Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
köszi még a multkori tanácsokat,Conti race king lesz remélhetõleg belõle.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Akkor most felsorolom a gummáimat... Schwalbe NN 2.1(1db), Schwalbe RR(1 db), Conti Race King 2.2(2db), Conti Explorer 2.1(3db;))... Egy Pilis Kupa pályára melyik lenne a legtökéletesebb kombó ezekbõl a gumikból?

Más: Joe bácsi löttye nagyon meggyõzött az expón. Kb. mennyit kell beletölteni? 125ml-es elég 2 keréke, egy szezonra? Milyen belsõbe lehet beletölteni? Sima Kenda presta szelepesbe?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
megértettem a dolgokat :D, nagyon szépen köszönöm!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

miért jó ha elõl és hátul külömbözõ köpenyek vannak? mondjuk egy furious fred elõl és egy rocket ron hátul milyen lenne?:)

azúgy pont a legszarabb lenne

fordítva esetleg, bár a FF sztem pont nem jó semmire, max száraz no tecnika földút meg aszfalt

amúgy azért jó pl egy Racing ralph hátúl Rocket ron elõl, mert a ralphnak kicis a gördülés ellenállása, ami hátsó keréken inkább számit mint elõl. elõre viszont (kormányzott kerék stb) jobb egy olyan gumi aminek van némi tapadása is, és elõl nem annyira számit a nagyobb ellenállás. régen is voltak eltérõ mintázatok, pl panaraxcer dart/smoke páros - bár ott inkább a Tamska által említett kapaszkodásra volt kihegyezve a hátsó, mintsem a csekély görd ellenállásra -
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elore olyan gumi kell ami tartja az iranyt, es nem sodrodik nagyon, mert kulonben kanyarodaskor fenn all a bukta veszelye.

hatra meg inkabb olyan ami jol kapaszkodik, mert ugye azt a kereket hajtod, es oda kell hogy jol "harapjon"

nomost ez a ket szempont nemileg uti egymast, ezert szoktak mas mintaju gumit, vagy ugyanazt a gumit forditott iranyban feltenni.

a furious fred annyira minimal gumi, hogy ha elore eleg az, akkor hatra sem kell sokkal nagyobb butyok, ergo mehet oda is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
miért jó ha elõl és hátul külömbözõ köpenyek vannak? mondjuk egy furious fred elõl és egy rocket ron hátul milyen lenne?:)

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
elméletileg az xc-g gummancson mélyebbek a minták mint a simán, a Halász Robiék esküsznek rá,pár maratonon,transalpon túl vannak,igy talán nem a levegõbe beszélnek:)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Szia!
Nekem van kettõ. Az új alatt pontosan mit értesz?

Ez elvileg 2009-es gumi, szóval nekem új, mert nekem még az elõdje van. Sajna az elsõ gumimon 2-3 helyen kb 5 cm hosszan ki van repedezve a fala. Pedig alig futott 2e km-t. Gondoltam ha már veszek, az újabbat veszem. Milyen gumi? Meg vagy vele elégedve? Halk? Terepen milyen? Köszi

slayer006

slayer006

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Sziasztok!

Bár tudom mi a válasz rá -legtöbben nem szeressék a félterep gumikat-, azért megkérdem.

Nem vett vki véletlenül az új Conti Trafficból? Ha mégis lenne vki, elmondhatná milyen. THX
Posted Image

Szia!
Nekem van kettõ. Az új alatt pontosan mit értesz?

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Sziasztok!

Bár tudom mi a válasz rá -legtöbben nem szeressék a félterep gumikat-, azért megkérdem.

Nem vett vki véletlenül az új Conti Trafficból? Ha mégis lenne vki, elmondhatná milyen. THX
Posted Image

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Mi a véleményetek a Vredestein Tiger Claw XC gumiról?
Hol használható, inkább vékonyabb, mint vastagabb, tömeg stb. stb. érdekelne... ja, illetve miben különbözik a sima XC, az XC-G-tõl?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Megvarrtad??? Te vagy az igazi McGyver. :D

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ezt biztosan sokan tudják, de azért én is leírom még: a "Bés" MK Conti tényleg egy nagy kalap sz..! Kirepedt egy kanyar utan, de nem kicsit :( De rendes volt a boltvezetõ, és kicserélte. Most Speci papucsom van. :D

Fikázódj csak, legalább kevesebb fogy és több marad nekem! :D
Eddig 3ból mind hibátlan, az egyiket kivágta valami, de megvarrtam és azóta is tökéletes.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Ezt biztosan sokan tudják, de azért én is leírom még: a "Bés" MK Conti tényleg egy nagy kalap sz..! Kirepedt egy kanyar utan, de nem kicsit :( De rendes volt a boltvezetõ, és kicserélte. Most Speci papucsom van. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vázként vette

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
MC Pite

Te milyen gumit kaptál a Scottod hoz mert ha Scott manx 2.0-át akkor azt meg bizniszelhetjük :D
persze ha meg van még :)
Vagy ha tudsz valakinek eladót akkor szólj
köszi :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Inkább defektgátló lötyi...
Excavader comp hasonló árba sokkal bejövõsebb (húgom gépén, enyémen WCS/Pro volt), kanyarban, gördülésben és öntisztulásban is jobb.

Jöttem körbenézni mégegyszer méretre, úgy tûnik akkor nem olyan ballonos a kapitány mint a többi speci(?), oké, így 2,2 fele tendálok. Még annyi hogy rutinosabb kollegákat kérdezném hogy mennyire egészséges még ennyire széles gumi ilyen felnin?
]http://img5.tar.hu/mcpite/img/34892423.jpg[/url] több kép aláírásom

Ha ez még sima ügy akkor 125%, viszont én már neccesnek vél(t)em, ennél egy milivel sem merek szélesebbet felrakni - nyomásra azért ügyelek, de mégis.
:prosze:
Ja, megérkeztek a speci gummák mint félhivatalos infó!

én használtam 517-es meg (régi) 317-es mavicon 2,4-es racing ralphot, (durván ballonos) semmi baja nem volt.
ez a felni meg sztem szélesebb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Inkább defektgátló lötyi...
Excavader comp hasonló árba sokkal bejövõsebb (húgom gépén, enyémen WCS/Pro volt), kanyarban, gördülésben és öntisztulásban is jobb.

Jöttem körbenézni mégegyszer méretre, úgy tûnik akkor nem olyan ballonos a kapitány mint a többi speci(?), oké, így 2,2 fele tendálok. Még annyi hogy rutinosabb kollegákat kérdezném hogy mennyire egészséges még ennyire széles gumi ilyen felnin?
Posted Image
nagy: http://img5.tar.hu/m...mg/34892423.jpg több kép aláírásom

Ha ez még sima ügy akkor 125%, viszont én már neccesnek vél(t)em, ennél egy milivel sem merek szélesebbet felrakni - nyomásra azért ügyelek, de mégis.
:prosze:
Ja, megérkeztek a speci gummák mint félhivatalos infó!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Explorer... nekem bevált... mondom ezt egy drótperemes 750g-os Rubena után, aminél sietni kellett haza, nehogy még útközben leeresszen. Na... nekem nem volt annyi defektem vele, mint a Rubenával, pedig itt van királydinnye rendesen. Régen mentem már vele. Szerintem próbáljátok ki a RK-t... nekem nagyon tetszik.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
explórer nekem is van/volt, a szürke közepû.. hát
matt véleménye az igazi
30 fölött lefelé, pl. murván, olyan, mintha csak a jóisten tartana a biciklin
viszont naon olcsó a kevláros is, átlag mászkálásra nem rossz,csak hülyére kell fújni