Most készül egy rendelés a www.bike-components.de -rõl, ahol 2 db 2010-es Racing Ralph EVO kijön 52 EUR+10 EUR szállítási költség(ami osztódik, ha többen rendelünk)= 62 EUR-ból.
kicsit pontosabban mikor?
Most készül egy rendelés a www.bike-components.de -rõl, ahol 2 db 2010-es Racing Ralph EVO kijön 52 EUR+10 EUR szállítási költség(ami osztódik, ha többen rendelünk)= 62 EUR-ból.
"just chillin killin"
RR=9,9 ill. NN=11,5 az jónak számít?
tévedtemKb. fél órával a post megírása elõtt néztem ezt a táblázatot, de a Rocket Ront nem vettem észre.
Tig: várom, köszi!
Rocket Ront nem tudom, hogy bevállaljam-e... elég defektesélyesnek tûnik...
Bár... mondjuk egy Michelin Aircomp latex belsõ+Joe's No Flats tejjel... ki tudja...
Próbáld meg úgy hogy lényegesen több levegõt fújsz a latexbe mint eddig és úgy csináld a vizes próbát , legfeljebb most már nem a vödörben csinálod ha nem a kádban. (én is jártam így és segített)Látom mindenki meg van elégedve a Michelin latex belsõvel. Én a fél szezonban egy párt használtam defekt nélkül!!! Sajnos mostanra az egyik elkezdett viccelõdni:
Adott egy latex belsõ. Felfújom, víz alá rakom, semmi buborék semmi.
Kerékbe berakom 2 és fél Bar-ra fújom este, reggelre tök lapos. Szelep szerintem jó.
Mi lehet a gondja? Anyagfáradás? Vagy esetleg az anyag sajátossága miatt a lyuk csak nagy nyomáson ereszt?
ezt most nem ust gumikra kerdeztem hogyan csinalsz "elso fujast"? amikor kifesziti a kulsot.
RAUH-Welt
B E G R I F F