Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2009. May 10. - 22:26
joe bácsis cucból 60-80 ml kell kerekenként.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 10. - 22:11
Nekem a defektstopnál csak az nem tetszett hogy azt mondták 200gr kell egy kerékbe az már majd fél kiló a kettõnél:scared:
Üdv.
Én emileztem velük és meg kérdeztem hogy mégis mennyit kellene adagolnom ebbõl a csodaszerbõl 2 db 26x2,2-es méretü kerékbe ill gumiabroncsba,és nekem azt írták vissza hogy elég ha 1 db flakont(380ml) veszek és kerekekként 150 ml-ert beletõltök,de hogy ha nem vagyok grammániás,(márpedig nem vagyok) akkor akár 190 ml-ert is lehet tõlteni kerekekként.:wtf:
Szerintem egy próbát megér a tõrténet.
Posted 2009. May 10. - 21:13
Olyan problémám van, hogy a Kelly's Cobra 2.0 -s külsõ gumim eléggé elkopott és szeretnék venni helyette valami olyat ami egy kicsit jobban tapad, mert ezzel sokszor neccesnek érzetem a közlekedést kavicsos talajon. Tudnátok tanácsolni valami megfelelõt? Elsõsorban városban és enyhébb terepen használnám.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Posted 2009. May 10. - 20:40
2.3-as gumi ds2xc felnire biztos hogy jo otlet? szerintem azert fordul le. [tul keskeny a felni profilja]
Én nem másod osztályúnak vettem. A kedvenc vidéki bringás boltomban ott lógott a falon, és rákérdeztem. Idézem: Xc-sek nem vesznek ilyen széleset, dh-sok meg nem vesznek ilyen keskenyet, ezért nem veszi meg senki, egyébként meg téves szállításból adódóan került a boltba. Amennyiért ideadták annyit meg nekem megért. Vagy mégse, mint azt a helyzet mutatja.
egyébként ezek a 2. osztályú gumik nagyon gázak?nézegettem én is,de helyette 2db 1. osztályút rendeltem.azóta is várom...
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2009. May 10. - 20:17
Egyébként Joe tejem van.
Posted 2009. May 10. - 20:08
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. May 10. - 20:03
Köszi a válaszokat!
Egyébként nekem is ki van szakadva mindkét Continental Race King 2.2-esem.
Holnap veszem meg a Continental Speed King Supersonic 2.1-eseket... 410, és 425g... lötyivel, meg 110grammos belsõkkel lesz:).
Üdv.Csak egy kérdés:melyik vagy milyen lötyit rakol bele?
Én holnap veszek 2 flakonnal ebbõl az új Defektstop nevü defektmentesítõbõl,kíváncsi vagyok mit tud mert amit a bringaexpón tartott bemutatón láttam elég meggyõzõ volt.:scared:
Posted 2009. May 10. - 20:01
"másodosztályú"
ez azért lehet oka sokmindennek
nem mindegyik kilóra eladott külsönek van csak esztétikai hibája.
Nekem így is megéri, mert ha kiszakad, akkor megvarrom.
Posted 2009. May 10. - 19:25
Egyébként nekem is ki van szakadva mindkét Continental Race King 2.2-esem.
Holnap veszem meg a Continental Speed King Supersonic 2.1-eseket... 410, és 425g... lötyivel, meg 110grammos belsõkkel lesz:).
Posted 2009. May 10. - 19:18
egyébként ezek a 2. osztályú gumik nagyon gázak?nézegettem én is,de helyette 2db 1. osztályút rendeltem.azóta is várom...
Szerintem nagyon gáz. Vettem 2008-as Continental Traffic -ot másodosztályút kettõt. Elvitték a gyerekek papírgyûjtéskor. Szerencsére gumit is gyûjtöttek.
Schwalbe Marathon XR -t használ valaki? Érdekelne a véleménye.
