Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mislent ne.

Specialized Houffalize 1.8. Nagyon jó, de tényleg. Könnyû, nem kopik /hátul 5ezer km nagyon vegyesen/ pedig a gumikat jobban eszem mint a láncot :D
És tapadós sáron kívül mindenhova jó, eddig senki nem mondott róla nagy negatívumot.

Koca: gyakorlatilag 0 az esély arra hogy aquaplanningot idézz elõ egy kerékpárgumival. Sokkal keskenyebb ahhoz, és sokkal lassabban mész, mint hogy ilyen történjen.

Honnan szerzel ilyen speci gumit?

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mislent ne.

Specialized Houffalize 1.8. Nagyon jó, de tényleg. Könnyû, nem kopik /hátul 5ezer km nagyon vegyesen/ pedig a gumikat jobban eszem mint a láncot :D
És tapadós sáron kívül mindenhova jó, eddig senki nem mondott róla nagy negatívumot.

Koca: gyakorlatilag 0 az esély arra hogy aquaplanningot idézz elõ egy kerékpárgumival. Sokkal keskenyebb ahhoz, és sokkal lassabban mész, mint hogy ilyen történjen.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
esetleg róla tapasztalat valakinek?
Michelin XC A.T. 26X1.85 Kevlar

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
valaki tud kis cc-xc gumit ajánlani? 1.8-1.9 méretben gondolkodom.
hátul maxxis hard drive 1.8 elöl ignitor 1.9 es gumikról valakinek tapasztalat?
ezeket nézegettem most az ebike-n

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na felraktam a The Captain 2Bliss-eket. egyelore csak annyit tudok, hogy Mavic UST kerekre 3perc alatt fel lehet tenni, es aszfalton eleg jol gurul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
de de
azért érezhetõ a különbség a frissen összecsepergett, meg a már "tisztára esõzött" aszfalt között
most pénteken épp ezen méláztam, egy slick gumival szórakozva /mentem át sirokra a motorosokhoz ricse koncertre,rommá ázva/

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jó de ha elkezd esni az esõ akkor kb 2 percig csúszkálsz a taknyon utána meg már a vizen csúszkálsz kb 2 órán át nemde? :chin:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
semmi
akkor az akván csúszkálsz
esõ után közvetlen meg a nyálkán
nyálkapléning
amugy nem vágom
olvasgatom a gumisúlyos témákat
megvesz a srác egy ~600g contit belever egy 180g körüli belsõt+ defekttömítõ...
az mennyi szokik lenni tömegben?
s ugyanúgy forgatja a súlyokat, mintha lenne egy tisztes falú svalbi vagy mittomén "rendes" belsõvel, cucc nélkül
pótbelsõt meg úgy is visz mindenki maratonra, mert"mivanha.."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

jaja az aqua planning ellen a ridernak kell védekeznie nem a guminak :D

Mi köze az aqua planning-nek a nyálkán való csúszkáláshoz?:confused:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jaja az aqua planning ellen a ridernak kell védekeznie nem a guminak :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mondjuk ez a vizes aszfalt téma vicces, én hatalmasat szálltam sválbival is és mislennel is éppenvizes-betonon - arra szerintem egy gumi sem jó, amikor éppen felázik az aszfalton lévõ por.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vizes aszfalton sokkal rosszabb a Zémax :) ;)

Amikor elõször mentem vele vizes aszfalton, becsúsztam a piroson keresztül a 4sávosra Egerben Bükkmarci elõtti nap :D Elõször mentem én, majd utánam a bringa :D:D:D

Meg sztem kicsit jobban összeszedi a csummát mint ezek a sválbik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azzal nem hibázol. Én leszedtem a NN/RR kombót, s visszatettem a régi szétkopott edzésre-még-jó Zmax WCS-eket, hááát, mindenben veri az NN/RR kombót, a ballonosságtól eltekintve - de azon kívül tényleg mindenben: gyorsabb, jobban tart lejtõn, kanyarban sokkal jobban tart, elkaparni esélytelen vele, aszfalton is jobb, sárban is...szóval asszem Bükkre marad a Z, a Schwalbe meg jó lesz majd a köves Mátrára.

Az a baj, hogy már nem gyártják. Az újakkal meg nincs sok tapasztalat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azzal nem hibázol. Én leszedtem a NN/RR kombót, s visszatettem a régi szétkopott edzésre-még-jó Zmax WCS-eket, hááát, mindenben veri az NN/RR kombót, a ballonosságtól eltekintve - de azon kívül tényleg mindenben: gyorsabb, jobban tart lejtõn, kanyarban sokkal jobban tart, elkaparni esélytelen vele, aszfalton is jobb, sárban is...szóval asszem Bükkre marad a Z, a Schwalbe meg jó lesz majd a köves Mátrára.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
tudja vki h ez a Tioga factory DH 2.1 es gumi milyen súlyban van?
olcsón hozzá tudnék most jutni. mintája nem néz ki rosszul. így nyáron amolyan "edzöguminak" lehet jó lenne :)

http://potkerek.extr...tory_DH_2.1.jpg

mod: ajajj megvan.
gyári adat szerint 850 g a 2.1 es. azt hiszem felejtve :D

bepróbálok inkább már majd 1 ricsi zémakszot

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, milyen gyorsan tudsz külsõt cserélni?:)

Ez függ a külsõtõl és felnitõl. Pumpálás nélkül 1-1,5 perc, de cseréltem már fél óra alatt is :) .

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Jani, milyen gyorsan tudsz külsõt cserélni?:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hétfõ óta egy rubena acris 1,9 56tpi -t használok elõl (találtam a szekrényemben :) , már megvan 3 éve). Aszfalton nagyon gyors és terepen is egész jó, a mélyebb talajjal van csak gondja.
Ma, hátul 2,1es z-max, 3bar, 25km/h, felütéses defekt...

Meky

Meky

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
nagyon köszönöm.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nálunk van a boltban Mountain King Supersonic, meg Protection is, mindkettõ 12 vagy 13900.