Szép idõ van Degecen?Ha Danténál nem égett még ki akkor itthon senkinél nem fog.
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Ha Danténál nem égett még ki akkor itthon senkinél nem fog.A latex belsöket kizárólag tárcsafékes kerekekhez ajánlom.
Hosszú lejtözés/fékezés közben a felmelegedett felni képes kiégetni a latex belsöt. Láttam ilyen esést, ezért irom.
A sebesség mindent megold.
akik hasznalnak latexet: csak versenyzesre hasznaljatok (alkalmankent), vagy allandojelleggel?
azt hittem vmi mas kell hozza, mert nem lehet vulkanizalni, vagy ilyesmi. koszi az infokat.
probaltam kicsit utanaolvasni: a vittoriat szidjak, a michelint vagy nagyon dicserik, vagy nagyon szidjak
ugy latszik megosztja a nepet a latex dolog.
akik hasznalnak latexet: csak versenyzesre hasznaljatok (alkalmankent), vagy allandojelleggel?
azt hittem vmi mas kell hozza, mert nem lehet vulkanizalni, vagy ilyesmi. koszi az infokat.
milyen típusú latexet használtok?most én is elgondolkodtam a beszerzésén.eddig amit találtam az a vittoria,és a michelin
Ragasztani ugyanúgy tudod mint a hagyományosat.
Amennyiben mégis átszúrná a belsõt a tüske nagyon nagy valószinüséggel csak otthon fogod észre venni másnap reggel (Vagy akkor sem) mert sokkal rugalmasabb mint a butil és egyszerûen olyan finoman rátapad a tüskére hogy alig ereszt el levegõt, a tömege meg szerintem 100-120gr lehet.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
125g/126g/127g/133g a tömege a 4 latex belsõmnek.... a tömege meg szerintem 100-120gr lehet.
A sebesség mindent megold.
Ragasztani ugyanúgy tudod mint a hagyományosat.asszem akkor kiprobalom, ha az aran tulteszem magam
a bringa tomege nagyon nem erdekelt amugy sose, de a forgo tomegre erdemes kolteni.
ez alapjan csak elonyei vannak egy kommersz belsohoz kepest. vagy a rendszeres fujason kivul van vmi mas?
ugyanugy lehet puderezni? vagy nem is kell?
mivel lehet ragasztani?
vagyis meg vmi eszembe jutottha szúrásos defekt van, ugyanugy ereszti a levegot, mint a masik? tehat nem minden defekt durrdefekt?
Rugalmasabb, porózusabb anyag. Volt, hogy a gumiban volt 1 tüske, be is nyomta a belsõt, de nem lyukasztotta ki.
Latex belsõ, könnyû, defekt állósága is fényévekkel jobb mint egy "könnyû sima belsõnek " cserébe sûrûben kell fújni. Nem ólcsó viszont nekem böven többet bír mint sima társai.