Posted 2009. May 10. - 18:50
Posted 2009. May 10. - 18:41
"másodosztályú"Volt 2db 2,1"-os másodosztályú Speedkingem, mindkettõ kiszakadt, ráadásul a gödöllõi-dombságban, pedig itt aztán tényleg nincs kõ.
ez azért lehet oka sokmindennek
nem mindegyik kilóra eladott külsönek van csak esztétikai hibája.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 10. - 18:30
Posted 2009. May 10. - 16:22
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. May 10. - 13:00
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
Posted 2009. May 09. - 23:47
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 09. - 22:30
Igen elég sokat bringáztam már a Mátrában is meg máshol is, többféle külsõt kipróbáltam, de még egyik sem szakad ki pár óra után, kõ ide-vagy oda. Különösen egy 2.3-as gumitól nem várnám.
Szerintem is egyszerõen túl van könnyítve, könnyebb mint a 2,1-es, ez 530gr, saját mérés.
abban mas mint a supersonic hogy az 400gramm, a drotos meg 560. ami baratok kozt is eg es fold.
defektvedo szalag es kokemenyre fujva nem olyan gaz? tehat ha csak normalis nyomasra fujod es nincs benne semmi extra vedelem, akkor felorankent defektelsz vagy mi? :wtf:
Bigtibi:
az hogy a belsobol kiszakad a szelep az hogy fugg ossze azzal hogy milyen kulso van fent? :chin:
az meg hogy kiszakad a kulso... nos a Matra eleg koves, de ha ott tekersz akkor te is tudod. ennyi.
ebbol az utobbi par tapasztalatbol en azt szurom le, hogy jo a mintaja ezeknek a King-eknek, de a suly kordaban tartasa erdekeben ki lett sporolva az anyag beloluk.
Posted 2009. May 09. - 00:03
Nekem sima drótos Speed King 2.1-em van, nemtom miben más mint a supersonic.
Pro:
+ viszonylag könnyû gumi, döngölt száraz talajon veszett gyors
+ elég jól mászik
+ bírja a gyors kanyarodást
Kontra:
- könnyû vele defektet szedni, de defektvédõ szalaggal, kõkeményre fújva azért nem olyan gáz
- laza homokon csúszik, kapar
abban mas mint a supersonic hogy az 400gramm, a drotos meg 560. ami baratok kozt is eg es fold.
defektvedo szalag es kokemenyre fujva nem olyan gaz? tehat ha csak normalis nyomasra fujod es nincs benne semmi extra vedelem, akkor felorankent defektelsz vagy mi? :wtf:
Bigtibi:
az hogy a belsobol kiszakad a szelep az hogy fugg ossze azzal hogy milyen kulso van fent? :chin:
az meg hogy kiszakad a kulso... nos a Matra eleg koves, de ha ott tekersz akkor te is tudod. ennyi.
ebbol az utobbi par tapasztalatbol en azt szurom le, hogy jo a mintaja ezeknek a King-eknek, de a suly kordaban tartasa erdekeben ki lett sporolva az anyag beloluk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 08. - 21:00
A gondom a következõ. Mindkét gumi használat közben elfordul a felniken ( sun ds 2 xc) ha 2,5 barnal alacsonyabb nyomással használom, sorra szakadnak ki a szelepnél a belsõk.
Találkoztatok már ilyennel?
A s.k. 2.3 a Mátrában kb. öt órás használat után az oldalán kiszakadt :-( A kb. két centis résen mogyorónyi gombócban bújt ki a belsõ. Még jó, hogy megálltam fényképezni és észrevettem!
Posted 2009. May 08. - 20:47
Elméletileg nem.lehet még kapni Ritchey Z Max 2.1-es drótperemes gumit?Webshopokban melyikben?A Z Max Evolution nekem nagyon nem bejövõs.
Talán valamelyik boltban porosodik 1-2 darab.
Pedig nagyon jó gumi. Ha lenne belõle könnyebb, számomra az lenne a tökéletes maratonozós gumi hátra.
A sebesség mindent megold.

Sign In
Create Account

Back to top