Hát ez érdekes. Panaszt tettem a boltosmnak az elforgásról, aki jelezte a nagykernek. Még nem találkoztak ilyennel , valamint a gumira nincs garancia ?!
Nekem az idén vásárolt race king 2,2 és a 2,3 speed king is elfordult a sun ds2 xc felnin, és egyik sem futott egyenesen. A mavic felnin elõször jónak tünt a race, de a történtek alapján úgy tûnik mégse az igazi.
Az elõbbi kettõnek az oldalfala tényleg hártya vékony, a speed king 2,3 rövid használat után ki is szakadt az oldalán a Mátra közepén, a race kingen meg 2-300 k után van egy 2-3 mm-es szakadás ahol kilátszik a belsõ.
De, hogy jót is írjak,van nekem 2,1 ill. 2,3 speed king protection is egy-egy garn.. Egyikkel sincs semmi baj , gyönyörûen futnak, nem fordulnak el,a 2,3 kibírta a bikeparkot is és meg se látszik rajta.
biztos van olyan is, ami csak szépspghibás
de elég sok panasz volt felnin "elforgó" cuccra, az hogy üt az mindenneapos (az mondjuk sztem kevéssé lényeges) volt itt "túlsütött" széria MK ami szétdurrant....
szerintem ezekért régen fizettek hogy a veszélyes hulladékos cég elvigye, mígnem Hansi rájött hogy cca önköltségi áron még a Balkánra eladható ![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)