CST külsõkrõl van valakinek tapasztalata? az árukból ítélve nem várnék tõlük sokat, bár a minták elég jónak tûnnek. de állítóleg jobbak, mint amennyibe kerülnek
Saját CST-s tapasztalataimról
írtam korábban, és továbbra is elégedett vagyok ezzel a ~2.1 széles C1455-tel a hóban. Most szombaton tekertem egy ~29 km-es túrát Normafa és a János-hegy környékén, ismét egész jól teljesítettek. 6-8 alkalommal tekertem már hóban, többször Nobby Nic-kel, na az érzésre valamivel jobban harap a letaposott hóban, csak ugye az nem 2e Ft/db.

Annyival egészíteném ki a korábban írottakat, hogy porhóban inkább csak sík terepen használható és max. 15 cm-ig - de erõnlét ide is kell, és nem kicsit. Igazán jól a letaposott havon teljesít, de szerintem ez igaz a többi erõsebb mintázatú gumira is. A hétvégi tekerésnél annyit figyeltem még meg, hogy míg nyáron egy 20 fokos emelkedõn egész könnyedén felmegyek ezzel, addig 12-15 fokos emelkedõn (mily meglepõ

) gyakran le kellett most szállnom még akkor is, ha a jól letaposott sávon próbáltam felkapaszkodni. Lehet, hogy 2.25, vagy inkább 2.3-2.4 széles, hasonló vagy ennél ritkább, de nagy bordákkal tarkított mintázat lenne az ideális a mostani körülmények közé. Biztosan akad ilyen is a CST kínálatában.