Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha Bp-n kell akkor pl. Ridebikeban van úgy nézem.
külsõ: http://ridebike.hu/t...-alatt/16-coll/
belsõ: http://ridebike.hu/t...-alatt/16-coll/

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Van gyerekbicaj 16-os méretben, az ahhoz való gumik nem jók?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

hbv

hbv

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Segítséget kérnék..
Édesapám rokkantkocsija majd 50 éves. Régi szabvány szerinti 16 colos 1 3/8-os belsõre és külsõre lenne szükségem. Hol kaphatnék ilyet - tud valaki valamilyen tippet adni?

Elõre is köszönöm...
HBV

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en csak szaraz laza talajon probaltam a captaint, koves terep nem nagyon van a kornyeken. szal ha esik az eso akkor sar van, es sok. nekem megfelelt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Specialized

Fast Trak 2.0 - 51mm
The Captain 2.0 - 52mm

[ezek vannak jelenleg itthon]

Köszi szépen!
Ha utóbbi (is) ismerõs neked; am használatra (aszfalt nem érdekel, kanyarodás nagyon fontos, fékezés mászás sem utolsó szempont; nem fakadok sírva ha sárba nem halok meg vele rögtön... kb ennyit várok el elsõsorban; meg hogy vizes kõ/aszfalton ne csússzak el vele 10km-val) kap tõled egy ajánlott plecsnit?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

en meg akkor hasznaltam ilyet, amikor Enduronak hivtak nem resolution-nek. a 2.3-as az kb akkora mint egy 2.7-es maxxis :) hatalmas. es nehez, es aszfalton nagyon morog, es lassu is. terepen viszont mas a helyzet. az osszetetele puha, a minta pedig nagyon jol tart. szerintem jo kis gumi, de csak akkor ha aszfalton nem vagy nem sokat akarod hasznalni

A Resolution megboldogult korában Adrenalin volt; semmi köze az Enduro-hoz.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
2007-es mint amit te is linkeltél (elsõ kép)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Igen ez az a gumi, és úgy van ahogy tamaska írja aszfalton hangos és lassú, de terepen nagyon jó, ballonos jól tart kanyarban, kisebb sárral is elboldogul.súlyra nyilván nem egy bajnok azért.

http://picasaweb.goo...187330355336290

de akkor ez a korábbi verzió, nem amit linkeltem.
tán az új halkabb lesz betonon...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Specialized

Fast Trak 2.0 - 51mm
The Captain 2.0 - 52mm

[ezek vannak jelenleg itthon]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Igen ez az a gumi, és úgy van ahogy tamaska írja aszfalton hangos és lassú, de terepen nagyon jó, ballonos jól tart kanyarban, kisebb sárral is elboldogul.súlyra nyilván nem egy bajnok azért.

http://picasaweb.goo...187330355336290

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha 2,25ös NN már eléggé széles a felnimen (DS2XC) akkor specibõl ne próbáljak inkább 2,2est? Vagy ha szépennézünk velotrade-be rámérhetnek?!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg akkor hasznaltam ilyet, amikor Enduronak hivtak nem resolution-nek. a 2.3-as az kb akkora mint egy 2.7-es maxxis :) hatalmas. es nehez, es aszfalton nagyon morog, es lassu is. terepen viszont mas a helyzet. az osszetetele puha, a minta pedig nagyon jol tart. szerintem jo kis gumi, de csak akkor ha aszfalton nem vagy nem sokat akarod hasznalni

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Speci Resolution tényleg jó, baromi ballonos, lekopogom, még defektem nem volt vele 1,5 év alatt.:)
Cserébe viszonylag nagy a gördülési ell. aszfalton,:(

http://www.specializ...d=42241&eid=355
errõl beszélünk?
középsõ minták miatt pedig úgy tûnik könnyen gurul.

vagy ez vagy Eskar
:chin:

mégedit: 2007es és 2008as Resolution közötti tapasztalatok vannak?
Feltöltött kép vs.
Feltöltött kép

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Z-MAX PREMONITION PRO 2.25 - kereste elsõsorban megint. Schwalbébõl nem nagyon látok készleten semmit - SS 2,25 DD meg kicsit dráguci ha lesz is :(

2,2 FT Pro jól hangzik, ha jól látom nagyobbak is a bütykök kissé? Mert a ok hogy LK a 2,0ás de nekem kicsit alacsony profilúnak tûnik... Olyan jó lehet kövesen amilyen rossz sárban...
VV, kanyarba Fast Track harap? Öntisztulása nem olyan rossz ahogy kinéz vagy kb olyan?!
2,2 Captain tán a legjobb, súly adatot nem találok - de ha j ól sejtem gyenge szívvel ne is nagyon keresgéljem :) Kanyarban talán jobban telejsít kicsit mint a FT...

Eskar Sport tapasztalat vkinek?

Kössz a tippet, a speciknek utánalesek!

(Specik úgyt'om általában ballonosak; DS2XC-re nem sok a 2,2es captain? 2,25 NN necces már rajta... :chin:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Speci Resolution tényleg jó, baromi ballonos, lekopogom, még defektem nem volt vele 1,5 év alatt.:)
Cserébe viszonylag nagy a gördülési ell. aszfalton,:(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Speci Enduro Pro D2 2.2, Speci Fast Track, Maxxis Ardent/Advantage 2.25, Schwalbe Fat Albert (új) 2.25, Conti MK, stb.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
VV írt régebben pár Maxxis gummát, amiket õ szeret AM-re használni, és neki beváltak...legalábbis így emlékszem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
schwalbe-k, vagy mountain king
specibõl a 2.2-es fast trakot vagy 2.2-es captain controlt nézegessed majd, kb 1 hét és lesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Lehet kapni vmi normális AM-XC gumit manapság? Ahogy a készleteket elnézem semmi (már megint...) Schwalbe és ritchey palettát lestem elsõsorban... 2,25.
Specit vagy kõnehezet vagy semit találtam... és itt adtam fel :(

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
sikerült szereznem 1 black jack hajtogathatós 2.1 es köpenyt, hátra gondoltam fölrakni. szerintetek? csütörtökön lesz meg, addig elkellene dönteni mi legyen vele:)