Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
a második az már nagyon meredeknek tûnik nekem, de az elsõ az szimpi nagyon

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez milyen lehet?

http://www.xfactorne...gyarto=12&db=20

Vagy méginkább ez:

http://www.xfactorne...gyarto=12&db=20

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Hutchinson tényleg rossz. Nekem is leeresztett helyben a kerék.

De most bepróbálom Joe's szupertejét :)

http://www.no-flats.hu/

És megvertek, ha megkérdezem, milyen 2,1-es gumit Maraton/XC-re? :D
Annyi okosság ment itt róluk mostanság, de csak annyit sikerült leszûrni, hogy az egyik nem tapad a vizes acéllemezen, a másik meg szar ha leereszt.
Említettek itt Panaracer Cinder Pro-t, de az $ és nem is tudom, hol kapni.

Edit: Dave! Nem érezted annak a mondatnak a lényegét :) Arról van szó, hogy sokan elvárnak _mindent_ egy gumitól, ami a legtöbb esetben irracionális.

WTB-krõl mi hír?

Syncros FL gumiról jókat olvastam a BB fórumon.
http://boneshaker.hu...syncros_fl.html

2,0"-os méretben egész baráti a tömege, ha nem vágysz nagyobb gumira, akkor ez is jó lehet.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Mivel drótos, nehéz, szóval tökmind1 hogy pontosan mennyi.

A jobbak Black Chili alappal készülnek. Mérföldekkel jobb mint a sima, persze ára is van...

Nem drótos az 1900Ft-os verzió.
Persze a Black Chili más kategória.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
nem drótos!
kevláros ez is...

nemtom mennyi lehet a súlya, legközelebb ha le kell szednem valamiért akkor rádobom majd a mérlegre
Autist Team:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Mivel drótos, nehéz, szóval tökmind1 hogy pontosan mennyi.

A jobbak Black Chili alappal készülnek. Mérföldekkel jobb mint a sima, persze ára is van...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Én is láttam Mountain Kinget csak az 1800 pénz volt.Lehet h. én is veszek.
Súlyra kb. mennyi.úgy nagyjából?
www.sintesibikes.com

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ehhez a conti témához csak annyit fûznék hozzá:

én ilyen 2e forintos mountain kingeket vettem, sztem egész jók, ennyiért nem várok csodákat
viszonylag könnyûek, jól gördülnek, terepen se volt probléma, mondjuk sztem gyorsan el fognak kopni, mert egy nagyobb félnapos bicózás után már látszik a hátsón hogy fogyott kicsit

de ha elkopik veszek újat, 1990ft-ért kit érdekel? :)

ezt az árat szerintem megéri
Autist Team:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Mé' nem szólsz, segíthetek...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
srácok, ha minden igaz elég nagy schwalbe szállítmány szambázott be ma hozzánk. nem tudom mit hoztak, de remélem lesz pár hiánytermék ismét elérhetõ :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
PTom: azért normál XC/MX esetén -ideális esetben- ritkán találkozol vizes acéllemezzel.;)

én azt mondom, hogy explorer. aztán NN/RR, de a cinder pro is ajánlott. talán hajtányban van?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

én dunamaraton rajt elõtt kaptam defektet,de a hutchinson defektjavító fos volt mert,ugyanúgy leengedett a kerék,de ha utánafújtam volna akor sem ért vóna semmit.utólag is köszönet Demeternek a precíz és gyors belsõcseréért!:clap:

Hutchinson tényleg rossz. Nekem is leeresztett helyben a kerék.

De most bepróbálom Joe's szupertejét :)

http://www.no-flats.hu/

És megvertek, ha megkérdezem, milyen 2,1-es gumit Maraton/XC-re? :D
Annyi okosság ment itt róluk mostanság, de csak annyit sikerült leszûrni, hogy az egyik nem tapad a vizes acéllemezen, a másik meg szar ha leereszt.

Edit: Dave! Nem érezted annak a mondatnak a lényegét :) Arról van szó, hogy sokan elvárnak _mindent_ egy gumitól, ami a legtöbb esetben irracionális.

WTB-krõl mi hír?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
engem a Bontrager super juice mar mentett meg a bajtol nem egyszer. 26*2.1 gumiban. jon a defekt, hallod a sziszegest ahogy jar korbe, majd olyan 3-4 fordulat utan megall. akkor egy kicsit puNpalsz rajta, hogy potold a veszteseget, es mehetsz tovabb

meg volt mar nem egy olyan. hogy havaertem, es lattan hogy benne all a tuske a gumiban. kihuztam, egybol elkezdett ereszteni, lefele foditottam a lukat hogy odagyuljon a szmotyi, egy darabig harcol ellene [nyomja kifele a levego a lukon] aztan abbahagyja. ugy hagyod meg fel percig, pumpa, es kesz.

nemtom mennyit szamit, hogy ez mind belso nelkuli rendszer amirol beszelek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

ja, baszki, oszt' azé vesztek xxxl lájt belsõket, hogy defektlötyivel 800ft-os belsõvé alakítsátok....

Gondolom ezt nem a Tubelessre mondod. Országutira én sem tartom jónak.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

A Hutchinson 60ml ír egy 26"×2.0 -hoz vagyis kb 120g többletsúly a két kerékre. Talán már itt jelenkezik a "könnyû" Tubeless-ek elõnye.

én dunamaraton rajt elõtt kaptam defektet,de a hutchinson defektjavító fos volt mert,ugyanúgy leengedett a kerék,de ha utánafújtam volna akor sem ért vóna semmit.utólag is köszönet Demeternek a precíz és gyors belsõcseréért!:clap:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ja, baszki, oszt' azé vesztek xxxl lájt belsõket, hogy defektlötyivel 800ft-os belsõvé alakítsátok
A mezzsebben meg amugy is ott egy pumpa-pótbelsõ :-))
Mondjuk, azt nem kell megforgatni/lefékezni

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
A Hutchinson 60ml ír egy 26"×2.0 -hoz vagyis kb 120g többletsúly a két kerékre. Talán már itt jelenkezik a "könnyû" Tubeless-ek elõnye.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
100ml schwalbe 2 gumihoz elég, igy számoljatok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ha valaki ismeri a válaszokat, vagy volt hasonló élménye, kérem ossza meg velem/velünk!

Szerintem ezek csak montin mûködnek, és kábé csak XC versenyen van értelme, ahol a félig még eresztõ kerékkel kell menned egy 20perces kört, oszt' csókolom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Én eddíg nem használtam ilyen lötyiket,de csak rosszat hallottam eddíg róla.