Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2008. július 13. - 23:29

foltozni meg szerintem ugyanúgy lehet, mint a sima belsõket, mert elvileg az UST-s gumik belsejébe körbe egy butyl-csík van futtatva...vagy ez így a gyakorlatban nem mûködik?
Írta 2008. július 13. - 23:08

De akkor ha bemegy alá nem lesz gond
Köszi, próbálkozni fogok
off: üdv Trek, én is tizenhétkeri vagyok
Azt nem tudom hogy jó lessz-e én még nem próbáltam ezt a párosítást erre én is kiváncsi lennék,valószínü sokkal keményebbre tudod fújni de a többi számomra is talány.
Amúgy mi az oka hogy ilyen megoldáson töröd a fejed?
off:üdv te merre laksz a XVII.-ben?
én a Pesti út mellet.
Írta 2008. július 13. - 22:52

Köszi, próbálkozni fogok

off: üdv Trek, én is tizenhétkeri vagyok

Írta 2008. július 13. - 15:14

üdv!
nagy kérdés:
Maxxis freeride 26x2.2.-2.5 belsõt ha fel akarok tenni Schwalbe big apple 2.0 alá nagy állatságot csinálok? Mi fog várhatóan történni?
köszi
Csak mielõtt berakod a belsõt tanácsolnám hogy elõtte fuj bele annyi levegõt hogy csak felvegye az alakját a gumi és úgy ragd be.Így nem fog meggyûrõdni se meg csavarodni.:chin:
Írta 2008. július 13. - 10:19

üdv!
nagy kérdés:
Maxxis freeride 26x2.2.-2.5 belsõt ha fel akarok tenni Schwalbe big apple 2.0 alá nagy állatságot csinálok? Mi fog várhatóan történni?
köszi
vagy sikerul begyomoszolni ala, vagy nem. ez a kilenc variacio van. probald meg
tubeless gumi beuzemeleserol, hasznalatarol kene valami info.
milyen gumi/felni?
vegyel bele valami lotyit. [stan`s, superjuice, ilyesmi] es a mosogatofolyadek sokat segit a felrakasnal. vagy a tomito lotyit is kenegetheted a gumiperemre.
a panaracer pedig csinal gumijavito szettet. a kicsi szurasos defektet a lotty magatol fogja javitani, ha tul nagy a szakadas, akkor jon elo a javitokeszlet.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 13. - 03:55

Írta 2008. július 13. - 00:21

nagy kérdés:
köszi

Írta 2008. július 12. - 23:40

(ennyiért kipróbálnám mit tud)
Köszi!
Írta 2008. július 12. - 22:04

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. július 12. - 21:46

Írta 2008. július 12. - 21:46

Május eleje óta van Doc Blue a belsõimben, ma a 2. defektet kaptam. Elõször a hátsó: kifolyt az összes lötty, de nem tömítette az alig 1 mm-es lyukat.
Ma az elsõ: forgatni kellett a kereket, hogy a lötty a lyukhoz találjon és lassú defektet értem el vele, bár most úgy néz ki, tömítette teljesen.
Maxxis Flyweightben vannak. Túl vékony ez a belsõ és nem tudja rendesen tömíteni vagy örüljek a 2,5 hónap alatt 2 defektnek?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. július 12. - 21:42

miért? van aki szidja is ?
sztem túl sokan nem próbálták a fórumról... Balu, Te, meg én...
Írta 2008. július 12. - 21:38

Írta 2008. július 12. - 21:37

Írta 2008. július 12. - 21:32

1 honapja vettem kibaxxot jo gumi felfele ugy gurul mint 1 országuti szal nagyon lehet vele haladni , és mivel elég ballonos lefele is kellemes és rendesen betapad sárban is jó nem driftel ! viszont homok aprokavicsba kevés!
500g jo ballonos ára se tul vészes ! anyaga arrol meg nincs mit irni vredestein!

vredesteinbol veszek sárgummát is meg még 1 et xc tigger! x-factoron most akciosak !innentöl csak Vredestein:)
Írta 2008. július 12. - 21:17

akkor neked hoztukmennyi a zára?
amúgy ez a "nálunk" a probike? bazz a múlthéten hívtam fel a boltot, hogy elérhetõ-e és menniyért. válasz: majd megkérdezzük a nagykert. másnap megint telefonálok: "nemtudjuk" magamban: ha nekik nem fontos, akkor máshol is megvehetem.egyik-másik eladó elég nagy p@raszt abban "az üzlet"-ben.

mellesleg egyszer velem beszéltél..

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 12. - 20:22

specialized airlock.Olyan belsõt ajánlottak amiben gyárilag valami sûrü folyadék van és az eltömít minden keletkezõ lyukat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. július 12. - 16:49

Korábban hetente legalább kétszer volt defektem. Azután ilyen szalagot vettem.
Évek alatt inkább kikopik a belsõ mint defektet kapna.
Így néz ki közelrõl a szalag:

Miután néhány év után végülis kilyukadt a belsõ, addigra ilyenre kopott:
Ott látszik a lyuk is az egyik "gödör" mélyén. A hintõpor rég bele égett a felületbe.

A köpeny belsejében jó sok morzsalék keletkezett az évek folyamán:

Azóta új bringám van nagyobb kerékkel vagyis nem tudom áttenni a régi szalagot.
Újat vettem volna de akkor nem volt.
Olyan belsõt ajánlottak amiben gyárilag valami sûrü folyadék van és az eltömít minden keletkezõ lyukat.
Az is nagyon sokáig használható, mondták a boltban, csak nagyobb a súlya.
Ennyi szerintem nem számít, hacsak nem versenyzel.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. július 12. - 12:40

Használ valaki defekt gátló szalagot?
Érdemes ilyenbe beruházni? Tényleg véd a defektõl?