Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2009. május 10. - 13:00
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
Írta 2009. május 09. - 23:47
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. május 09. - 22:30
Igen elég sokat bringáztam már a Mátrában is meg máshol is, többféle külsõt kipróbáltam, de még egyik sem szakad ki pár óra után, kõ ide-vagy oda. Különösen egy 2.3-as gumitól nem várnám.
Szerintem is egyszerõen túl van könnyítve, könnyebb mint a 2,1-es, ez 530gr, saját mérés.
abban mas mint a supersonic hogy az 400gramm, a drotos meg 560. ami baratok kozt is eg es fold.
defektvedo szalag es kokemenyre fujva nem olyan gaz? tehat ha csak normalis nyomasra fujod es nincs benne semmi extra vedelem, akkor felorankent defektelsz vagy mi? :wtf:
Bigtibi:
az hogy a belsobol kiszakad a szelep az hogy fugg ossze azzal hogy milyen kulso van fent? :chin:
az meg hogy kiszakad a kulso... nos a Matra eleg koves, de ha ott tekersz akkor te is tudod. ennyi.
ebbol az utobbi par tapasztalatbol en azt szurom le, hogy jo a mintaja ezeknek a King-eknek, de a suly kordaban tartasa erdekeben ki lett sporolva az anyag beloluk.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. május 09. - 00:03
Nekem sima drótos Speed King 2.1-em van, nemtom miben más mint a supersonic.
Pro:
+ viszonylag könnyû gumi, döngölt száraz talajon veszett gyors
+ elég jól mászik
+ bírja a gyors kanyarodást
Kontra:
- könnyû vele defektet szedni, de defektvédõ szalaggal, kõkeményre fújva azért nem olyan gáz
- laza homokon csúszik, kapar
abban mas mint a supersonic hogy az 400gramm, a drotos meg 560. ami baratok kozt is eg es fold.
defektvedo szalag es kokemenyre fujva nem olyan gaz? tehat ha csak normalis nyomasra fujod es nincs benne semmi extra vedelem, akkor felorankent defektelsz vagy mi? :wtf:
Bigtibi:
az hogy a belsobol kiszakad a szelep az hogy fugg ossze azzal hogy milyen kulso van fent? :chin:
az meg hogy kiszakad a kulso... nos a Matra eleg koves, de ha ott tekersz akkor te is tudod. ennyi.
ebbol az utobbi par tapasztalatbol en azt szurom le, hogy jo a mintaja ezeknek a King-eknek, de a suly kordaban tartasa erdekeben ki lett sporolva az anyag beloluk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. május 08. - 21:00
A gondom a következõ. Mindkét gumi használat közben elfordul a felniken ( sun ds 2 xc) ha 2,5 barnal alacsonyabb nyomással használom, sorra szakadnak ki a szelepnél a belsõk.
Találkoztatok már ilyennel?
A s.k. 2.3 a Mátrában kb. öt órás használat után az oldalán kiszakadt :-( A kb. két centis résen mogyorónyi gombócban bújt ki a belsõ. Még jó, hogy megálltam fényképezni és észrevettem!
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. május 08. - 20:47
Elméletileg nem.lehet még kapni Ritchey Z Max 2.1-es drótperemes gumit?Webshopokban melyikben?A Z Max Evolution nekem nagyon nem bejövõs.
Talán valamelyik boltban porosodik 1-2 darab.
Pedig nagyon jó gumi. Ha lenne belõle könnyebb, számomra az lenne a tökéletes maratonozós gumi hátra.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 08. - 20:47
Írta 2009. május 08. - 20:42
Pro:
+ viszonylag könnyû gumi, döngölt száraz talajon veszett gyors
+ elég jól mászik
+ bírja a gyors kanyarodást
Kontra:
- könnyû vele defektet szedni, de defektvédõ szalaggal, kõkeményre fújva azért nem olyan gáz
- laza homokon csúszik, kapar
Speed King Supersonic vagy Rocket Ron? (Mindkettõ 2.1-es méretben.)
Elõnyök, hátrányok, tapasztalatok, minden jöhet!
Írta 2009. május 08. - 19:32
Írta 2009. május 07. - 21:05
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. május 07. - 21:01
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. május 07. - 18:16
választ köszi elöre
Írta 2009. május 05. - 18:12
Írta 2009. május 05. - 18:10
Írta 2009. május 05. - 17:51
naaggyon remélem..
Írta 2009. május 05. - 17:47
Tudja-e valaki, hogy Budapesten (vagy valahol az Érd-Gödöllõ tengelyen) melyik kerékpárboltban lehet kapni
Schwalbe City Jet 26"*1,5-ös gumit, lehetõleg a sárga oldalfalút? (Monti 26".)
Más, méretben egyébként megfelelõ slickgumi nem jó, mert eredeti állapotában szeretném helyreállítani a Kettler Citybike-omat. (Ezért is kéne a sárga oldalfal.)
Az ebike-on elvileg lehet rendelni, de ezt most boltban szeretném megvenni, az nem tartozik ide, hogy miért.
Írta 2009. május 05. - 17:28
Az a gumi amit mutattál szerintem tényleg csak nagyon könnyû terepre való sziklát ne:no: mutass neki mert megijed és elcsúszik:Dén tegnap gyakorlásként az egyik város melletti erdõben gyakoroltam, és birta a terepet, a veszélyes lejtõket meg a sok helyen lévõ 4-5cm-es homokot, igaz csak felfele volt kényelmetlen homokon, de amugy jól bírta.
nem e tudja valaki hogy a Zemplénben milyen a talaj mostanság vagy általában? (azonkívül hogy poros vagy sáros)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. május 05. - 17:22
Elõnyök, hátrányok, tapasztalatok, minden jöhet!
Írta 2009. május 05. - 14:40
Attól függ, milyen hegy... ha ilyen füves, döngölt utas fölfelék/lefelék vannak, akkor elmegy... szerintem máshova ne nagyon használd!(egyébként a virsligumiba sem megy bele minden szög...)
én tegnap gyakorlásként az egyik város melletti erdõben gyakoroltam, és birta a terepet, a veszélyes lejtõket meg a sok helyen lévõ 4-5cm-es homokot, igaz csak felfele volt kényelmetlen homokon, de amugy jól bírta.
nem e tudja valaki hogy a Zemplénben milyen a talaj mostanság vagy általában? (azonkívül hogy poros vagy sáros)
Írta 2009. május 05. - 11:58

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére