Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Aszfalton ha nem farolsz, nem kopik, csak épphogy. Sebességkirályon alig észrevehetõ kopás volt 900km aszfalt alatt.

Explorer-el nekem is volt pár defektem, igaz, hogy akácosban.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
-explorer vizes aszfalton jégkorcsolyaként funkcionál.
-lefele édeskevés a tapadása.
-evvel a gumival volt eddig a legtöbb defektem.

+könnyû
+olcsó

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
MK gyorsan kopik aszfalton.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

valakinek valami tapasztalat Continental Explorer/Race King/Mountain Kinggel kapcsolatban?melyiket érdemes választanom?nem teljesen versenyfelhasználásra,elég sokat közlekedek aszfalton

Ha sok az aszfalt akkor én inkább a Mountain Kinget venném.Szerintem a három közül annak a legkisebb gördülési ellenállása. Az Explorer aszfalton nagyon ráz és zajos,brutál hangaja van.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
valakinek valami tapasztalat Continental Explorer/Race King/Mountain Kinggel kapcsolatban?melyiket érdemes választanom?nem teljesen versenyfelhasználásra,elég sokat közlekedek aszfalton

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Többet nekem se... jó gumi, tényleg jó; de kecófelújítás és fejlesztés végtelen pénzt elnyel :( Gondolkoztam hogy bukok kevesebbet ha msot cserélem ezt másikra vagy ha ezt lehasználo és semmi nem jön vissza az árárból... de kb egál...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
aham
hát, az tuti hogy nem lesz 25/2db os gummám soha :-) az nekem elég zombi lé

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mivel nem szeretek blokkoló kerékkel 'közlekedni' égy nagyon rühellem az aszfaltot így nem nagyon kopnak... Nyilván nem szar gumit akarok továbbadni, az kuka lenne...
Azért akadnak olyanok akiknek szúrja a szemét a 25 pénz egy pár gumiért, de kipróbálnák kb harmadáron 600km után. Izlések és pofonok, nem nagyon akarok ezzel offolni, hangosan gondolkodtam. Ha meg nem viszik kisnyúl, 3 évig ez lesz fenn... (Lakásfelújítási idõbeosztást a tekerésivel összeegyeztetve :(.)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

600 km alatt azért kopik nemcseppet, nem?

annyira nem, RR már jobban de az sem vészes

nekem olyan 3000 van a NN-ben és most kb 80%-os

hátul a RR meg olyan 50
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
600 km alatt azért kopik nemcseppet, nem?
épp azt akartam kérdezni ,vannak -e vevõk már az ilyen szniten kopott gummákra
én nem kérek pénzt ált az ilyesmikért, ha kell havernak, vigye, s viszont,max borbarter,vagy szivesség...
monnyuk nem is 10E< gummákról van szó az én esetemben, ez igaz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
raadasul en tovabbra is azt mondom hogy nem fogod tudni eladni a hasznalt schwalbekat.

aki kimondottan olyan gumit akar, az tudja mennyibe kerul, es kifizeti erte a teljes arat. aki meg olcso gumit akar venni, az inkabb vesz olcso uj gumit ami talan nem schwalbe, de legalabb nem hasznalt.

bar nemtudom minek jartatom a szamat, ugyse er semmit.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Minden évadban kipróbálok egy-egy újat. Mert. Persze ebben az is jó hog még nem túl hazsnált gumit könyebb eladni, de azért a 2-3000 helyetti 600... ... mondhatjuk azt is hogy vigyáztam hogy ez is csak kb 80%ig kophasson le, ehhez ötödannyit kellett vele menni mint vmi hagyományossal :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
600??
ne szórd akkor a pénzt, kenda kojot!! :-D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azt sejtettem hogy felnifüggõ is... de nem gondoltam hogy ennyit számít. Itt meg 49 a 2,0 kapitány. 3mm az e lég nagy difi...
Mindegy, akkor jöhet a 2,2. Csak legyen... meg vigyék a sajnálatosan megkímélt nobit; bár idei terveket elnézve kapitányba se lesz sokkal több mint 600 :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

nekem a 2.1 NN is joval balloonosabbnak tunt mint ez a 2.0 Captain.

hozzateszem hogy nalam 2bliss Captain es UST NN volt. a csajom bringajan a Fast Trak az belsos. nemtom mennyit szamit

ust svábli picit nagyobb mint a belsõs, speci sztem egyforma

nálam nem ust NN, captainbóll meg volt kezemben mind2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem a 2.1 NN is joval balloonosabbnak tunt mint ez a 2.0 Captain.

hozzateszem hogy nalam 2bliss Captain es UST NN volt. a csajom bringajan a Fast Trak az belsos. nemtom mennyit szamit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

2,25NN 53,5mm
Szal 2,0es kapitány kb 2,2es NN-nek felelne meg...

nálam 55 a NN

de amúgy ha egynás mellé teszed õket a captain lényegesen csirkébbnek látszik (keréken felfújva természetesen).
a 2,0-ás adrenalin viszonont majdnem 2,4-es NN

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

schwalbe-k, vagy mountain king
specibõl a 2.2-es fast trakot vagy 2.2-es captain controlt nézegessed majd, kb 1 hét és lesz

Mikor csörögjek esetleg érdeklõdni? Nem mintha estem volna párszor pofára pl gumira várásnál, de jobb a tuti, szombaton vinnék elvileg a mostanit; csütörtök-péntek csöröghetek?!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Specialized

Fast Trak 2.0 - 51mm
The Captain 2.0 - 52mm

[ezek vannak jelenleg itthon]

2,25NN 53,5mm
Szal 2,0es kapitány kb 2,2es NN-nek felelne meg...

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
valaki tudna szerezni nekem gyári Scott manx 2.0 -ás gumit?
Sehol nem találok csak 1 másik Scott-on.... :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.