Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2008. április 12. - 12:28
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. április 12. - 12:13
Volt már rajtam kívül olyan elvetemült, aki Crossmax Enduro-ra Conti Sport Contact-ot akart ráerõszakolni? Az istenért nem akar összejönni... :mad:
Ne ijedj meg, annak a guminak a felrakása nekem is egy nagy harc szokott lenni, bármilyen felnire is próbáltam. Egyedüli kivétel a Zasszony Rigida Taurus felnije, arra minden gumit kézzel szerelek le-föl, még ezt is. Imádom azt a felnit.
Írta 2008. április 12. - 11:44
beigazgattad a külsõ peremeket a felni középsõ "hornyába" ?Volt már rajtam kívül olyan elvetemült, aki Crossmax Enduro-ra Conti Sport Contact-ot akart ráerõszakolni? Az istenért nem akar összejönni... :mad:
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 12. - 11:30
a kisker tud róla és szokik is tájékoztatni a vevõt....Azért ez kicsit meredek!
Eszembe jut úgy 10 évvel ezelõtt egy osztrák gumigyártó terméke, amit az akkori autómra vásároltam. Másfél év múlva a gumikból kilógtak a drótszálak, és szétrepedt az egész. Az is 2. osztályú volt?
Azért aki egy világmárka mellett voksol, nem ezt várja. "A név kötelez!" A kiskerek meg nem is biztos, hogy tudnak róla.
Ez azért elég durva, hogy egyértelmûen másodosztályú hibás conti gumikat forgalmaznak, két szitut tudok elképzelni:
1. a magyar forgalmazó a már megszokott hozzáállással valahogy megszerzi a gyártási hibás cuccokat kéz alatt , és itthon nagy vállal értékesíti õket persze a Continental anyacég tudta nélkül - ebben az esetben ha ezt megtudnák oriási balhé lenne
2. a Continental tudatosan másodosztályú árút küld ide, mert hogy itt azt is el lehet adni - ebben az esetben borzalmasan pocsék a marketing politikájuk, mert egy patinás márkanevet döngölnek a földbe aprópénzért cserébe
Mindenesetre nekem akkor is fura, hogy a kiskerek minden figyelmeztetés nélkül árulják ezeket a szarokat.
A conti sport contact kiváltására a schwalbe city jet-jét néztem, 2E Ft körüli ár, és szinte megegyezõ felület, errõl tapasztalat?
1. a magyar forgalmazó a nem gyártási hibás hanem a meo-n másodosztályú minõsítést kapott cuccot vásárolja kb negyedáron de teljesen hivatalosan.
de ha jól emléxem vmi közöd van az informatikához, gondolom Te is tudod hogy az itthon eladott pl vinyók 90%-a legjobb esetben 2. de inkább 3. osztályú. na ez pont ilyen. ahogy a conti is gond nélkül szállítaná az elsõ oszt. cuccot ha a forgalmazó azt szeretné. csak 10K-ért kb negyedannyi explorer sem fogyna.
kiskerek föntebb.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 12. - 11:28
Írta 2008. április 12. - 11:23
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2008. április 12. - 11:21
a drótosból van, de nemhiszem hogy élettartamba sok különbség lenne. kiváncsian várom az õ tesztjét.Kevláros rubenád van vagy gagyi drótos? Szerintem már megvan neki.
nekem a mintával nem volt gond, egyedül a tartósság és a súly ami nem az igazi
Írta 2008. április 12. - 10:51
Írta 2008. április 12. - 10:44
a rubenát ne. olyanom van és mint a vaj kb. fél tenyeres részen szakadnak le a bütykök, ráadásul rohadt nehézIRC MythosXC slick 1,95 v. Continental Mountain king 2.2 v. Nobby Nic + RubenaSylica.. Annyiban módosítanám, hogy inkább maratonozásra kellene ( száraz körülmények, döngölt erdei talaj , sóder). Inkább a ge. fontosabb. Ki melyiket ajánlaná, contik akkor felejtõsek?
IRC vagy NN
Írta 2008. április 12. - 09:49
Eszembe jut úgy 10 évvel ezelõtt egy osztrák gumigyártó terméke, amit az akkori autómra vásároltam. Másfél év múlva a gumikból kilógtak a drótszálak, és szétrepedt az egész. Az is 2. osztályú volt?
Azért aki egy világmárka mellett voksol, nem ezt várja. "A név kötelez!" A kiskerek meg nem is biztos, hogy tudnak róla.
Írta 2008. április 12. - 09:40
Az átcimkézett étel, az alföldi tanyákon lerakott kommunális hulladék, a 20adszor törött 4 darabból összepakolt A4 mellé nem fér el egy-két conti külsõ? :-)
persze, mindehhez mi is akítvaín kellünk.
Ugye, többnek látszani mindig izgi, mint ami a valóság...
A bankszektor meg birja a murit, egész jók a céges csapatépítõ partyjaik
de ON, én kérek elnézést
Írta 2008. április 12. - 09:08
1. a magyar forgalmazó a már megszokott hozzáállással valahogy megszerzi a gyártási hibás cuccokat kéz alatt , és itthon nagy vállal értékesíti õket persze a Continental anyacég tudta nélkül - ebben az esetben ha ezt megtudnák oriási balhé lenne
2. a Continental tudatosan másodosztályú árút küld ide, mert hogy itt azt is el lehet adni - ebben az esetben borzalmasan pocsék a marketing politikájuk, mert egy patinás márkanevet döngölnek a földbe aprópénzért cserébe
Mindenesetre nekem akkor is fura, hogy a kiskerek minden figyelmeztetés nélkül árulják ezeket a szarokat.
A conti sport contact kiváltására a schwalbe city jet-jét néztem, 2E Ft körüli ár, és szinte megegyezõ felület, errõl tapasztalat?
Írta 2008. április 12. - 08:44
Kela, neked szerintem Racing Ralph kéne inkább, vagy Speci Fast Track LK. Utóbbi 6900 ft és 490 gr.
Írta 2008. április 12. - 07:22
fõleg a kevláros gumiknál
mostani contim inkább esztétikai gebaszos darab lehet, nem üt, csak az iromány az oldalán el van csusszanva
Írta 2008. április 12. - 01:13
Írta 2008. április 11. - 22:44
en amugy szemeztem a mountain king-gel, nem tudom mi ez a szelesen elterjedt conti utalat itt, semmi gond nincsen veluk
az explorert peldaul imadtam. Sarban tok jo. szarazon kicsit lassu meg morog, de sose volt bajom vele
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 11. - 22:41
Írta 2008. április 11. - 21:49
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 11. - 20:15
Írta 2008. április 11. - 19:43
Inkább a sz@r Continental? Inkább ne.
A drága contik persze nagyon jók. Fõleg az országútisok. Arra csak contit vennék.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére