Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszi a tapasztalatot!
Megfogadjuk, használjuk és Nálad reklamákunk ha mégse...:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na kipróbáltam az "ötbáros gumiegyengetés" módszerét, mivel elégg ütött az explorerem. leengedtem teljesen õket, fújás 1 barra, körbenyomkodtam, még fújás 1.8 barra, körbenyomkodtam, aztán fel 5.4-5.5 barra, majd vissza üzemi nyomásra (2.7-2.8). mûködik, már nincs nyolcas a gumikban. :)

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
z-max evo comp-ot használok, elvileg 2.1, gyakorlatilag a 2.1-es conti speed king nagyobb tõle, a 2.0-ás maxx ranchero pedig mindkettõtõl.
a contival nem voltam megelégedve, jól tartott, de sok defektem volt vele, pedig protectionos változat volt.
a ritchey pedig nem defektel, jól fog, jól hajtható, nem is kopik vészesen, pedig azért sok aszfalt is van benne. nagyon jó külsõ, ne is nehéz.
a comp, pro és wcs között keverékbeli külömbség van csak?

1etlen amatõr

1etlen amatõr

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Miután a gumirendelésem ügyében negatívan jelzett vissza a bolt (nincs a nagykerben), kérdezném a tisztelt sporikat, hogy tudnak-e valami olyan üzletrõl, ahol eséllyel van készleten min. 1 db Maxxis Larssen Mimo v. TT? Ez kellene nekem a héten, sürgõsen. Ezen kívül vennék egy pár Ritchey Z-max Intuition-t is, de az azért nem tûzoltó jelleggel szükséges. Elõre is kösz!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Elfogyott a 2.2 MK SS 500km után hátul. Semmi ügyetlen fékezés meg <1% aszfalt után. 2.2.-2.4 bárral volt ösztelóson tekerve.
Elöl marad, még ilyen puskaporos idö van.

Csak infoként, kopás miatt irtam.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

svalbi bigbetty régrõl, vagy esetleg sáros mária... :)

Mijaza Sáros Mária ? :D

@kala

Köszi, de egyik se szimpi. Tioga nehéz, Ritchey-bõl meg hiszek robnak.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
akkor motovém nem lesz (nem mintha akartam volna bármikor is)

de a Tiogát spec. bátran merem ajánlani, jó ár/érték aránya van
vagy Rubena, ha jól emlékszem, KGA v. LCS jókat írt róla

szóval, hogy ne csak azokat a külsõket nyomjuk amik drágák,
de cserébe még csak nem is biztos, hogy jobbak azoknál, amik kevésbé vannak promózva itt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

volt motovaderem.
hulladék.

na meg a tiogát is azért szerettük, mert filléres gumi volt :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
anno volt zmax
azt szerettük
lehet veszek ilyen trafficot 2õt, oszt' annyi.
bár mostanában mindig megfogadom, contit sose többet

...

találtam régebbi 80% os állapotú hájrollert /xc/
vegyek hozzá hátra is, és boldog lehetek ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

dik
valami olcsó, mindenes gumi kéne, aszfalt, illetve terep vegyes
kinéztem a svalbe landkrujzert itt egy boltban
de a falcos elég huzós súlyban
van ez hajtogatósba?
elég sokat megyek terepen, mit szólna ez hozzá? Vmi ilyesmit szeretnék a BM-en is használni.
valaki jammel ilyennel?

Z-max classic 1,9 (ha még találsz valahol), esetleg az újak (bár nem tudom, hogy azok milyenek aszfalton), schwalbe-ból ami jó mindenes az a smart sam. A land cruiser ránézésre elég gyengének tûnik terepen, ami viszont kép alapján tetszik az a cx comp, a cx pro is jó lehet csak az 1,35ös méret kicsit bekorlátozza a felhasználást.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
volt motovaderem.
hulladék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
24?? Miben volt ez benne?
Mindenesetre ilyen
;
http://www.neuzer.hu...04&crc=8d6fb148

megoldás lehet a problémára, más kérdés, hogy nem biztos, hogy találsz olyan boltot, aki hajlandó neked hozni a holnapi nap során :-/ Javaslom, hogy keress meg egy nagyobb boltot, pl. a Hugot, ha bpi vagy, õk tartanak perverz méreteket is, és ha nincs, valszeg meg tudod beszélni velük, hogy hozassanak mondjuk egy ilyet futárral.

