ráadásul némelyikben olyan 8-as van, hogy képtelenség egyenesen felrakni felnire
Ellenben az A+ Supersonic változatok baromira jók!
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
ráadásul némelyikben olyan 8-as van, hogy képtelenség egyenesen felrakni felnire
akácosban jártál?
mountain kinget ne vegyél B-s ben az összesnek durván meg van sütve az oldala és elrobbannak amikor felfújod õket! a speedking és raceking teljesen ok.
mountain kinget ne vegyél B-s ben az összesnek durván meg van sütve az oldala és elrobbannak amikor felfújod õket! a speedking és raceking teljesen ok.Hol kaphatok ebböl a B- Contikból? MK érdekelne.
Köszi
(lehet piv. is, ha nem nyilvános)
jaja énis ennyit mértem és 2300Ft ért szerintem k.rva jó kis gumiRace king 2.2 hajtogatós, b kategória 520-530 g között.
700x45C622-47-es gumi mennyinek felel meg 700xXY-ban? Úgy vettem észre, hogy a 622nél más méretezés van
Nekem tegnap sikerült szereznem continental race king ust gumikat,hát nagyon király ez a gumi,ilyet használok az edzõ montimon csak kevláros tipusut másod osztályu gumiként vettem,de elképesztõen gurul és ballonos a 2.0,ami viszont érdekes hogy az ust a megadott sulynál könnyebb, gyári adat 700g saját mérés 660 ja és 2.2-es méret de valójában inkább 2.0.Elképesztõen vastag az oldalfala és mikor ki van hajtogatva ugy megáll mint egy drótperemes gumi van benne anyag az biztos.Tudom ajánlani mindenkinek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a 16" x 1.25 nem akkora.
Ride everywhere.
.
2,2 Captain tán a legjobb, súly adatot nem találok -
RAUH-Welt
B E G R I F F