Két Michelin latex belsõm volt. Az egyik olyan helyen lyukadt ki, ahol nem bírtam megragasztani, a másiknak meg a szelepe(presta) romlott el(nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy ki lehetne-e cserélni, bár gondolom, hogy igen).
A Pilis Kupán nyertem egy autószelepeset, annak még semmi baja nincs, csak nem megy bele a szelep a felnimbe...
Egyébként jó vele menni, én szeretem. Ja, és a defektet is vagy egy fél év rendszeres használat után kaptam.
Gumiteszt: IRC Mudmad 1.95: a 2008-as Crosskovácsi után újra feltettem... de most nem sárba, hanem hóba. Kb. 2,5 baron hagytam, hogy a letaposatlan részeken is inkább "ússzon", mint hogy süllyedjen.
Kb. olyan terepen mentem vele, mint amit Bikertigger mutatott a fotón.
Felfelé vannak "üres pedálfordulatok", amikor csak kaparod magad alatt a havat, de szerintem ez betudható annak, hogy már vizesedett a hó. Ahol már nagyon vizes volt, ott sem erõ, sem technika nem számított... toltam.
Lefelé azért csúszkált rendesen, meg hozzájön még az is, hogy béna vagyok a nyomtartásban, így néha a nyom melletti 25 centis szûz hóban találtam magam.

Lehet, hogy még egy kicsit alacsonyabb nyomáson kellett volna hagyni. Na majd legközelebb.