Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Valakinek tapasztalata, véleménye a Specialized Eskar gumihoz akad?

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
2.3-as gumi ds2xc felnire biztos hogy jo otlet? szerintem azert fordul le. [tul keskeny a felni profilja]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Úgy van köze egymáshoz, hogy amikor a külsõ elfordul a felnin viszi magával a belsõt, de azt a szelep nem engedi egy pontnál tovább, így a szelepnél enged-szakad a belsõ...

Igen elég sokat bringáztam már a Mátrában is meg máshol is, többféle külsõt kipróbáltam, de még egyik sem szakad ki pár óra után, kõ ide-vagy oda. Különösen egy 2.3-as gumitól nem várnám.

Szerintem is egyszerõen túl van könnyítve, könnyebb mint a 2,1-es, ez 530gr, saját mérés.

abban mas mint a supersonic hogy az 400gramm, a drotos meg 560. ami baratok kozt is eg es fold.

defektvedo szalag es kokemenyre fujva nem olyan gaz? tehat ha csak normalis nyomasra fujod es nincs benne semmi extra vedelem, akkor felorankent defektelsz vagy mi? :wtf:

Bigtibi:

az hogy a belsobol kiszakad a szelep az hogy fugg ossze azzal hogy milyen kulso van fent? :chin:

az meg hogy kiszakad a kulso... nos a Matra eleg koves, de ha ott tekersz akkor te is tudod. ennyi.

ebbol az utobbi par tapasztalatbol en azt szurom le, hogy jo a mintaja ezeknek a King-eknek, de a suly kordaban tartasa erdekeben ki lett sporolva az anyag beloluk.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nekem sima drótos Speed King 2.1-em van, nemtom miben más mint a supersonic.
Pro:
+ viszonylag könnyû gumi, döngölt száraz talajon veszett gyors
+ elég jól mászik
+ bírja a gyors kanyarodást

Kontra:
- könnyû vele defektet szedni, de defektvédõ szalaggal, kõkeményre fújva azért nem olyan gáz
- laza homokon csúszik, kapar

abban mas mint a supersonic hogy az 400gramm, a drotos meg 560. ami baratok kozt is eg es fold.

defektvedo szalag es kokemenyre fujva nem olyan gaz? tehat ha csak normalis nyomasra fujod es nincs benne semmi extra vedelem, akkor felorankent defektelsz vagy mi? :wtf:

Bigtibi:

az hogy a belsobol kiszakad a szelep az hogy fugg ossze azzal hogy milyen kulso van fent? :chin:

az meg hogy kiszakad a kulso... nos a Matra eleg koves, de ha ott tekersz akkor te is tudod. ennyi.

ebbol az utobbi par tapasztalatbol en azt szurom le, hogy jo a mintaja ezeknek a King-eknek, de a suly kordaban tartasa erdekeben ki lett sporolva az anyag beloluk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Ha már a márkánál tartunk. Egy szezont mentem speed king 2.1-el, max. elégedett vagyok vele. Most igen-igen baráti áron hozzá jutottam egy-egy garn. race k. 2.2, ill. speed k. 2.3-hoz, minkettõ hajtogatós.
A gondom a következõ. Mindkét gumi használat közben elfordul a felniken ( sun ds 2 xc) ha 2,5 barnal alacsonyabb nyomással használom, sorra szakadnak ki a szelepnél a belsõk.
Találkoztatok már ilyennel?

A s.k. 2.3 a Mátrában kb. öt órás használat után az oldalán kiszakadt :-( A kb. két centis résen mogyorónyi gombócban bújt ki a belsõ. Még jó, hogy megálltam fényképezni és észrevettem!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

lehet még kapni Ritchey Z Max 2.1-es drótperemes gumit?Webshopokban melyikben?A Z Max Evolution nekem nagyon nem bejövõs.

