A tûzoltó tömlõ megoldás pedig atombiztos.
Bár szerintem is elég lett volna rövidebb csavar, ezzel jó idõben simán szántani lehet!
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
A csavar egyáltalán nem hosszú, pont jó.Rövidebbet akartam, de gondoltam hóba jobb lesz a hosszabb és így is lett.A belsõ és a gumi közé tûzoltócsövet tettem kettévágva úgyhogy semmi baja.A csavarok nem szakadnak ki és nem is hajlanak, pedig mentem vele már vagy egy km-t aszfalton.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Tegnap 3 óra alatt csináltam szögesgumit, kicsit elfáradtam.210 csavar/gumi. 3x16-os csavart használtam és iszonyat jó. Túl jól tapad:D Ha érdkel valakit teszek fel képet is.
Izomtéridõninja-geológus!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
a contikat nem tudom a Ralph hátul olyan 3-4 ezret bír . Ronom nem volt, de elõl nem hiszem hogy túlzottan kopna, elõl nekem Nobby Nic volt azon ilyen 3-4 K alatt nincs számottevõ kopás.Melyik a kevésbé kopós gumipáros?
1. Elõre: Schwalbe Rocket Ron Evo 2,25" / hátra: Racing Ralph Evo 2,25"
2. Elõre: Conti MountainKing Supersonic 2,2" / hátra: RaceKing Supersonic 2,2"
Kopáson kívül érdekelne, hogy melyik tart jobban kanyarban?
Az említett Conti párost sima kevláros "B" minõségben használtam, azzal elégedett voltam. Sosem volt Schwalbém, azt nem ismerem.
egy ötlet: megteheted azt is, hogy elõre "rendes" külsõt teszel, hátra mehet semislick is.
ami nekem bevált elöl, a conti MK SS (2.4) gondolom, a 2.2 még könnyebb és hasonlóan jó. hátra: speci FT LK vagy a zorg által mutatott conti twister, esetleg schwalbe hurrican gx, conti RK, bár utóbbiak nem kimondottan könnyûek. ha sárban nem mész, nagy baj nem lehet, viszont jókat driftelhetsz terepen.a mászó képességeket meg kimondottan jól lehet fejleszteni ilyen gumival, egy-két szezon és ott is fogsz találni tapadást, ahol korábban nem is hitted volna. próbáltam.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Continental Twister Supersonic 26×1.9A fentebb említett gumik számomra nem biztos hogy nyerõek, mivel aszfalton hamarabb tönkremennek.
A mondatom nem is erre irányult.
Hanem arra, hogy a maxxis Flyweight belsõ bírja a 2.25 ös gumit.
Az, hogy miért akarok könnyû gumit legyen az én dolgom.
Zorg:
Melyik típus volt ez pontosan?
"Continental Supersonic külsõimmel"