Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Megválaszolom magamat. Elintézödtek a NN leszakadt külsö bütykei. Megrendeltem az ignitort, akivel sokáig jó barátok voltunk, NN ( 8 drb.) meg MK experimentusok elött.:)

ETRO is pozitiv egy 18mm felnire: Ignitor ex. 2.35 52 559, NN 2.1 54 559.
Belsö marad, mint mát sok éve (XXL, Bue Doc...) experimetumok után a C4

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

én meg nem használok belsõt :)

de amúgyis rohadt ritkán volt defektem. (5 év alatt 7db)

Akkor az arány kb ugyanaz :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
3,5- 4 bar körül én is elvagyok , ritkán kell foltoznom..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Én meg sokáig vettem butilt, (Gyorsan összeszámoltam 10 butilt vettem a latexek elött) aztán megvettem elsõ latexemet elõször sokaltam ... és azóta az van bent összesen 2 foltal kb. 15e-18e km alatt.

Én meguntam mindíg foltozgatni ... inkább pumpálok ... mielõtt bringázok ...

én meg nem használok belsõt :)

de amúgyis rohadt ritkán volt defektem. (5 év alatt 7db)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nagyon sokról tudok, ami csak úgy szétszakadt.

Én vettem olyan Ultra light-t ami gyárilag lyukas volt 2x is ... közel 1,4e HUF-ért azért csücsi kicsit ...:confused:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

most nem azért de a 125g nem is könnyû

nem tom a maxxis mennyi (a sváblét ami kicsit 130 fölött van azt igen, bár az nekem bevált) de a kb 1000 forintos geax 130 g körül van és qrva jó, tartós belsõ.

Én meg sokáig vettem butilt, (Gyorsan összeszámoltam 10 butilt vettem a latexek elött) aztán megvettem elsõ latexemet elõször sokaltam ... és azóta az van bent összesen 2 foltal kb. 15e-18e km alatt.

Én meguntam mindíg foltozgatni ... inkább pumpálok ... mielõtt bringázok ...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
most nem azért de a 125g nem is könnyû

nem tom a maxxis mennyi (a sváblét ami kicsit 130 fölött van azt igen, bár az nekem bevált) de a kb 1000 forintos geax 130 g körül van és qrva jó, tartós belsõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem fér majd be a csomagtartódba a sok gumi. :D

Belefér az ... :D majd kocsit cserélek :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

na megfoltoztam a maxxis ultralightot, nekem is a 125 g-os dolog van, most beraktam, meglátjuk.

nekem is volt ilyen ultralight maxxis belsõm
nem rosszabb mint a schwalbe
mindkettõnek egy gyengéje van; elég keményre kell õket fújni, különben hajlamosak a felütéses defektre

de inkább a latex, és probléma megoldva :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

használtam scwalbe xxxxxxx liteot- asszem ilyen 95 g körül volt, másfél hónap után ~4 baron szétrepedt körben
most
maxxis ultralight van, 125g, eddig semmi gond.
asszem, alám kell eccerûen "a" belsõ: 90 kg, 3,5 bar, most conti traffic, 1.9, terep: bükk, mindenhol, ész nélkül
ja
vki tud trafficot 2.1 ben??
:-)
egész bejön nekem, csak nem elég ballonos

bringabutikban van. elküldik postán
1650/darab

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nagyon sokról tudok, ami csak úgy szétszakadt.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na megfoltoztam a maxxis ultralightot, nekem is a 125 g-os dolog van, most beraktam, meglátjuk.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nemtom ,lehet gyári gebasz volt
vagy túlfújtam
passz
pufi vagyol?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

használtam scwalbe xxxxxxx liteot- asszem ilyen 95 g körül volt, másfél hónap után ~4 baron szétrepedt körben

Nálam minimum 3 évet fut egy ilyen belsõ, akkor is csak foltok elöregedése miatt cserélem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

megrendeltem, kiváncsian várom, aztán majd beszámolok ...

Nem fér majd be a csomagtartódba a sok gumi. :D

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
most
maxxis ultralight van, 125g, eddig semmi gond.
asszem, alám kell eccerûen "a" belsõ: 90 kg, 3,5 bar, most conti traffic, 1.9, terep: bükk, mindenhol, ész nélkül
ja
vki tud trafficot 2.1 ben??
:-)
egész bejön nekem, csak nem elég ballonos

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Kedvedért lemértem:
High Roller XC 2,1 (60TPI) - 514gr
High Roller eXCeption 2,1 (120TPI) - 514gr

megrendeltem, kiváncsian várom, aztán majd beszámolok ...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Szombati túta után meglepödtem ma. Hátul a NN majdnem össz oldalsó bütyke be van szakadva a gördülés irányába mind a 2 felén a guminak. A szürke alja is kilátszik és 2-3mm tatya öket, vagy annyi se. Mitöl van ez? A közepe normálisan kopott és semmi bajuk nekik :chin:

2,4 bárral volt tekerve.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Pár éve kerestem ilyen 89g-ost, a probikeban nem tartottak, azt mondták, hogy nagyon sok gyári hibás volt, és õk inkább nem árulják. Eddig nem volt velük bajom. Mondjuk 3 ilyet lukasztottam ki ma a DM-en, valami szedertüske észrevehetetlen helyû lukat rakott bele. Pedig tökig felfújtam a belsõt és nem sziszegett sehol, lavór speciel nem volt nálam :-), a külsõt pedig átnéztem de semmi. Mégis maradt benne valami, mert amit beraktam, az is leeresztett egy idõ után. Az utolsó defektet a cél után a kocsinál vettem észre.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
gondoltam kipróbálom a könnyebb belsõket a DM után, eddig csak decathlonossal mentem...vettem is a héten 1 pár maxxis ultralightot (flyweighthez nem volt "kedvem"), itthon rakom is be az elõbb, minden ok, felfújom a szokásos 2.8 barra, be a vázba, tolom be a bringát, majd hallom, hogy sziszeg valami...meghallgatom jobban, elöl hátul ereszt a gumi. szétszedem, és mindkét belsõi gyárilag ki volt lyukadva a "forrasztás" mentén, sok apró pici lyuk egy 5 centis sávon belül. mivel kézzel raktam fel a gumit, elõtte pedig dobozban volt, ezért kizárható, hogy én sértettem volna fel..

úgyhogy most ismét a jól bevált dekás belsõk vannak bent, a 2 utralightot meg majd megfoltozom holnap...eléggé el vagyok keseredve. :(