Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Üdv...valami alternatívát keresek, ami mûködik aszfalton(máv:rocketman, pályafelújítás....), és hegyen egyaránt, tudomtudom, ilyen nincs....olvastam már sokfelé és sokat...most tioga factory dh van hátul, ehelyett kellene valami, hasonlóan ballonos, continental speed king, survival, splash vagy vapor...explorert és ritchey Z maxot használtam eddig.....nem tudok dönteni, feleslegesen pedig nem szeretnék beleugrani....:confused:

maxxis ranchero
mûködik

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

nagyon ovis módon próbálsz visszavágni Davenek...

Láttál kérdõjelet?
Bocsi az offért másodszor is többet nem fordul elõ elnézést.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Üdv...valami alternatívát keresek, ami mûködik aszfalton(máv:rocketman, pályafelújítás....), és hegyen egyaránt, tudomtudom, ilyen nincs....olvastam már sokfelé és sokat...most tioga factory dh van hátul, ehelyett kellene valami, hasonlóan ballonos, continental speed king, survival, splash vagy vapor...explorert és ritchey Z maxot használtam eddig.....nem tudok dönteni, feleslegesen pedig nem szeretnék beleugrani....:confused:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nem is tudom ki mondta, és kire, hogy nem tud biciklizni.
Ha mégsem rémlene te mondtad MC Pitére...

nagyon ovis módon próbálsz visszavágni Davenek...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

csapattársam DM középtávon speed kinggel 3 defektet szedett be, pedig tud biciklizni...kopp-kopp-koppp.

Nem is tudom ki mondta, és kire, hogy nem tud biciklizni.
Ha mégsem rémlene te mondtad MC Pitére...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kíváncsi leszek a véleményedre.:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

High Roller-bõl jó választás a sima kevláros is - súlyban 10-20 gr az eltérés, és a gyári adatok nem fedik a valóságot. A 120-s 500-510gr, a 60-s 510-520gr között mozog. Hard Drive van az ebike-nál. Egyébként meg külföldön is lehet vásárolni.

A kezemben van ... tapi-tapi .. érdekes, nem olyan szépek mint a megszokott Schwalbe design:p , kicsit csúnyák ... de majd meglátjuk hogyan teljesítenek.

High Roller XC: 487g és mégegyszer lemértem 488g, majd 3. 487g a dobókocka nagyon májer rajta ...
Hard drive XC: 497g
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
köves-erdei ösvényeken tényleg király! meredek felfeléken kiállva, ülve, akárhogy nem kapart el sosem. jól fog, irányitható. még úgy is, hogy 8-as volt a gumiban.
a defektelés volt a bajom vele.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Én meg egyet sem a hosszún, de úgy általában szerintem semmivel rosszabb a defekt tûrése mint a többi külsõnek. Nekem más bajom van vele. Nagyon nem szereti a csont keményre száradt földutakat, fõleg az oldaltartása (nekem) nagyon nem jó. Évek óta sok ezer kilométer alatt nem estem egyet sem, mióta ez van fent többször is sikerült és mindíg ugyanúgy, a gumi oldala nem fog, kicsúszik alólam a bringa eleje. Amúgy meg kövesen, erdei ösvényeken tényleg király!!

csapattársam DM középtávon speed kinggel 3 defektet szedett be, pedig tud biciklizni...kopp-kopp-koppp.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Sebességkirály egyébként lehet csak neked kopott aszfalton. A futófelület mintájának a szélén van egy ezredmilliméternyi váll. Nekem az 500km alatt épphogy megkopott.
Defekttûrése viszont eddig jó, kb 3 defekt, akác. Üveg még nem ment bele.
kopkopkop

rain91

rain91

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
Oks.
Hátra akarok, mert elkopott a Red Phoenix (tioga), elõl meg egy Schwalbe Space 2.35 van, ez elég durva (nem én vettem rá, volt a bringán)Nem néz ki hülyén majd?:). Könnyebb lesz tekerni? (a váz egy 03' polarx)

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Helló
eBike-ról szeretnék rendelni valami külsõt, de nem tudom mi legyen. Városban használnám inkább, de nem túl intenzíven. Ezeket néztem: tioga factory dh 2.1 (tudom nem aszfalt gumi, de jól nézhet ki, ez is fontos :) ), continental speed king, maxxis advantage. Olyan sima aszfalt gumit nem szeretnék, és 2-3ezer ft értékben. Tudtok esetleg még mondani, vagy hogy ezek közül melyik legyen? Köszi!

factory dh-t ne vegyél, mint a nevében is van, dh. speed kinget se vegyél, mert ha városban nyomod, másfél hónap múlva vehetsz új garnitúrát, mivel nem aszfaltra való. ráadásul nem jó a defekttûrése sem, én kb 400 km-en kaptam vele 5 defektet, pedig a protectionos változat volt. szerintem az advantage is felesleges aszfaltozósra.
akkor már tényleg inkább crazy bob, 2.35-ös és nincs 3000,
vagy conti traffic, maxxis holly roller 2.4, hookworm, vagy valami. de ha bütykössel akarsz erõlködni, akkor tedd azt. a te dolgod...

orka

orka

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Mattel kell egyetértenem. Én se értem igazán hogy miért kell bütykössel menni. Mint valami traktor. Lehet hogy az erõ veletek van de azért ne pazaroljuk:-) Én most cseréltem le sima 37 es bordázott külsõmet (Rubena). Teljesen megvoltam elégedve vele. Igaz 1 év alatt elkopott a hátsó de nem vele bajom se kanyarban se vizes úton. Még a murvát is egészjól viselte. Most 28 conti sport contaktom van fent már gyorsultam 5 km/ó legalább. Igazából nem is a sebesség mint az áttételek végeinél lehet érezni a gyorsulást.

A lényeg továbbra is. A gumikat arra használjátok amire kitalálták. Univerzális gumik vannak de azok extra hobbi célra.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Helló
eBike-ról szeretnék rendelni valami külsõt, de nem tudom mi legyen. Városban használnám inkább, de nem túl intenzíven. Ezeket néztem: tioga factory dh 2.1 (tudom nem aszfalt gumi, de jól nézhet ki, ez is fontos :) ), continental speed king, maxxis advantage. Olyan sima aszfalt gumit nem szeretnék, és 2-3ezer ft értékben. Tudtok esetleg még mondani, vagy hogy ezek közül melyik legyen? Köszi!

tioga dh ne legyen, ha nem akarsz 2 havonta újat venni, meg nem is olyan jó
Sei, soku Si.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Meg azért egy Crazy Bob nem is drága, de legalább marha jól mutat! ;)
Persze ha elfér a vázadban...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
városban miért akarod magad bütykös gumival szopatni? csak azért mert szerinted jobban néz ki? ...

gondolom ugrabugra biciklire lesz szóval: kenda k-rad, schwalbe table top, crazy bob, maxxis holyroller, hookworm

rain91

rain91

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
Helló

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem is Ultralight van, könnyen kiszúrja az akácnak a leghegye is, de eddig kevés defektem volt vele, (kopkopkop) és még felütnöm se sikerült mostanság aszfalton a Silento II-vel.
Eddig szeretem. :)

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

használtam scwalbe xxxxxxx liteot- asszem ilyen 95 g körül volt, másfél hónap után ~4 baron szétrepedt körben

Opsza ... Döngetsz minta zállat és eccercsak husss... durrepedés? Ez nagy zakó lehetett... Hátsó volt?
Vagy amikor telepihegted már meghasadt az erõlködésedtõl?