ha nincs dágvány
elõre NN hátra RR
de ezzel nem mondtam újat
Hát, ha szétszedhetõ szelepes...
Joe bácsi belsõje van vagy 700gramm(legalábbis ezt mondta Luki)... valami Michelin belsõrõl beszélt... utánanézek! Vagy az elég ritka mit takar? Milyen típusokat?
A megfelelõ gumikombót még mindig várom:)!
PBG, könnyebb belsõket nem akarsz? 125g-os Maxxis például? Akkor tudnád kompenzálni a lötyit.
Akkor most felsorolom a gummáimat... Schwalbe NN 2.1(1db), Schwalbe RR(1 db), Conti Race King 2.2(2db), Conti Explorer 2.1(3db;))... Egy Pilis Kupa pályára melyik lenne a legtökéletesebb kombó ezekbõl a gumikból?
Más: Joe bácsi löttye nagyon meggyõzött az expón. Kb. mennyit kell beletölteni? 125ml-es elég 2 keréke, egy szezonra? Milyen belsõbe lehet beletölteni? Sima Kenda presta szelepesbe?
prestásba csak olynba aminek szétszedhetõ szelepe van...elég ritkaAkkor most felsorolom a gummáimat... Schwalbe NN 2.1(1db), Schwalbe RR(1 db), Conti Race King 2.2(2db), Conti Explorer 2.1(3db;))... Egy Pilis Kupa pályára melyik lenne a legtökéletesebb kombó ezekbõl a gumikból?
Más: Joe bácsi löttye nagyon meggyõzött az expón. Kb. mennyit kell beletölteni? 125ml-es elég 2 keréke, egy szezonra? Milyen belsõbe lehet beletölteni? Sima Kenda presta szelepesbe?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
azúgy pont a legszarabb lennemiért jó ha elõl és hátul külömbözõ köpenyek vannak? mondjuk egy furious fred elõl és egy rocket ron hátul milyen lenne?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szia!
Nekem van kettõ. Az új alatt pontosan mit értesz?
Sziasztok!
Bár tudom mi a válasz rá -legtöbben nem szeressék a félterep gumikat-, azért megkérdem.
Nem vett vki véletlenül az új Conti Trafficból? Ha mégis lenne vki, elmondhatná milyen. THX
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ezt biztosan sokan tudják, de azért én is leírom még: a "Bés" MK Conti tényleg egy nagy kalap sz..! Kirepedt egy kanyar utan, de nem kicsit
De rendes volt a boltvezetõ, és kicserélte. Most Speci papucsom van.