Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

ahhoz elõbb szerezz olyan szingós belsõt aminek ki lehet szedni a szelepét...

Akkor csak a motoros szelepes belsõknél él ez a trükk?
Vagy ha kiszedhetõ a szingós szelep, akkor ki kell szedni, azt belenyomni egy fél vagy egész palack defektgátlót, majd vissza a szelep és felpumpálni? És ez a módszer a motoros szelepes belõsnél is?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

sziasztok,

defektgátlõ folyadékot nyomnék a szingó szelepes belsõbe. Az lenne a kérdésem, hogy mi a menete, mennyit nyomassak bele stb???

Köszi elõre is.

ahhoz elõbb szerezz olyan szingós belsõt aminek ki lehet szedni a szelepét...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Ikább a Michelin,a Hard Drive se rossz,bár azok az oldalbütykök sárban nem sokat tartanak,az Ignitor az inkább felejtõs,mindenre jó de semmire se aszfalton meg kopik.

Sziasztok!

Nekem Hard Drive 1,8 van elõl hátul. A menettulajdonságaival nagyon meg vagyok elégedve, de mióta használom (kb 200 km terepezés) nem volt még olyan tekerés, hogy ne lett volna benne tüske vagy felütés. Iszonyú vékony. A Bükk maratonra most szerzek be Michelin XCR X'treme-t 2,0. Remélem azzal nem kell majd defektet szerelnem.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
sziasztok,

defektgátlõ folyadékot nyomnék a szingó szelepes belsõbe. Az lenne a kérdésem, hogy mi a menete, mennyit nyomassak bele stb???

Köszi elõre is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Honnan szerzel ilyen speci gumit?

még nálunk a nagykerben is van 1.8 houffalize, igy nem értem a kérdést :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

köszi a segitséget! ránéztem, hogy is néz ki, pozitiv benyomást tett rám. meg hát speci bringára ... :)
rá is megyek, hátha tudok ilyet szerezni!

A Specialized gumik naon jók,csak a drótosak kicsit nehezek.
www.sintesibikes.com

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Köszi ezt a remek információhalmazt...

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Sziasztok! azt szeretném kérdezni h tudtok e olyan 3ezer forint körüli gumit?(streetre) ami "elég" vastag mert a mostani gumim az papír vékonyka:S ja a mostani gumi az 1,95ös aszem de egy picivel nagyobb is befér a vázba.

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

Pocee

Pocee

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Húúú,köszönöm elõre is a válaszokat,igyekszem minnél simább gumit venni mert csak 180 km-t kell menni...
A bringán csak én leszek(65 kg) meg hátitáska 1-2 szendvics meg üccsi.Szóval akkor lemehetek 1.5-ig,zsír.
Kössz mindent Srácok!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha nem viszel túl sok cuccot (ergo nem lesz nehéz a bringa), akkor szerintem egy 1.5-1.6 körüli gumit is simán rendelhetsz...1.6 sportcontact contiból (bár az olcsó contit sokan nem szeretik, de nálam már 2500 kmt futottak hiba nélkül ezek a gumik), maxxis detonator 1.55....ha meg nagycsomagos túra, akkor szerintem schwalbe marathon-széria, continental contact (1.75) vagy traffic (1.9).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha nem vagy félõs, bepróbálhatsz egy 1.35ös kojakot is - de itt azért nagyobb esélye van a felütésnek, és a sérülésnek, mint a 2.0-nál.
inkább valóban a 2.0 körül gondolkozz, pl schwalbe big apple 2.0...

Pocee

Pocee

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziaztok!

Nagyon gyors segítség kellene,mert jövõ héten megyünk túrázni és slickgumit kell vennem és kicsúszok a rendelési idõbõl.
Kérdésem az lenne egy 26"-os 559*23-as felnire mi a legkeskenyebb gumi ami még nem peresedik le nagyon ha fel van fújva mert 2.0-ás KOJAK-re gondoltam de nem kapok már sehol.
Egy BIKEPOSITIVE felnirõl van szó,most egy 2.24-es WTB MOTO RAPTOR van rajta.
Szóval szerintetek mennyi az alsó határa a szélességnek???
Elõre is köszönöm!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Koca: gyakorlatilag 0 az esély arra hogy aquaplanningot idézz elõ egy kerékpárgumival. Sokkal keskenyebb ahhoz, és sokkal lassabban mész, mint hogy ilyen történjen.

Ezért kérdeztem, de úgy látszik csak Te vetted le az adást.:)

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Mislent ne.

Specialized Houffalize 1.8. Nagyon jó, de tényleg. Könnyû, nem kopik /hátul 5ezer km nagyon vegyesen/ pedig a gumikat jobban eszem mint a láncot :D
És tapadós sáron kívül mindenhova jó, eddig senki nem mondott róla nagy negatívumot.

Koca: gyakorlatilag 0 az esély arra hogy aquaplanningot idézz elõ egy kerékpárgumival. Sokkal keskenyebb ahhoz, és sokkal lassabban mész, mint hogy ilyen történjen.

köszi a segitséget! ránéztem, hogy is néz ki, pozitiv benyomást tett rám. meg hát speci bringára ... :)
rá is megyek, hátha tudok ilyet szerezni!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tekintve, hogy a CST gumik általában nem valami könnyûek (a 2.1-es gumijuk olyan kiló körüliek) -ellenben olcsók-, edzõguminak tökéletes lesz. ;)

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
hali!

2,25ös CSTrõl van valakinek tapasztalata? Edzõguminak használnám, arra remélem jó lesz :)

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

esetleg róla tapasztalat valakinek?
Michelin XC A.T. 26X1.85 Kevlar

Ikább a Michelin,a Hard Drive se rossz,bár azok az oldalbütykök sárban nem sokat tartanak,az Ignitor az inkább felejtõs,mindenre jó de semmire se aszfalton meg kopik.
www.sintesibikes.com

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Dehogyis.
Tavaly NoTubes rendszerrel használtam, volt hogy 2 baron használtam.
Igaz év végére a magnéziumfelni olyan huplis volt mint az atom, dehát az nem baj :D:D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mekkora nyomás kell egy ilyen 1,8as gumiba, hogy ne üssem fel, 4bar?

Gondolom boltból :D

Nálunk mintha lenne még 2db, elfekvõben tuti van még a boltokban.
Meg van itthon 4 :)

Így könnyû :) .

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Gondolom boltból :D

Nálunk mintha lenne még 2db, elfekvõben tuti van még a boltokban.
Meg van itthon 4 :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala