Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Naszóval. Amin agyaltam az a Pana Razer XC és a Vredestein Black Panther volt. Elõbbi kiesett, viszont képbe jött a Speci FastTrak LK 2Bliss 2,0 kevlár (540-550g mérve). Jó lehet ez maratonozgatni..?

X

Szerintem is jó, nekem ilyen van, igaz hegyre még nem jutottam el vele, de száraz foldes utakon nagyon tetszik, gyors simán fut. Sárban valszeg kb. semmit sem fog érni, és aszfalton ha gurulok elég érdekesen erõsen zúg.Alapvetõen egy jó, gyors szárazgumi. :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Azt a Speci FastTrak LK 2Bliss 2,0 gumit én is néztem, egész jó árban van 3390 Ft-ért

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszi, ez gyors volt. :)

Nincs sárgumim. A FireXCPro 1,8 nagyon jó volt aszfalton-sárban-száraz terepen. Csak ne lenne 700g a 2,1-es. :(

Vredestein jobban tûrheti a sarat? :-/

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Naszóval. Amin agyaltam az a Pana Razer XC és a Vredestein Black Panther volt. Elõbbi kiesett, viszont képbe jött a Speci FastTrak LK 2Bliss 2,0 kevlár (540-550g mérve). Jó lehet ez maratonozgatni..?

X

Igen. Annyi hogy sárban gyenge. (de gondolom arra van külön gumid)

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

Én is láttam Mountain Kinget csak az 1800 pénz volt.Lehet h. én is veszek.
Súlyra kb. mennyi.úgy nagyjából?

Én is vettem egy párat ebbõl a 2e Ft-os verzióból. 800-1000 km után szinte csak a hátsó kopott erõsebben, az elsõn csak a teljesen középen lévõ minta,a többin még látszódik a kicsi perem.
Súlya 530 körül volt asszem(2,2es)
jahh az elsõrõl nagyon gyorsan levagdostam a kis szõröket m vizes aszfalton kicsúszott alólam egyszer...azóta nem volt ilyen gond.

más is szívott már bringabutikból vásárolt continental sport contact gumikkal?
szerintem gyártási hibásak lehetnek, ezért tudja a csóka olcsón adni, mert feltéve valahol mindig beleesik jobban a felnibe mint kéne így végül tojás lesz rendesen a kerék...
egyik haverom is mondta, hogy ugyanezt tapasztalta

ja igen a mountain kingem is onnan van és az egyik nekem is ugy áll rajta mintha nyolcas lenne benne...de most megy át a másik bringára...szóval én is megpróbálom a benzinkúton jól feltenne

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

a legkényelmesebb a tv nézõ fotel :)
aszfaltra azért 1.95-öset én nem vennék, mivel azért haladni is akarok...
1.3 - 1.5 szerintem

nekem 1,75-ös Country Ride van.. Földúton nagyon jó, aszfalton gyors.. Hegyen már csak nyüglõdök vele...

Tiger Claw;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Legalább izmosodik! :) Nekem is ballonos van, lehet vele haladni bóven.
Matyi, te nem edzel?!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
2ezerért tényleg jó lehet ha még kevlaros is. :lol1:
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Mivel drótos, nehéz, szóval tökmind1 hogy pontosan mennyi.

A jobbak Black Chili alappal készülnek. Mérföldekkel jobb mint a sima, persze ára is van...

Amúgy meg hajtogatós de végülis mind1.
www.sintesibikes.com

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
a legkényelmesebb a tv nézõ fotel :)
aszfaltra azért 1.95-öset én nem vennék, mivel azért haladni is akarok...
1.3 - 1.5 szerintem

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ballonosabb gumi kényelmesebb. Fõleg városban. Én ha tehetném minnél szélesebbet vennék. 1.95-öset.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
koszi a valaszt Camping Joe,
tetszik amit ajanlottal es az ara is nagyon barati. de nem tul vastag az 1.75 vagy 1.95? lehet hogy az 1.5 eleg lenne.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Elõzõ oldalon keresett valaki olcsó, városi/erdei aszfalt (?!) gumit, ami nem is feltétlen kap defektet.
Schwalbe Silento II-t neked találták ki. Nekem jobban tetszik a Sport Contact-nál, igaz nehezebb, de legalább van rajta minta is. Hiába megyek át vele üvegszilánkokon( k*rva annyát aki odadobálja), egyszer kapott a hátsó egy padkát, nem lett semminek baja -oldalfala is van- .
Az új az csirkébb, nekem még a régi zöld matricás van. De már nemsokára elkopik, be fogok újítani ezekbõl. Nem is mondom, még sárban is irányítható volt, ha ésszel mész. (véletlen rossz útra tévedtünk a hétvégén, egyszer sem estem)
Vedd nyugodtan! ;)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ma is tanultam valamit. :)

Dry2 mintha bringaboltos árnál olcsóbban lenne a Decathlon-ban...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
Michelin (Bibnek hiívják azt a gumibabát)
idevágó:vettem ma 2 conti belsõt, lehetett választani volt 550-ért és 900-ért ugyan az a típus. vettem mindegyikbõl 1-1-et, az eggyik típusnál a szepnél egy piros pont van biggyesztve a gumira, az olcsóbbikon meg nincs ilyen jelölés. azon elég csúnya a felirat is (mosott, nehezen olvashatóak a speicifikációk). másodosztály gyanús?:chin: a gyártási helyet nem néztem, mindjárt kibontom

edit: indiai mindkettõ

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Bib?

X

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
a Tiger se rossz, fõleg hogy abból van 2 féle mintás (erõsebb, gyengébb)
nyárra, kemény földútra lehet beujítok én is eggyet, de még nagyon vacilálok ez, és Bib valamely száraz gumija között

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Jaja. :) BP felé hajlok...

X

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Black Panther vagy Tiger Claw