Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2008. április 25. - 21:56
Írta 2008. április 25. - 21:03
rendeltem egy Vredestein Black Panthert, ill. egy Tiger Clawt.. mindkettõ 2.0"
sok jót hallottam róluk, most bizonyíthatnak..
Melyik Tiger a magas v. az alacsonyabb mintázatú?
Írta 2008. április 25. - 20:38
Nekem még csak az aszfalt indul. Terep jelenleg beláthatatlan messzeségben van.ÁÁÁÁÁ, már bemelegítettünk a Nagy-Szoplák túrával.
![]()
Mikor leszel óvatosan bevethetõ állapotban? Mert az itthoni beteg is lábadozik, nemsokára (1-2hét) Neki is mehet a könyebb terep.
Hogy ON is legyen.
Holnap kipróbálom a "rossz" gumikat a Dombságban is, bár szerintem ott pont jól fog mûködni.
A múltheti sárban ugyanúgy csúszott mint mindenkié.
OFF
Nem próbáltad azt a müanyak valamit ami spacer akar lenni leszedni a cipöröl?
Felraktam mindkettõt, de a jobb oldal akkor is problémás maradt.
Írta 2008. április 25. - 20:19
Na Te csak vigyázzál magadra! Jön még kutyára gyorsvonat meg börzsönyi szivató.:chase:
ÁÁÁÁÁ, már bemelegítettünk a Nagy-Szoplák túrával.
Mikor leszel óvatosan bevethetõ állapotban? Mert az itthoni beteg is lábadozik, nemsokára (1-2hét) Neki is mehet a könyebb terep.
Hogy ON is legyen.
Holnap kipróbálom a "rossz" gumikat a Dombságban is, bár szerintem ott pont jól fog mûködni.
A múltheti sárban ugyanúgy csúszott mint mindenkié.
Írta 2008. április 25. - 20:13
Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.
OFF
Nem próbáltad azt a müanyak valamit ami spacer akar lenni leszedni a cipöröl?
Ez volna még 1 megoldás amit kipróbálok, ha igy sem megy, akkor lessz eladó Acid.
sry
Írta 2008. április 25. - 20:07
Úgy gondoltam én is.
Aztán felrakja és elmegyünk Degec-re túrázni. Úgy látom az nekünk hazai pálya.
Na Te csak vigyázzál magadra! Jön még kutyára gyorsvonat meg börzsönyi szivató.:chase:
Írta 2008. április 25. - 20:06
Majd írj róluk.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. április 25. - 20:05
Aztán felrakja és elmegyünk Degec-re túrázni. Úgy látom az nekünk hazai pálya.
Írta 2008. április 25. - 19:57
Elõbb gyógyuljon a bibije nekije!
Majd aztán jöhet a mulatós rész is, azokkal a jóó kis pedálokkal!
Írta 2008. április 25. - 19:50
Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.
Dehogy is, rakd vissza nyugodtan!
Írta 2008. április 25. - 19:47
Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.Elsö kiruccanás a Conti MK Supersonik- kal, Albert és NN után.
Szerelés közbel kicsit megiettem, amikor a 2.2-es MK elment volna belsönek a 2.25 Albertbe.
50km AM re vittem és felfele tehnikás szakaszokon jobban bejött hátul mint a 2.25 NN. Itt kellemesen meglepödtem. A DH tól azért féltem, mert elöl elég vékonyka. Ès lefele is jól ment, kavicsos részeken nem volt az a "nyálas", bizonytala érzés a kanyarokban mit a NN-töl ismerek.
Vonal alatt nekem tetszik, meg azért - 250gr az Albert/NN kombihez képest, az is valami.
OFF:
Csak az esésekröl kellene valahogy leszokni. Amióta a Brather pedálok vannak a cajglin lekopott valami 0,5m2 bör rólam.
Sehogyse kimászni belölük:(
Írta 2008. április 25. - 19:28
Milyen gumid van/lesz hátul?
Írta 2008. április 25. - 19:04
Szerelés közbel kicsit megiettem, amikor a 2.2-es MK elment volna belsönek a 2.25 Albertbe.
50km AM re vittem és felfele tehnikás szakaszokon jobban bejött hátul mint a 2.25 NN. Itt kellemesen meglepödtem. A DH tól azért féltem, mert elöl elég vékonyka. Ès lefele is jól ment, kavicsos részeken nem volt az a "nyálas", bizonytala érzés a kanyarokban mit a NN-töl ismerek.
Vonal alatt nekem tetszik, meg azért - 250gr az Albert/NN kombihez képest, az is valami.
OFF:
Csak az esésekröl kellene valahogy leszokni. Amióta a Brather pedálok vannak a cajglin lekopott valami 0,5m2 bör rólam.
Sehogyse kimászni belölük:(
Írta 2008. április 25. - 17:00
végül is nem azt rendeltem..
Milyen gumid van/lesz hátul?
Írta 2008. április 25. - 16:52
A rubena silica medium compound gumikkal érdemes vigyázni nedves köveken, gyökereken és kb 0,1mm-t kopik 100km-en.
végül is nem azt rendeltem..
Írta 2008. április 25. - 16:24
Írta 2008. április 25. - 15:23
Sziasztok!
http://ebike.hu/term...-mtb-slick/320/
http://ebike.hu/term...mtb-slick/5823/
ezek közül Ti melyiket vennétek?
ill tapasztalata van valamelyikkel valakinek, mennyire defekt álló mondjuk egy conti sportcontacthoz képest (azzal 2 év alatt nem kaptam defektet.)
elõre is köszönöm a válaszokat!
ps. ha valaki tud ebben az árkategóriában más, jobb alternatívát, azt is szívesen fogadom
nekem lenne egy más elképzelésem: Michelin XCR Road... elég jól tapad, bár nincs rajta semmi minta, szóval esõben nem jó vele 40 km/h- val 90 fokos kanyarokat bevenni (tapasztalatból mondom)... de elég defektálló gumi, nekem bevált...
de ez a Specialized Fatboy sem néz ki rosszul...
Írta 2008. április 25. - 14:28
Sziasztok!
http://ebike.hu/term...-mtb-slick/320/
http://ebike.hu/term...mtb-slick/5823/
ezek közül Ti melyiket vennétek?
ill tapasztalata van valamelyikkel valakinek, mennyire defekt álló mondjuk egy conti sportcontacthoz képest (azzal 2 év alatt nem kaptam defektet.)
elõre is köszönöm a válaszokat!
ps. ha valaki tud ebben az árkategóriában más, jobb alternatívát, azt is szívesen fogadom
Én is tanácsotokat kérem.
Nekem is hasonló kellene csak 28"ban városi rombolómra, csak aszflatra semmi kitérõt nem tervezek. Azért esõben halálfélelmet ne okozzon. Árban kb 4 ezerig Segítéségeteket elõre is köszönöm!
Írta 2008. április 24. - 20:34
Írta 2008. április 24. - 19:51
szerintem még maradnak, valami olyasmi keresek, aminek van némi vízelvezetõje...Nekem van itthon 4db Hutchinson 1.2-es Top Slick. Zsír újak és nagyon útban vannak.
és legalább 14-es 15-öst..
de azért köszönöm

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére