user error
Szintén Sportcontact, 2 szezont már túlélt, napi szinten használva március és november között, ÉS még nem kopott el a gumi ÉS még nem kaptam vele defektet. És jó haladós
user error
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
valamint ha 2.1-es monti gumirol valtasz 1.3-as slickre, akkor lejjebb fog kerulni a kozepcsapagyhaz. eszrevehetoen. kanyarban koppano pedal es hasonlo elmenyek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tehát akkor kizárólag száraz útviszonyokhoz ajánlott?! Evvel csak annyi a baj, hogy nem igazán tudom kiszámolni az idõjárást mikor reggel elindulok és a meteorológusoknak sem igazán hiszek. Mások tapasztalatai?
De...esoben iszonyatosan csuszik az aszfalton is. Egyebkent jo kis halados gumma. Nekem az 1,3-as volt.
Sziasztok,
Városba szeretném az 1,9-es Conti DoubleFighter II külsõim Conti SportContact-ra cserélni. Van valakinek ezekkel tapasztalata? 26x1,6-os vagy 1,3-as méretben venném. A DFII jól gördül, van némi profilja is. A SC, szinte tükör, profilja megijeszt egy kicsit. Nem csúszik ez nedves aszfalton kanyarban, útfestésen, sínen vagy csatornafedélen?
Elõre is köszi!
az nagyon gáz ha hátra elsõ (erõsített, 60a keménységû) miniont használnék versenyezni?
mért van amúgy minionból külön elsõ meg hátsó?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mintázatukban nem látsz eltérést ?
jobban megnézed rájössz...
mintázatukban nem látsz eltérést ?az nagyon gáz ha hátra elsõ (erõsített, 60a keménységû) miniont használnék versenyezni?
mért van amúgy minionból külön elsõ meg hátsó?