Eddig szeretem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960használtam scwalbe xxxxxxx liteot- asszem ilyen 95 g körül volt, másfél hónap után ~4 baron szétrepedt körben
én meg nem használok belsõt
de amúgyis rohadt ritkán volt defektem. (5 év alatt 7db)
én meg nem használok belsõtÉn meg sokáig vettem butilt, (Gyorsan összeszámoltam 10 butilt vettem a latexek elött) aztán megvettem elsõ latexemet elõször sokaltam ... és azóta az van bent összesen 2 foltal kb. 15e-18e km alatt.
Én meguntam mindíg foltozgatni ... inkább pumpálok ... mielõtt bringázok ...
Nagyon sokról tudok, ami csak úgy szétszakadt.
most nem azért de a 125g nem is könnyû
nem tom a maxxis mennyi (a sváblét ami kicsit 130 fölött van azt igen, bár az nekem bevált) de a kb 1000 forintos geax 130 g körül van és qrva jó, tartós belsõ.
Nem fér majd be a csomagtartódba a sok gumi.
na megfoltoztam a maxxis ultralightot, nekem is a 125 g-os dolog van, most beraktam, meglátjuk.
használtam scwalbe xxxxxxx liteot- asszem ilyen 95 g körül volt, másfél hónap után ~4 baron szétrepedt körben
most
maxxis ultralight van, 125g, eddig semmi gond.
asszem, alám kell eccerûen "a" belsõ: 90 kg, 3,5 bar, most conti traffic, 1.9, terep: bükk, mindenhol, ész nélkül
ja
vki tud trafficot 2.1 ben??
:-)
egész bejön nekem, csak nem elég ballonos
Nálam minimum 3 évet fut egy ilyen belsõ, akkor is csak foltok elöregedése miatt cserélem.használtam scwalbe xxxxxxx liteot- asszem ilyen 95 g körül volt, másfél hónap után ~4 baron szétrepedt körben
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
megrendeltem, kiváncsian várom, aztán majd beszámolok ...
A sebesség mindent megold.
Kedvedért lemértem:
High Roller XC 2,1 (60TPI) - 514gr
High Roller eXCeption 2,1 (120TPI) - 514gr