Specialized Pro 2.3"-as helyett mit ajánlotok ? Kicsit unom a defektszerelést...

Tekerni szeretnél
http://ebike.hu/term...-coll-mtb/2872/,
vagy felvisz a fogas?
http://ebike.hu/term...-coll-mtb/2640/
Kivételesen kibírtam, hogy ne a kedvenceimet mutogassam :)
És ezekre nem megy rá a gatyád is :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Specialized Pro 2.3"-as helyett mit ajánlotok ? Kicsit unom a defektszerelést...

svalbi bigbetty régrõl, vagy esetleg sáros mária... :)

nagyadam01

nagyadam01

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.

A barátnõm gyönyörû gyöngyházrózsaszínû bringájának (élõben nagyon szép, neve Adél:) a hátsó gumiköpenye egy durva defekt következtében tropára ment.

Na most ez egy kb. húsz éves bringa, ami nem is lenne baj, csakhogy a külsõ mérete elég ritka, mégpedig 24x 1 3/8-os (a gyári gumi egy Schwalbe 37-540-es méretû, fehér oldalfalú szépség, de jelen pillanatban az esztétikum és az eredeti állapot fenntartása másodlagos tényezõ..).

Na most a lényeg.
Csütörtökön indulnánk egy Balatonkerülõ túrára, és ha valaki addig tudna megoldással szolgálni erre a kényes problémára, annak nagyon hálás lennék.

A barátnõm meg még inkább.

Minden megoldás érdekel!

Elõre is köszi!

Ádám

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Gondoltam veszek még egy pár gumit a meglévõ Maxxisok mellé, hosszabb agyalás után végül a Ritchey Z-max Intuition-t rendeltem meg a környékemen található üzletben. Kérdeznék valakit, aki használta már ezt a típust, mi a tapasztalata vele? Elsõsorban az érdekel, hogy sárban, kemény talajon, betonon, hogy viselkedik, esetleg valamelyik nagyon a gyengéje? Defektre mennyire érzékeny? Kopásállósága?
Van belõle comp, pro és wcs változat is. De mi is a különbség? Persze az áron kívül. Még a comp és pro közti lépcsõt értem, de a wcs-nél súlyban már alig van további csökkenés. Ezen kívül valamelyik tulajdonságában jobb még, mint a pro ill. a comp? Érdemes-e a compnál "komolyabb" változatért annyival többet adni? (Súlya miatt biztos nem fizetek többet.)

WCS dual compound meg sûrûbb a szövet.
De a Pro is elég jó lehet

dik
van ez hajtogatósba?
elég sokat megyek terepen, mit szólna ez hozzá? Vmi ilyesmit szeretnék a BM-en is használni.
valaki jammel ilyennel?

Aszfalton jó,jól lehet vele farolgatni(kölcsönbringán próbáltam)terepen kotvány:S
www.sintesibikes.com

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

dik
van ez hajtogatósba?
valaki jammel ilyennel?

terepen nem az igazi. legalábbis erdei ösvényen 3x csúszott ki alólam az eleje haver bringáján. conti traffic? ócó(1650) és jó is volt, bár terepen azért azzal is vigyázni kell. hátsó elég könnyen elpörög

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dik
van ez hajtogatósba?
valaki jammel ilyennel?

1etlen amatõr

1etlen amatõr

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Gondoltam veszek még egy pár gumit a meglévõ Maxxisok mellé, hosszabb agyalás után végül a Ritchey Z-max Intuition-t rendeltem meg a környékemen található üzletben. Kérdeznék valakit, aki használta már ezt a típust, mi a tapasztalata vele? Elsõsorban az érdekel, hogy sárban, kemény talajon, betonon, hogy viselkedik, esetleg valamelyik nagyon a gyengéje? Defektre mennyire érzékeny? Kopásállósága?
Van belõle comp, pro és wcs változat is. De mi is a különbség? Persze az áron kívül. Még a comp és pro közti lépcsõt értem, de a wcs-nél súlyban már alig van további csökkenés. Ezen kívül valamelyik tulajdonságában jobb még, mint a pro ill. a comp? Érdemes-e a compnál "komolyabb" változatért annyival többet adni? (Súlya miatt biztos nem fizetek többet.)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na vegulis specialized eskar sport-nal maradtam.
jo kis gumma. nem bantam meg. szeles ballonos, eleg jol tapad, es aszfalton is meglepoen halk