a friss hóba nem sok jó gumi van
a szögesek is inkább letaposott hóba vagy jégbe valók.
Friss hóba szerintem a minél vastagabb bütykös gumi a jó. Méreténél fogva nem tud annyira megsûlyedni.
a friss hóba nem sok jó gumi van
a szögesek is inkább letaposott hóba vagy jégbe valók.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A csavar egyáltalán nem hosszú, pont jó.Rövidebbet akartam, de gondoltam hóba jobb lesz a hosszabb és így is lett.A belsõ és a gumi közé tûzoltócsövet tettem kettévágva úgyhogy semmi baja.A csavarok nem szakadnak ki és nem is hajlanak, pedig mentem vele már vagy egy km-t aszfalton.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Tegnap 3 óra alatt csináltam szögesgumit, kicsit elfáradtam.210 csavar/gumi. 3x16-os csavart használtam és iszonyat jó. Túl jól tapad:D Ha érdkel valakit teszek fel képet is.
Izomtéridõninja-geológus!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."