UST kulsok is kevlarosak tobbnyire. meg a Bontrager "Tubeless Ready" is.
ezt most nem ust gumikra kerdeztem
UST kulsok is kevlarosak tobbnyire. meg a Bontrager "Tubeless Ready" is.
a lotyis dolog megoldhato kevlarszalagos gumikkal? nehezen tudom elkepzelni, hogy a gumi hullamos szele felfekudjon rendesen. ha meg drotossal csinalod, akkor megint nehezebb lesz a kerek.
ustvel mas a helyzet
RAUH-Welt
B E G R I F F
ne kötekedj....Úgy érted, 1450, nem?
ust
640 ralph
650 ron
160 lötty
--------------------- 1350
kevesebb kell és érdemesaz tuti
nem szamoltam utana, vhol azt irtak, hogy +220g az ust rr eseten.
hagyomanyos tomlos rendszernel erdemes bele lotyit rakni? ill eleg kevesebb is?
nem gányolok, igazi ust-t használok
és nem nagyon érdekel az se ha 50 grammal nehezebb
ust nem feltétlen a grammfaragásról szól
ahogy en korabban szamolgattam, a belso sulya hasonlo a lotyievel, viszont ha szimpla rendszert alakitasz at, akkor kell bele egy plusz beles is.
a lotyis dolog megoldhato kevlarszalagos gumikkal? nehezen tudom elkepzelni, hogy a gumi hullamos szele felfekudjon rendesen. ha meg drotossal csinalod, akkor megint nehezebb lesz a kerek.
ustvel mas a helyzet
ha belsõsben gondolkodom,akkor 2,1 RocketRon/RacingRalph , Michelin Latex, meg valami lötyi esetleg, ha ustben ,akkor Racing Ralph elõre és hátra is. CSak el kellene dönteni, hogy melyik rendszer legyen.
en ezert hasznalok elore nnet, hatulra meg racing ralphot.
a no flatsel nem veszited el a sulyelonyt?
nekem szimpibb a ron mintája (kicsit a jim-ekre emlékeztet) mint a nické....nálam mondjuk ust meg löty lesz, súlya meg igy senm vészes (mondjuk a közel egy kilós ust rubber qeenhez képest
)
ha belsõsben gondolkodom,akkor 2,1 RocketRon/RacingRalph , Michelin Latex, meg valami lötyi esetleg, ha ustben ,akkor Racing Ralph elõre és hátra is. CSak el kellene dönteni, hogy melyik rendszer legyen.
nekem szimpibb a ron mintája (kicsit a jim-ekre emlékeztet) mint a nické....nálam mondjuk ust meg löty lesz, súlya meg igy senm vészes (mondjuk a közel egy kilós ust rubber qeenhez képesten ezert hasznalok elore nnet, hatulra meg racing ralphot.
a no flatsel nem veszited el a sulyelonyt?
Kb. fél órával a post megírása elõtt néztem ezt a táblázatot, de a Rocket Ront nem vettem észre.
Tig: várom, köszi!
Rocket Ront nem tudom, hogy bevállaljam-e... elég defektesélyesnek tûnik...
Bár... mondjuk egy Michelin Aircomp latex belsõ+Joe's No Flats tejjel... ki tudja...
Itt a 2008as: http://forum.bikemag...&postcount=6923
ebben benne van a rocket ron.
Más: Rocket Ronnak mekkora a gördülési ellenállása? Mondjuk egy 2009-es Racing Ralphoz képest? Nem csinált a Bike megint
Itt a 2008as: http://forum.bikemag...&postcount=6923A Schwalbe Triple Compound miben jobb, mint a Performance vonalnál használt Offroad-Racing-Compound a tömegen kívül?
A Triple Compound is ilyen nanotechnológia, mint a Continentalnak a Black Chilli? Jobban tapad?
Más: Rocket Ronnak mekkora a gördülési ellenállása? Mondjuk egy 2009-es Racing Ralphoz képest? Nem csinált a Bike megint ilyen "gördülési ellenállás/szöget ejtünk a külsõre, milyen magasról lyukad ki" táblázatot?
Egyébként azt vettem észre, hogy jelentõsen csökkentettek a külsõk tömegén, például a 2010-es Racing Ralph csak 430 gramm, a 2010-es Nobby Nic is csak 470...
Valamit ronthat ez a defektállóságában?
A sebesség mindent megold.