Latex belsõvel, fõleg az elején, gyakran volt olyan érzésem, hogy defektem van, pedig nem. Gondolom, az állagából adódóan viselkedik másképp, de olyat én se éreztem, hogy megváltozott volna a külsõ tapadása.
Szokásos utamban 2 olyan párméteres rész van ahol ferde rücskös csúszós sziklás részen megyek át, ott jobbnak éreztem (relatív sok nyomással).
Lehet beképzeltem, passz. De a komfort része nem hiszem hogy az lett volna (akkor hátul 3b elöl 2,5b-al jártam), fõleg butilra visszaváltáskor éreztem a jobban különbséget.
szerk: Kala, nem lesz jobb tõle a külsõ vagy vmi; de szvsz azonos nyomáson kézzel ellenõrizve a latexes mindig puhábbnak tûnt; ezért is szoktam rá hogy órával mérjem a nyomást. Mindig így tûnt, ettõl mondjuk még tévedhetettem; és lehet ettõl véltem/hittem jobb idomulást a gumitól.
Közben reméltem hátha sok ust-sítés végzõ mesél a difirõl, de hát nem:). Mert így kezd úgy tûnni mintha nem lenne olyan marha sok elõnye a tömlõmentesítésnek. Mindegy, ha nem drágán hozzák kipróbálom oszt joccakát.
+1 Dr Sludge 1 év múlva is még elmegy, de 2 után vszínû cserélni kell (legalábbis ahogy olvasom hogy évente kéne ezeket cserélni?!) mert nem olyan szilárdra köt már. Lassú defektemet is azért nem tudta rendesen tömíteni mert eléggé magasan az oldalfalom kaptam a tüskét.