http://ebike.hu/term...coll-mtb/12750/
két amatõr kérdés:)
joe bácsi defektgátló lötyijét szingõs belsõbe bele lehet nyomatni?ill. ha benne van,és külsöt szeretnék cserélni,és leengedem a belsõt ugye nem fogja kiszorni magából?
bocsi a luzer kérdésekért:D
köszönöm!
két amatõr kérdés:)
joe bácsi defektgátló lötyijét szingõs belsõbe bele lehet nyomatni?ill. ha benne van,és külsöt szeretnék cserélni,és leengedem a belsõt ugye nem fogja kiszorni magából?
bocsi a luzer kérdésekért:D
köszönöm!
akartam javasolni, hogy szélesebb gumit vegyél de mire végigolvastam rájöttem, hogy erre jutottál te is.
a homokban amugy a mélyebb mintázat segit, de az nincs jó hatással a gördülési ellenállásra (sarkítok, de ez a lényeg) szóval mindenképpen kompromisszummal kell élned.
van 700x35C méertû cx comp-unk (3900 huf, drótos) vagy a másik véglet 700x35C racing ralph (340g hajtogatós triple nano, 14900 huf) de amit ajánlanék szivem szerint, bár nem tudom homokon hogy viselkedik trekkingen, de montin egy jóindulatú általános külsõ, a 700x35C smart sam, van (azt hiszem)hajtogatós performance kivitelben 5900 kisker.
esetleg specialized houffalize cx 7900-ért (link)
a többiek majd ajánlanak valami olyasmit is, amit nem mi forgalmazunk
gondolkodom egy eskaron elsõ kerékre, (ha van itthó 2bliss) de nem kisérleteznék más löttyel
A sebesség mindent megold.
Rob, lesz/van speci tubeless lötyi (mármint itthó elérhetõ) ?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
akartam javasolni, hogy szélesebb gumit vegyél de mire végigolvastam rájöttem, hogy erre jutottál te is.
a homokban amugy a mélyebb mintázat segit, de az nincs jó hatással a gördülési ellenállásra (sarkítok, de ez a lényeg) szóval mindenképpen kompromisszummal kell élned.
van 700x35C méertû cx comp-unk (3900 huf, drótos) vagy a másik véglet 700x35C racing ralph (340g hajtogatós triple nano, 14900 huf) de amit ajánlanék szivem szerint, bár nem tudom homokon hogy viselkedik trekkingen, de montin egy jóindulatú általános külsõ, a 700x35C smart sam, van (azt hiszem)hajtogatós performance kivitelben 5900 kisker.
esetleg specialized houffalize cx 7900-ért (link)
a többiek majd ajánlanak valami olyasmit is, amit nem mi forgalmazunk
akartam javasolni, hogy szélesebb gumit vegyél de mire végigolvastam rájöttem, hogy erre jutottál te is.szeretnem segitsegeteket kerni.
van egy 28as cube crosstrekking bringam. toltesen, erdoben, varosban szoktam vele tekerni eleg vegyes terepen. eddig nagyon bevalt a rajta levo schwalbe cx comp gumi, viszont par hete egy olyan kornyeken bringazom, ahol nagyon kiszamithatatlan. gyornel a szentivan melletti erdoben eleg homokos a talaj, par cm, nehol pedig meg melyebb. dongolt talajon, kavicson meg sose hagyott cserben, viszont ha par cm homok van a terepen, olyan mintha jegre mennek vele. ratesz egy lapattal, hogy eleg nagy bringa, magas sulyponttal es nem igazan fordulekony.
tisztaban vagyok vele, hogy nem ilyen terepre valo a bringa - igazabol csak azt szeretnem kikuszobolni, hogy ne veszitse el hirtelen a tapadast, es ne valjon iranyithatatlanna. mar szinte parazok ilyen helyeken, hogy nehogy fejre alljak vele - ahol homokos es kicsit van dolesszoge a terepnek, azonnal kimegy az eleje. tudnatok valami olyan alkalmasabb gumit, ami aszfalton alacsony gordulesi ellenallasu, de nem jon zavarba ilyen terepen sem? vagy ez a vekony gumi miatt total eselytelen?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mérd már le légyszives hogy mennyit nyom egy flakon defektstop mert sanda gyanum hogy lényegesen nehezebb lehet mint a viz és akkor lehet hogy veri még a fél kilot is a két kerékbe valóÜdv.
Én emileztem velük és meg kérdeztem hogy mégis mennyit kellene adagolnom ebbõl a csodaszerbõl 2 db 26x2,2-es méretü kerékbe ill gumiabroncsba,és nekem azt írták vissza hogy elég ha 1 db flakont(380ml) veszek és kerekekként 150 ml-ert beletõltök,de hogy ha nem vagyok grammániás,(márpedig nem vagyok) akkor akár 190 ml-ert is lehet tõlteni kerekekként.:wtf:
Szerintem egy próbát megér a tõrténet.
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy a Kelly's Cobra 2.0 -s külsõ gumim eléggé elkopott és szeretnék venni helyette valami olyat ami egy kicsit jobban tapad, mert ezzel sokszor neccesnek érzetem a közlekedést kavicsos talajon. Tudnátok tanácsolni valami megfelelõt? Elsõsorban városban és enyhébb terepen használnám.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy a Kelly's Cobra 2.0 -s külsõ gumim eléggé elkopott és szeretnék venni helyette valami olyat ami egy kicsit jobban tapad, mert ezzel sokszor neccesnek érzetem a közlekedést kavicsos talajon. Tudnátok tanácsolni valami megfelelõt? Elsõsorban városban és enyhébb terepen használnám.
Elõre is köszönöm a segítséget!