt nem tévedhet :D
(Van még egy 0km-eres Highrollerem, szal nem mostanában veszek gummancsot remélem..)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Schwalbe Big Jim 2.25, Conti Gravity 2.3, továbbra sincs senkinek tapasztalata? :(

big jim qrva jó gumi. az egyik legjobb amivel dolgom votl csak nem nagyon lehet kapni már kevlárosban...

graviti meg mivel conti igy alaból nem lehet jó :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az új specialized UST gumikba is kell a szmötyi (2Bliss)
csak mondom szólok mielõtt valaki anyázna :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
a tegnapi állításomat a maxxis crossmark gördülésérõl visszavonom, kicsit hosszabb távon már érezni a különbséget. de még mindig baráti egy terepgumihoz képest

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

már megint kezded az utánozást? :D

Mér, ilyeneid vannak?
fúúú megyek és veszek... Matt nem tévedhet :D
(Van még egy 0km-eres Highrollerem, szal nem mostanában veszek gummancsot remélem..)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

a tubeless ready itt mit jelent? Kell bele valami lötyi, vagy felmehet egybõl a kerékre? Mert akkor nem is hangzik olyan rosszul ez a 2.2-es 580gr-os gumi... :)

kell bele lotyi. bontrager super juice. mondjuk en a continentalba is raktam, meg most a nobby nicbe is, mert szurasos defekt ellen is kituno :)

es a 2.1-es NN UST valami 770gramm. szoval mindenhogy jo az a 580
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Mennyi ennek a súlya, Rob?

770