Elméletileg nem.
Talán valamelyik boltban porosodik 1-2 darab.
Pedig nagyon jó gumi. Ha lenne belõle könnyebb, számomra az lenne a tökéletes maratonozós gumi hátra.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Végülis a Speed King lesz.

Köszi!

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Nekem sima drótos Speed King 2.1-em van, nemtom miben más mint a supersonic.
Pro:
+ viszonylag könnyû gumi, döngölt száraz talajon veszett gyors
+ elég jól mászik
+ bírja a gyors kanyarodást

Kontra:
- könnyû vele defektet szedni, de defektvédõ szalaggal, kõkeményre fújva azért nem olyan gáz
- laza homokon csúszik, kapar

Speed King Supersonic vagy Rocket Ron? (Mindkettõ 2.1-es méretben.)
Elõnyök, hátrányok, tapasztalatok, minden jöhet!

Hegyibringás = Kerekes Jeti

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
lehet még kapni Ritchey Z Max 2.1-es drótperemes gumit?Webshopokban melyikben?A Z Max Evolution nekem nagyon nem bejövõs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Rob, lesz/van speci tubeless lötyi (mármint itthó elérhetõ) ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
simán jó lesz rá a mostani

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lakoszabi

lakoszabi

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szeretnék venni egy 34mm széles Rodi Excalibur DH Disc (ipari csapágyas) elsõ keréket és mekkora gumit ajánlatok bele most nekem van egy 2.35-ös gumim az jó vagy nagyobb kellene bele
választ köszi elöre

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
köszönömköszönöm!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Persze... én 1,00/1,25-ös belsõt használok az 1,4-es gumihoz, és teljesen rendben van.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
2.35-ös syncros xc lite tube szeretni fogja a 2.4-es conti MK-t..?
naaggyon remélem..:)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Sziasztok!

Tudja-e valaki, hogy Budapesten (vagy valahol az Érd-Gödöllõ tengelyen) melyik kerékpárboltban lehet kapni
Schwalbe City Jet 26"*1,5-ös gumit, lehetõleg a sárga oldalfalút? (Monti 26".)
Más, méretben egyébként megfelelõ slickgumi nem jó, mert eredeti állapotában szeretném helyreállítani a Kettler Citybike-omat. (Ezért is kéne a sárga oldalfal.)
Az ebike-on elvileg lehet rendelni, de ezt most boltban szeretném megvenni, az nem tartozik ide, hogy miért.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

én tegnap gyakorlásként az egyik város melletti erdõben gyakoroltam, és birta a terepet, a veszélyes lejtõket meg a sok helyen lévõ 4-5cm-es homokot, igaz csak felfele volt kényelmetlen homokon, de amugy jól bírta.

nem e tudja valaki hogy a Zemplénben milyen a talaj mostanság vagy általában? (azonkívül hogy poros vagy sáros):D

Az a gumi amit mutattál szerintem tényleg csak nagyon könnyû terepre való sziklát ne:no: mutass neki mert megijed és elcsúszik:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Speed King Supersonic vagy Rocket Ron? (Mindkettõ 2.1-es méretben.)
Elõnyök, hátrányok, tapasztalatok, minden jöhet!

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Attól függ, milyen hegy... ha ilyen füves, döngölt utas fölfelék/lefelék vannak, akkor elmegy... szerintem máshova ne nagyon használd!(egyébként a virsligumiba sem megy bele minden szög...)

én tegnap gyakorlásként az egyik város melletti erdõben gyakoroltam, és birta a terepet, a veszélyes lejtõket meg a sok helyen lévõ 4-5cm-es homokot, igaz csak felfele volt kényelmetlen homokon, de amugy jól bírta.

nem e tudja valaki hogy a Zemplénben milyen a talaj mostanság vagy általában? (azonkívül hogy poros vagy sáros):D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jó külsõ nagyon. Sztem ne hagyd, h lebeszéljenek róla! (a rubenáról)