Szép idõ van Degecen?Ha Danténál nem égett még ki akkor itthon senkinél nem fog.
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Szép idõ van Degecen?Ha Danténál nem égett még ki akkor itthon senkinél nem fog.
Ha Danténál nem égett még ki akkor itthon senkinél nem fog.A latex belsöket kizárólag tárcsafékes kerekekhez ajánlom.
Hosszú lejtözés/fékezés közben a felmelegedett felni képes kiégetni a latex belsöt. Láttam ilyen esést, ezért irom.
A sebesség mindent megold.
akik hasznalnak latexet: csak versenyzesre hasznaljatok (alkalmankent), vagy allandojelleggel?
azt hittem vmi mas kell hozza, mert nem lehet vulkanizalni, vagy ilyesmi. koszi az infokat.
probaltam kicsit utanaolvasni: a vittoriat szidjak, a michelint vagy nagyon dicserik, vagy nagyon szidjak
ugy latszik megosztja a nepet a latex dolog.
akik hasznalnak latexet: csak versenyzesre hasznaljatok (alkalmankent), vagy allandojelleggel?
azt hittem vmi mas kell hozza, mert nem lehet vulkanizalni, vagy ilyesmi. koszi az infokat.
milyen típusú latexet használtok?most én is elgondolkodtam a beszerzésén.eddig amit találtam az a vittoria,és a michelin
Ragasztani ugyanúgy tudod mint a hagyományosat.
Amennyiben mégis átszúrná a belsõt a tüske nagyon nagy valószinüséggel csak otthon fogod észre venni másnap reggel (Vagy akkor sem) mert sokkal rugalmasabb mint a butil és egyszerûen olyan finoman rátapad a tüskére hogy alig ereszt el levegõt, a tömege meg szerintem 100-120gr lehet.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
125g/126g/127g/133g a tömege a 4 latex belsõmnek.... a tömege meg szerintem 100-120gr lehet.
A sebesség mindent megold.
Ragasztani ugyanúgy tudod mint a hagyományosat.asszem akkor kiprobalom, ha az aran tulteszem magam
a bringa tomege nagyon nem erdekelt amugy sose, de a forgo tomegre erdemes kolteni.
ez alapjan csak elonyei vannak egy kommersz belsohoz kepest. vagy a rendszeres fujason kivul van vmi mas?
ugyanugy lehet puderezni? vagy nem is kell?
mivel lehet ragasztani?
vagyis meg vmi eszembe jutottha szúrásos defekt van, ugyanugy ereszti a levegot, mint a masik? tehat nem minden defekt durrdefekt?
Rugalmasabb, porózusabb anyag. Volt, hogy a gumiban volt 1 tüske, be is nyomta a belsõt, de nem lyukasztotta ki.
Latex belsõ, könnyû, defekt állósága is fényévekkel jobb mint egy "könnyû sima belsõnek " cserébe sûrûben kell fújni. Nem ólcsó viszont nekem böven többet bír mint sima társai.