Sziasztok! Milyen "mindenes" gumit vegyek maxxis crossmark helyett? Mert ezek az összes apró kavicsot kilövik hátra és ugye az elsõ kerék a vázra dob mindent.
schwalbe hurricane
Sziasztok! Milyen "mindenes" gumit vegyek maxxis crossmark helyett? Mert ezek az összes apró kavicsot kilövik hátra és ugye az elsõ kerék a vázra dob mindent.
A sebesség mindent megold.
ahhoz elõbb szerezz olyan szingós belsõt aminek ki lehet szedni a szelepét...
ahhoz elõbb szerezz olyan szingós belsõt aminek ki lehet szedni a szelepét...sziasztok,
defektgátlõ folyadékot nyomnék a szingó szelepes belsõbe. Az lenne a kérdésem, hogy mi a menete, mennyit nyomassak bele stb???
Köszi elõre is.
Ikább a Michelin,a Hard Drive se rossz,bár azok az oldalbütykök sárban nem sokat tartanak,az Ignitor az inkább felejtõs,mindenre jó de semmire se aszfalton meg kopik.
még nálunk a nagykerben is van 1.8 houffalize, igy nem értem a kérdéstHonnan szerzel ilyen speci gumit?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
köszi a segitséget! ránéztem, hogy is néz ki, pozitiv benyomást tett rám. meg hát speci bringára ...
rá is megyek, hátha tudok ilyet szerezni!
Nem estem el, csak így szoktam
leszállni:rocketman
Koca: gyakorlatilag 0 az esély arra hogy aquaplanningot idézz elõ egy kerékpárgumival. Sokkal keskenyebb ahhoz, és sokkal lassabban mész, mint hogy ilyen történjen.