Én nem tudom, hogy ezeknek a teszteknek külső szempontjából van-e értelme. Laboratóriumi körülmények között ha minden külsőt ugyan azon a felnin mérnek meg akkor azon a felnin, azokkal a beállításokkal (nyomás pl) kapunk összehasonlítható értékeket amiből lehet következtetni valamire. Ezeket az Addix külsőket biztosan nem 17 mm-es felnikre tervezték már, viszont ha 22-23 mm-es felnikkel teszteltek volna akkor nem lehetne összehasonlítani tisztességesen a régi modellekkel (és a többi tesztelt modellel) hiszen akkor meg azt követelné sok olvasó, hogy a régi gumikat teszteljék le széles felnivel
. Én Evo RaRo és RaRa Speed külsőket hajtok és nagyon kedvelem őket tehát a teszt eredménye nem érdekel amúgy és nem is fáj. Előre Speedgrip-et vettem volna de nem lehetett kapni. Nevetséges amit az elmúlt hónapokban műveltem a külsők cserélgetésével (a sok pénzről nem is beszéljünk) most nyugodtam meg, hogy ismét a jól bevált modellek vannak fent elöl és hátul is. Abszolút egyén függő, hogy kinek mi jön be, a kerékpározási stílustól a tudásig, nyomásig, felni szélességig, terepig, minden befolyásoló tényező. A Race King-et nem szerettem, itt sokan használják nagy megelégedéssel. Van a fórum olyan user aki 1.2-1.3 barral megy és belsővel (én még TL sem megyek ennyivel), biztosan más szempontokat vesz figyelembe mint amit a teszt gép
. Nem tudom ki mit tud levonni abból, hogy az egyik gumi a másiknál gördülési szempontból milyen, hiszen lehet egy kanyarban vagy egy technikás emelkedőn a sokszorosát hozza vissza.
Egy adott méretű autóguminál talán nincs ennyi változó, hiszen senki nem jár 1.2 barral például.
Szóljatok, ha rosszul látom!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére